הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דעה על ההישגים

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
טוב נישארו לי עוד שבועיים ימים לסיום הסייקל.סייקל של חיטוב לאחר הורדה של 75% פחממות.כל יום ריצה של 4 ק"מ ודילגית 20 דקות ביום.התחלתי סייקל לני חודשיים וחצי עם 20% שומן וכרגע עומד על 11%.יש לציין שזה היה מתיש מאוד ללא כמות פחממות מספקת.מה דעתכם על התוצאה.שכחתי לציין שהורדתי 8.5 ק"ג

אני במתח פה ....
נו מה קורה עם התמונות???
כל דקה אני נכנס לראות עם יש משהו חדש?
וכלום

• פותח/ת השרשור
אנשים,אני ומחשב לא הולכים ביחד אם יש מישהו שמוכן לשלוח לי בפרטית את הפלאפון שלו אני אשלח לו תמונות בווטסאט ויעלה אותם בשבילי.ותודה מראש

איזה באסה איתך ... פתאום ראיתי שיש התראה על תגובה חדשה באשכול שלך ... וחשבתי שנרא תמונות...
אתה לא יודה איך התאכזבתי ...
תיכנס לאתר דרך האייפון שלך או הגלקסי או מה שלכ יהיה...
אתה יכול לעלות ישר דרך הטלפון בלי לעבור דרך המחשב... יש למעטה אפשרות של ״העלה קובץ״ תלחץ וזה יכול להילות ישר מהטלפון הנייד

אנשים,אני ומחשב לא הולכים ביחד אם יש מישהו שמוכן לשלוח לי בפרטית את הפלאפון שלו אני אשלח לו תמונות בווטסאט ויעלה אותם בשבילי.ותודה מראש

תכנס לאתר הבא: http://cubeupload.com
תגרור לשם את התמונה שיש לך על המחשב, לאחר מכן תלחץ בצד ימין למעלה על "Start Upload".
אחרי שזה יעלה, תראה את התמונה של בריבוע קטן, ומתחתו יהיה 2 לינקים. תקח את הלינק הראשון ותפרסם כאן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית