הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט לדיון

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום לכולם,ענין אותי לשמוע דיעות שונות,רקע:
סיימתי תקופה של חיטוב וכיום כמות הקלוריות ביום נעה בין נייטרלי לגירעון קטן של 200-300קל'.
יכול לומר בגלוי שכרגע תקופת המאסה פחות מענינת אותי בשל מורכבות בחיים האיישם כך שממשיך לעשות אימוני כוח במתכונת של 5*5 ומצליח לשמר/להעלות משקלים ונוח לי עם זה.
נתונים: בן 32 , 174, 76 ק"ג ו8% שומן בערך.
שבת-אכילה חסרת רסן של מכל הבא ליד,הכל!
יום לאחר מכן נוזלים..עלייה במשקל והרבה שירותים..
את החיטוב עשיתי לפי CKD אז:
ראשון-רביעי:גירעון 200-300קל',פחמימה עד 25 ג',חלבון פי 2 משקל גוף והשאר שומן (140-170),משלב גם אירובי לאחר האימון.
רביעי-מתחיל להוסיף פחמימה ל-100ג' ומעלה חלבון ל- פי 2.5 ,השאר שומן.תפריט נייטרלי.
חמישי -שישי :כנ"ל,כמות פחמימה 150ג'.
SHOOT 😉

נשמע מעניין המשחק הזה עם הפחמימה
תעדכן מה קורה עם זה
בעיקרון אם ישלך גרעון בכל יום לא אמורה להיות בעיה
במידה וכן נסה פשוט להגדיל אותו

• פותח/ת השרשור
נשמע מעניין המשחק הזה עם הפחמימה
תעדכן מה קורה עם זה
בעיקרון אם ישלך גרעון בכל יום לא אמורה להיות בעיה
במידה וכן נסה פשוט להגדיל אותו
בעיקרון הגירעון הוא די קטן,אם אגדיל אותו לא אצליח לחזור לעצמי מבחינת האימונים,מנסה להישמר יבש עם המשחקי פחמימה,שוב חוץ מבשת שאז ALL HELL BREAK LOOSE

בעיקרון הגירעון הוא די קטן,אם אגדיל אותו לא אצליח לחזור לעצמי מבחינת האימונים,מנסה להישמר יבש עם המשחקי פחמימה,שוב חוץ מבשת שאז ALL HELL BREAK LOOSE
לא יודע מה ההגדרה שלך ל׳ללא רסן׳ אבל כשאני אוכל ללא רסן אני מכניס בערך 10-12 אלף קלוריות בלי להתאמץ.. (הוכחה היא העבר השמן שלי 30 קילו יותר). זה לא יהרוס קצת את החיטוב?

• פותח/ת השרשור
לא יודע מה ההגדרה שלך ל׳ללא רסן׳ אבל כשאני אוכל ללא רסן אני מכניס בערך 10-12 אלף קלוריות בלי להתאמץ.. (הוכחה היא העבר השמן שלי 30 קילו יותר). זה לא יהרוס קצת את החיטוב?
כיום פחות או יותר נשאר על אותם האחוזים,בד"כ צובר נוזלים ועולה במשקל בימים שאחרי ההעמסה הזאת וכעבור 4-5 ימים המצב מתאזן.בתקופה הזו הוספתי קלוריות (נייטרלי)ויותר ימים עם פחמימה אז נראה איך זה יעבוד.

אם יש לכם רעיונות לעוד משחקי קלוריות/פחמימה במהלך השבוע..יהיה מעניין
אולי משהו בסגנון דיאטת סייקלים, הכוונה היא שבוע על מאזן שלילי של 500 קלוריות, שבוע על מאזן חיובי של 500 קלוריות. סוג של מסה/חיטוב ביחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית