הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה

Morpinto

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני בן 22 שוקל 71 גובה 1.79 המטרה שלי זה לשמר את המשקל העכשווי ולחטב תפריט: יוגורט 2 אחוז חצי כוס שיבולת שועל וכוס חלב 3% גביע גבינה לבנה חטיף גרנולה 20 גרם,מלפפון וקלמנטינה. ארחת צהריים חזה עוף 200 גרם 70 גרם אורז בערך גזר וגמבה לפני אימון בננה אחרי אימון 30 גרם גרנולה שייק חלבון ולחמניה מקמח מלא. בערב אני אוכל 140 גרם טונה בתנור עם שמן זית ביצה 6 כפיות אגוזים ו6 כפיות שקדים ותפוח. אני מתאמן 5 פעמים בשבוע באירובי אני עושה15 דק איגרוף 15 דק קרוס אינטרוולים 500x5 וריצת נפח 4 קמ בים

קודם כל ברוך הבא לפורום.

דבר שני אני רוצה שתבין משהו אחד, אם אתה רוצה לחטב = דיאטה שזה לא כמו להישאר על אותו המשקל..חיטוב=דיאטה=הורדת כמות השומן מהגוף = אכילה בגירעון קלורי.

דבר שלישי תכניס את התפריט שלך למחשבון קלוריות ותרשום כאן את הערכים הסופיים מבחינת קלוריות, חלבון פחמימה ושומן.

דבר רביעי, כדי להצליח חייבים ידע, ולכן תתחיל מלקרוא את המאמר http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

כשתסיים תכתוב כאן מה ה- RMR שלך

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי הrmr=2332 קל-2105 160 גרם חלבון 90 גרם שומן ו160 פחמימה לא חישבתי פה את השייק חלבון שהוא עוד 30 גרם חלבון,אם זה ככה אז עדיף לי לעלות במאסה קודם?יעזור אם אני יעלה תמונה?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית