הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS לגבי תרגילי עזר

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
חזרתי להתאמן אחרי חצי שנה הפסקה תכנית שנקראת SS
אפשר לומר שחוץ מדדליפט אני שולט בטכניקה ואני מתחיל במשקלים נמוכים בשביל למזער DOMS בשרירים.

השאלה שלי היא כזאת . האם כבר מההתחלה אפשר לעבוד ככה :

A
סקוואט 5X3
לחיצת חזה 5X3
דדליפט 5X1
מקבילים 8-12X2
בטן 8-12X2
B
סקוואט 5X3
חתירה 5X3
פרס 5X3
מתח8-12X2
בטן 8-12X2
????

יש לציין שאת הסיבה שהמליצו לאנשים להתחיל עם התרגילים הבסיסיים בלי תרגילי עזר זה בגלל שהם לא יודעים לבצע את הטכניקה של התרגילים האלה. אני כבר מתאמן שנתיים ויש לי ניסיון בכל התרגילים.

אשמח אם תתיחס לשאלות שרשמתי ולא תאשים את הטכניקה.
1. אני עושה את הסקוואט נכון מאוד (כבר שנתיים לפני עשיתי אותו לפני כך שאין לי בעיה עם ניסיון).
הבעיה העיקרית שלי בסקוואט ומה שלדעתי מונע ממני להמשיך להתקדם בו זה הכאבים, השאלה שלי אם אתה נותן לגיטמציה לוותר על אימון אחד השבוע בשביל להתאושש ולהעלים את הדומס?

2. הסיבה שלא התקדמתי זה שהעלתי 5 קילו במקום 2.5 לכן אני לוקח על עצמי את האחריות בנוגע לפשלה הזאת,מעכשיו הקפיצות יהיו הרבה יותר קטנות.

3. ביצעתי את התרגיל מצויין , סיבוב אגן לפנים וניסיתי לשמור על הגוו בצורה ניטרלי אך את עומס העבודה הרגשתי על הגב התחתון בשלב הזה החלטתי לשנות למתח, השאלה מה אני עושה שאני עובר את ה5 חזרות לסט? להוסיף משקל?
יש יותר מידי בעיות במה שאתה אומר, זה לא משהו שצריך לתקן אלא משהו שצריך ללמוד
ממליץ לך לא לצאת מנקודת הנחה שאתה יודע את הדברים, בדגש על טכניקה, כי באמת שאתה לא (99%), וזו לא בושה בכלל.

ממליץ לך בחום לקרוא את הספר Starting Strength: Basic Barbell Training 3rd edition.

אתה בכל מקרה צריך לקפוץ ב2.5 אחרי 3-6 אימונים (או אפילו מהתחלה), בכל מקרה אתה לא רואה מהצד איך הטכניקה שלך ו99% שאתה גם ככה לא יודע לבקר אותה (ושוב - זו לא בושה, זה לא אומר שאתה גרוע - פשוט אין לך ניסיון בזה)
ואתה עדיין לא יודע לבצע את התוכנית כמו שהיא אם נתקעת בסקוואט תוך מספר אימונים. אתה יכול להתחיל מהמאמר בפורטל קילוגרם על התוכנית, הוא אמנם לא כמו הספר - אבל הוא בהחלט יכול לסייע.

יהיה בסדר, בזה אני בטוח.
אני לא יודע מה למדת בנושא ומה אתה יודע, כנראה שלא הרבה ואת זה רואים מהניסוח השגוי שלך, אני רק יודע שאני הספקתי לעבור ארבעה קורסים שקשורים לתורת החוזק בטכניון בשנתיים האחרונות.
זה לא משנה מה מנח הגב שלך. עקב העובדה שאתה מחזיק את משקל המוט, קיימת גזירה טהורה על הגב שלך. נקודה. הגזירה הזאת תהיה קיימת גם אם הגב שלך ישר לחלוטין וגם אם הוא מכופף בזווית שמחר תביא אותי לאיכילוב.
בנוסף, עקב מומנט הכפיפה שהמשקל של המוט מפעיל, קיימת גם גזירה מכפיפה.
שתי הגזירות הללו זניחות ביחס למאמצים הנורמליים, (אלה הם מאמצי הלחיצה והמתיחה שדיברת עליהם. אתה אוהב לדבר במושגים שאף אחד לא מבין, אז אני מרשה לעצמי גם כן. אם אתה רוצה באמת ללמוד משהו ולא רק לנסות לצאת צודק כל הזמן, אתה מוזמן להתחיל לקרוא כמו שהמלצתי לך קודם), זה נכון, אבל זה לא אומר שהגזירה הישירה והגזירה מכפיפה לא קיימות.
אין שום קשר למה שהזוקפים והבטן שלך עושים. העבודה שלהם היא בשמירה על מנח הגב, משמע יצירת כוח שמאזן את מומנט הכפיפה שנוצר כתוצאה מהמשקל של המוט. הם לא תורמים בשום דרך ל"קיזוז" הגזירה כמו שקראת לזה, פשוט כי אין דבר כזה "קיזוז" כמו שאתה מתאר אותו פה.

רק כי אני באמת רוצה שאחד מאיתנו יבין שהוא טעה, אני אדריך אותך- תחשוב על קורה רתומה בצידה האחד וחופשיה בצידה השני. בצידה החופשי פועל כוח. הכוח הזה יוצר, בהגדרה כמו שאתה אוהב להגיד, גזירה ישירה. אם נדמיין את הקורה שלנו כמורכבת מאלמנטים סופיים, החוליות שעליהן אתה מדבר לצורך העניין, ונסתכל על החתך הראשון של הקורה מכיוון הפעלת הכוח. זה נקרא בשפת מהנדסים דג"ח- דיאגרמת גוף חופשי. אז בצדו האחד ישנו הכוח המדובר, ובצדו השני ישנו כוח גזירה אשר מאזן את הכוח הזה על מנת לשמור על החוק של חברינו ניוטון. סכום הכוחות בכיוון ציר הפעלת הכוח צריך להיות שווה לאפס, על כל חתך וחתך. כוח הגזירה הזה, הוא בדיוק הגזירה הישירה שעליה אני מדבר. מצב זה נכון עבור כל אלמנט/חוליה/חתך שתסתכל עליו לאורך הקורה/הגב.

אני כבר רואה איך הדיון הזה יימשך, כי אני מכיר את האופי שלך מדיונים קודמים שניהלת. אתה לא תגיד "צודק, טעיתי", אז אני לא רוצה להמשיך את זה. אם אתה עדיין לא משוכנע, אחרי שהלכת וקראת על סוגי מאמצים (וקל וחומר למדת מספיק בשביל לא לכתוב משפטים כמו "כוח חלקי שטח זה לחץ, לא מאמץ"), אני יכול להמליץ לך לפנות לפרופסור ספי גבלי, ראש מחלקת ביומכניקה בטכניון. אולי לו אתה תאמין. או לכל פרופ' אחר לצורך העניין, כי לא באמת צריך להיות פרופסור כדי להבין את מה שאנחנו דנים בו.
אח שלו,
כבר כתבתי שהכוחות מצד אחד מתאזנים לצד השני ובדיוק בזכות זה מנח עמוד השדרה נשאר ניטרלי ולכן הדיסקים נושאים בעומס דחיסתי.
אתה מנסה להסביר לי דברים שווי ערך לזה שככל שהמוט יותר ארוך המומנט של הפלטות עליו יותר גדול, שזה נכון - אבל שוב, המומנט של הפלטות בצד השני מאזן את זה בדיוק.
ובעיקר, בעיקר - אתה סתם מבלבל בפלצנית ותארים במקום טענות.
אז אגיד שוב - הכוחות מתאזנים משני הצדדים, ואם הם לא היו מתאזנים - מנח עמוד השדרה לא היה נשאר ניטרלי יותר, בהגדרה. הלחץ המופעל על הדיסקים במצב של הרמה תקינה הוא דחיסתי, בפעם המאה - למרות שאם צד אחד לא היה מפעיל כוח אכן היה מופעל עליהם כוח גזירה, דחיסה לא שווה.

אני באמת ובתמים לא יודע איך להסביר את זה בצורה פשוטה יותר. אולי אם אני אגיד לך שאני בעל תואר שני בביומכניקה זה יעזור?
תכווין אותי, דוקטור.

אז אני הכוונתי אותך, אבל אתה לא טרחת לקרוא ולהבין. מצטער. אני באמת מזמין אותך לגשת עם הדיון הזה לבנאדם שלמד הנדסה או אפילו למישהו בפורום הזה שבאמת יש לו מושג בזה ולא מחפש לצאת צודק כל הזמן, ולבדוק.
קל נורא להגיד שזה שציינתי שלי יש קצת יותר ידע בזה ממך זה לא יפה וזה לא קשור לדיון, אבל זאת האמת. זה לא עשה את הטענה שלי לא נכונה. זה כמו שאתה מציין שיש לך נסיון באימון ספורטאים. הבאתי פה את הטענות הכי פשוטות והכי מנומקות, וכל סטודנט מסכן להנדסה החל מסמסטר 3 יבין את מה שרשמתי בדקה וחצי בדיוק. ומאיפה הפלצת את השטות עם המומנט? בחיי, מה הקשר?!
די, שחרר, תקרא, תלמד ותחזור שליו ומוכן לקבל דברים אמיתות שונות משלך.

אז אני הכוונתי אותך, אבל אתה לא טרחת לקרוא ולהבין. מצטער. אני באמת מזמין אותך לגשת עם הדיון הזה לבנאדם שלמד הנדסה או אפילו למישהו בפורום הזה שבאמת יש לו מושג בזה ולא מחפש לצאת צודק כל הזמן, ולבדוק.
קל נורא להגיד שזה שציינתי שלי יש קצת יותר ידע בזה ממך זה לא יפה וזה לא קשור לדיון, אבל זאת האמת. זה לא עשה את הטענה שלי לא נכונה. זה כמו שאתה מציין שיש לך נסיון באימון ספורטאים. הבאתי פה את הטענות הכי פשוטות והכי מנומקות, וכל סטודנט מסכן להנדסה החל מסמסטר 3 יבין את מה שרשמתי בדקה וחצי בדיוק.
עכשיו כל מה שנותר לך להסביר זה למה אנשים נפצעים הרבה יותר בטכניקה לקויה, מאשר בטכניקה תקינה (מבחינת מנח עמוד שדרה).
ואיך מישהו איי פעם ביצע סקוואט של 1000+ פאונד אם זה אומר שיש כוח גזירה על עמוד השדרה (אלא אם אתה טוען שזה אפשרי "פשוט לעמוד" בכוח גזירה כזה. שאגב זו יכולה להיות טענה לגיטימית)

קח את הזמן, אני כאן

עכשיו כל מה שנותר לך להסביר זה למה אנשים נפצעים הרבה יותר בטכניקה לקויה, מאשר בטכניקה תקינה (מבחינת מנח עמוד שדרה).
ואיך מישהו איי פעם ביצע סקוואט של 1000+ פאונד אם זה אומר שיש כוח גזירה על עמוד השדרה (אלא אם אתה טוען שזה אפשרי "פשוט לעמוד" בכוח גזירה כזה. שאגב זו יכולה להיות טענה לגיטימית)

קח את הזמן, אני כאן

למה נשאר לי להסביר את זה? הוויכוח שלנו הוא על האם פועלים מאמצי גזירה על הגב כאשר הוא במנח ישר. אני אומר שכן, אתה אומר שלא.
למה נפצעים יותר? אני מניח שהקימור של הגב מגדיל את המאמצים, אם תרצה, בסוף תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה אני אבדוק את זה מתמטית.
ומה שציינת בסוף זה בדיוק מה שאני טוען. זה אפשרי לעמוד בכוח כזה, לא "פשוט", ממש לא פשוט, אבל אפשרי. זה נובע בעיקר מהעובדה שציינתי כמה הודעות לפני כן, שמאמצי הגזירה מכפיפה והגזירה הישירה זניחים מאוד ביחס למאמצים הנורמליים, זה משהו שמפמפמים לכל סטודנט להנדסה שלומד תכן. לצערך, אין זה אומר שהם לא קיימים. הם קיימים, בהגדרה. מצטער. יותר מזה, בהמשך להודעה האחרונה שלי לגבי זה שהם זניחים, אם אתה באמת רוצה ללמוד, חפש את המושג slenderness ratio. בהנחה שתקרא לפני כן קצת על מאמצים ומומנטים באופן כללי, אתה תבין יפה מאוד למה ההזנחה הזאת מבוצעת.

למה נשאר לי להסביר את זה? הוויכוח שלנו הוא על האם פועלים מאמצי גזירה על הגב כאשר הוא במנח ישר. אני אומר שכן, אתה אומר שלא.
למה נפצעים יותר? אני מניח שהקימור של הגב מגדיל את המאמצים, אם תרצה, בסוף תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה אני אבדוק את זה מתמטית.
ומה שציינת בסוף זה בדיוק מה שאני טוען. זה אפשרי לעמוד בכוח כזה, לא "פשוט", ממש לא פשוט, אבל אפשרי. זה נובע בעיקר מהעובדה שציינתי כמה הודעות לפני כן, שמאמצי הגזירה מכפיפה והגזירה הישירה זניחים מאוד ביחס למאמצים הנורמליים, זה משהו שמפמפמים לכל סטודנט להנדסה שלומד תכן. לצערך, אין זה אומר שהם לא קיימים. הם קיימים, בהגדרה. מצטער.
ביחס למאמצים הנורמליים? הא?
תגדיר מאמצים נורמליים, ותסביר איך 1000+ פאונד זה זניח ביחס למאמץ נורמלי.

בלי קשר, הויכוח שלנו הוא האם מתקיים כוח גזירה על עמוד שדרה שנמצא במנח ניטרלי כתוצאה משימוש נכון בשרירים הרלוונטיים. נחמד שעוד לא הבנת שאני לא טוען שאם עמוד השדרה "סתם במקרה" במנח ניטרלי זה לא אומר הרבה בשום נושא.

• פותח/ת השרשור
אדי קוגן ומשה שחר אנשים בחירים מאוד בוינגייט קראו לתרגיל "היפטר מהמנוי" ואחרי שהרגשתי את העומס על הגב התחתון אני לא חוזר לתרגיל הזה בחיים

אדי קוגן ומשה שחר אנשים בחירים מאוד בוינגייט קראו לתרגיל "היפטר מהמנוי" ואחרי שהרגשתי את העומס על הגב התחתון אני לא חוזר לתרגיל הזה בחיים
זה בסדר, הם גם קוראים לsquat בשם sqwot. תאמין או לא, אפילו הם מסוגלים לטעות.

ומה שציינת בסוף זה בדיוק מה שאני טוען. זה אפשרי לעמוד בכוח כזה, לא "פשוט", ממש לא פשוט, אבל אפשרי. זה נובע בעיקר מהעובדה שציינתי כמה הודעות לפני כן, שמאמצי הגזירה מכפיפה והגזירה הישירה זניחים מאוד ביחס למאמצים הנורמליים, זה משהו שמפמפמים לכל סטודנט להנדסה שלומד תכן. לצערך, אין זה אומר שהם לא קיימים. הם קיימים, בהגדרה. מצטער. יותר מזה, בהמשך להודעה האחרונה שלי לגבי זה שהם זניחים, אם אתה באמת רוצה ללמוד, חפש את המושג slenderness ratio. בהנחה שתקרא לפני כן קצת על מאמצים ומומנטים באופן כללי, אתה תבין יפה מאוד למה ההזנחה הזאת מבוצעת.

אני מדריך כושר ואני רואה על התגובות שלך שאתה יודע את החומר ברמה מאד גבוה.
אתה יכול אולי להגיד לי על סמך איזה גורמים תרגיל נחשב כתרגיל "בטוח" ותרגיל נחשב לתרגיל "מסוכן"
כי אני לא רוצה סתם לבוא לבן אדם ולהגיד לו אל תעשה תרגיל X או Y בלי לדעת להסביר את זה בצורה הטובה ביותר

אה, וaftermath - באמת שעוד לא הבנתי איך אתה לא מבין שאני טוען שהכוחות קיימים ומקזזים את עצמם, כמו למשל במומנט של הפלטות על המוט. זה באמת, אבל באמת פשוט להבין.

ביחס למאמצים הנורמליים? הא?
תגדיר מאמצים נורמליים, ותסביר איך 1000+ פאונד זה זניח ביחס למאמץ נורמלי.

בלי קשר, הויכוח שלנו הוא האם מתקיים כוח גזירה על עמוד שדרה שנמצא במנח ניטרלי כתוצאה משימוש נכון בשרירים הרלוונטיים. נחמד שעוד לא הבנת שאני לא טוען שאם עמוד השדרה "סתם במקרה" במנח ניטרלי זה לא אומר הרבה בשום נושא.

מאמץ נורמלי אני אשאיר לך לחפש. אלה הם בדיוק המאמצים שאתה אומר שרק הם קיימים, "דחיסה" כמו שאתה קורא להם.
אתה רציני עם המשפט ההזוי הזה על ה1000 פאונד? 🙁
1000+ פאונד זה המשקל, הוא יוצר לך כל מיני מאמצים, חלקם תלויים במומנט וחלקם לא, ולכן הם נקראים גזירה ישירה. המאמץ הקריטי שהוא יוצר זה המאמץ הנורמלי, כאשר הוא גדול בכמה סדרי גודל משאר המאמצים, ולהסביר לך בדיוק למה אני לא מתכוון על גבי הפורום. אך שוב, אין זה אומר שמאמצי הגזירה לא קיימים. אני באמת לא יכול להעביר לך קורס במכניקת המוצקים ויסודות המבנה פה בפורום. אם אתה רוצה להגיע לטכניון/לאשדוד מתישהו, אני יותר מאשמח. באמת.

אני הבנתי בדיוק מה אתה טוען. אני טוען שלא משנה באיזה שרירים תשתמש ולאיזה מנח תביא את הגב שלך, עצם העובדה שאתה מרים את המשקל של המוט יוצרת לך מאמצי גזירה על הגב. טוב אחרי ההודעה האחרונה שלך אני נאלץ לסיים את הדיון הזה, באמת שניסיתי. שוב, אתה מוזמן להיפגש איתי בצורה כלשהי על מנת לדון בזה באמת.

מאמץ נורמלי אני אשאיר לך לחפש. אלה הם בדיוק המאמצים שאתה אומר שרק הם קיימים, "דחיסה" כמו שאתה קורא להם.
אתה רציני עם המשפט ההזוי הזה על ה1000 פאונד? 🙁
1000+ פאונד זה המשקל, הוא יוצר לך כל מיני מאמצים, חלקם תלויים במומנט וחלקם לא, ולכן הם נקראים גזירה ישירה. המאמץ הקריטי שהוא יוצר זה המאמץ הנורמלי, כאשר הוא גדול בכמה סדרי גודל משאר המאמצים, ולהסביר לך בדיוק למה אני לא מתכוון על גבי הפורום. אך שוב, אין זה אומר שמאמצי הגזירה לא קיימים. אני באמת לא יכול להעביר לך קורס במכניקת המוצקים ויסודות המבנה פה בפורום. אם אתה רוצה להגיע לטכניון/לאשדוד מתישהו, אני יותר מאשמח. באמת.

אני הבנתי בדיוק מה אתה טוען. אני טוען שלא משנה באיזה שרירים תשתמש ולאיזה מנח תביא את הגב שלך, עצם העובדה שאתה מרים את המשקל של המוט יוצרת לך מאמצי גזירה על הגב. טוב אחרי ההודעה האחרונה שלך אני נאלץ לסיים את הדיון הזה, באמת שניסיתי. שוב, אתה מוזמן להיפגש איתי בצורה כלשהי על מנת לדון בזה באמת.
אני אגיד לך תכלס, זה לא נושא מספיק חשוב או מעניין (לפחות אותי), כי המשמעות הפרקטית שלו כנראה לא קיימת.
בכל אופן, אם להיות כן, כל מה שאני רואה בתגובות שלך זה כשלים לוגים של מישהו שאולי יודע הנדסה, אבל לא יודע להשליך אותה על המקרה הספציפי שאנחנו דנים בו - גוף האדם.
זה דיי מזכיר שאורטופדים אומרים שסקוואט מזיק לברכיים ופרס לכתפיים. הם יודעים מה זה ברך ומה זו כתף, אבל הם לא יודעים כל כך מה זה סקוואט ופרס ולא יודעים להשליך את הידע שיש להם על ברכיים וכתפיים על התרגיל. אנלוגיה לא רעה, האמת.

כל הדיון אני אומר שכשהגב נשמר במנח ניטרלי (כלומר, שאחרי שהמוט "מנסה לכופף" והזוקפים ושרירי הליבה מאזנים - מנח עמוד השדרה נשאר ניטרלי, כלומר כוח הגזירה קוזז בהגדרה) אין כוח גזירה, ופעם אחת ברח לי בלי ה"נשמר" אז אתה מוציא מהקשרו.
משום מה אתה מקבל את ההערות האלה כאילו אני מסה לתפוס אותך במשהו. אני לא.

הנה ציטוט של אדי, אחרי זה תחליט אם אתה מקשיב לו או לא:
"
השוני בין סקווט קדמי לסקווט אחורי, בא לידי ביטוי במנח הגוף.
בסקווט קדמי המוט מונח על הדלתא הקדמי ועל שרירי החזה העליונים (מרפקים מלפנים וזרוע מקבילה לקרקע או זרועות מוצלבות מלפנים ).
בסקווט האחורי המוט מונח על הטרפזים העליונים.
ולפיכך סקווט קדמי קשה יותר והמשקל שמורם נמוך משמעותית במנח זה.
בסקווט קדמי, מנח הגוף חייב להיות זקוף יותר בהשוואה לסקווט האחורי,כיוון שקו הכובד של המוט נופל לפני הגוף .
על מנת להישאר יציבים (קו הכובד חייב ליפול בתוך שטח הבסיס-כפות הרגליים ) חייבים לשמור על הגו זקוף על מנת למנוע למנוע נפילה לפנים. זוקפי הגב חייבים לעבוד חזק יותר בסקווט קדמי, באופן משמעותי מאשר בסקווט האחורי.
שרירי הקווד פועלים באופן יחסי יותר מהסקווט הקדמי כיוון שבסקווט האחורי הגו מוטה יותר לפנים ותרומת פושטי הירך –גלוטס וההמס'' משמעותית יותר.
"

הוא טוען שבפורנט סקוואט העומס על הזוקפים גדול יותר והעבודה של הקוואדס קטנה יותר...

הגזירה הזאת תהיה קיימת גם אם הגב שלך ישר לחלוטין וגם אם הוא מכופף בזווית שמחר תביא אותי לאיכילוב.
תהרוג אותי אם אני מבין איך הזוית של הגב שלו תביא אותך לאיכילוב, ובכלל למה מהטכניון תגיע לאיכילוב ולא לרמב"ם.

סכום הכוחות בכיוון ציר הפעלת הכוח צריך להיות שווה לאפס
אתה בטח מכיר את החידה לגבי מגדל מוטה של מטבעות שמונחים אחד על השני, כשהשאלה היא כמה רחוק אפשר להגיע עם המטבע העליון בלי שהמגדל יתמוטט.

הנה ציטוט של אדי, אחרי זה תחליט אם אתה מקשיב לו או לא:
"
השוני בין סקווט קדמי לסקווט אחורי, בא לידי ביטוי במנח הגוף.
בסקווט קדמי המוט מונח על הדלתא הקדמי ועל שרירי החזה העליונים (מרפקים מלפנים וזרוע מקבילה לקרקע או זרועות מוצלבות מלפנים ).
בסקווט האחורי המוט מונח על הטרפזים העליונים.
ולפיכך סקווט קדמי קשה יותר והמשקל שמורם נמוך משמעותית במנח זה.
בסקווט קדמי, מנח הגוף חייב להיות זקוף יותר בהשוואה לסקווט האחורי,כיוון שקו הכובד של המוט נופל לפני הגוף .
על מנת להישאר יציבים (קו הכובד חייב ליפול בתוך שטח הבסיס-כפות הרגליים ) חייבים לשמור על הגו זקוף על מנת למנוע למנוע נפילה לפנים. זוקפי הגב חייבים לעבוד חזק יותר בסקווט קדמי, באופן משמעותי מאשר בסקווט האחורי.
שרירי הקווד פועלים באופן יחסי יותר מהסקווט הקדמי כיוון שבסקווט האחורי הגו מוטה יותר לפנים ותרומת פושטי הירך –גלוטס וההמס'' משמעותית יותר.
"

הוא טוען שבפורנט סקוואט העומס על הזוקפים גדול יותר והעבודה של הקוואדס קטנה יותר...

בדיוק קראתי את זה היום בפורום של וינגייט
הוא כתב שהקווד פועלים יותר בסקוואט הקדמי והאחורי יש יותר תרומה של פושטי ירך זה ידוע
מה הבעיה פה?

תהרוג אותי אם אני מבין איך הזוית של הגב שלו תביא אותך לאיכילוב, ובכלל למה מהטכניון תגיע לאיכילוב ולא לרמב"ם.

אתה בטח מכיר את החידה לגבי מגדל מוטה של מטבעות שמונחים אחד על השני, כשהשאלה היא כמה רחוק אפשר להגיע עם המטבע העליון בלי שהמגדל יתמוטט.

אולי אני לומד רפואה בטכניון ואני רוצה לעזור לו עם בעיות הגב שלו, וכשאני אסיים ללמוד אני אעבוד באיכילוב והוא יגיע לשם כי הוא מהמרכז? 😛
לגבי החידה אני לא מכיר ולא מצליח להבין מה הייתה מטרת ההודעה שלך. אם יש לך משהו לתרום לדיון, אני אשמח להמשיך להתדיין איתך. עם ביסט סיימתי בכל אופן, חבל שזה לא הגיע לאן שרציתי אבל אין מה לעשות. נכון לעכשיו, בצער רב וביגון קודר אני ממשיך ללמוד למבחנים 😵

בדיוק קראתי את זה היום בפורום של וינגייט
הוא כתב שהקווד פועלים יותר בסקוואט הקדמי והאחורי יש יותר תרומה של פושטי ירך זה ידוע
מה הבעיה פה?
הוא כתב שהקוואדס פועלים באופן יחסי יותר מהסקוואט קדמי, ולא בסקוואט קדמי. אם זה טעות כתיב שלפחות יתקן את עצמו כי שאלו אותו אחרי זה איך זה הגיוני

לא מצליח להבין מה הייתה מטרת ההודעה שלך
המטרה היתה נסיון, שכנראה נכשל, להכניס נימה טיפה משועשעת לדיון ולהוריד אתכם מהטונים הגבוהים. החידה פשוט קשורה ישירות למה שכתבת בעניין הדג"ח, ומאחר ונזכרתי בה הזכרתי אותה. אתה, כמובן, רשאי להתעלם ממנה או לחשוב עליה קצת בהתאם להעדפותיך וללו"ז שלך. בהצלחה במבחנים.

אה, ואתה ללא ספק לומד הנדסה או אולי אדריכלות, ולא רפואה. רופאים לא עושים 3 קורסים שקשורים לחוזק חומרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית