עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. למה אתה מתכוון שאתה אומר להפך?להפך מסה דלת פחמימות עדיפה על מסה ''רגילה''..
ממליץ בחום !
ד''א כשאני אומר דלת פחמימות אני מתכוון קטוגני (מתחת ל30)
א. למה אתה מתכוון שאתה אומר להפך?
ב. מה זה קטוגני?
ג. האם יש לך סקייפ כי הרבה יותר נוח לדבר שם
ד. תודה
לא הבנתי זה טוב או יותר מטוב?(כאילו למה זה עדיף ממסה רגילה חוץ מזה שיורדים בא"ש)א. הוא התכוון שממש טוב אם את העושה את זה ככה.
ב. דיאטה דלת פחמימות מתחת ל 30 גרם (ראה: http://www.kilogram.co.il/3594/העמסת-פחמימות-בדיאטה-קטגונית-מחזורית-ck/)
ההתפתחות שלך לא תפגעאני בן 17 1.7 מ' 57 ק"ג
אין שום הוכחה שאם תאכל פחות פחמימה במסה תעלה פחות אחוזי שומן.מה שקורה בפועל זה שאתה על דל פחמימה אתה אוכל פחות כי אתה אוכל הרבה שומן וזה משביע לפקרים ארוכים יותר ככה שלא קורה הרבה שטוחנים אוכל בלי לשים לב ועולים בשומן.. מעבר לזה כן יש הוכחות אנקדוטיות שבגלל שהגוף משתמש בשומן לאנרגיה ותחזוק הגוף הוא לא אוגר כל כך שומן כל כך מהר , ואני יכול להעיד על עצמי ועל עוד המון אנשים. הפחמימות הם הסוכר של השריר, בלי הסוכר הזה אתה תרים פחות משקלים וכתוצאה מכך תעלה פחות שריר ויותר שומן במשקל שתעלה.זה נכון לרמה מסויימת אבל לא כמו שאנשים חושבים מה שכן זהו תחום שעדיין לא חקרו עליו מספיק, ואין לי כוח להיכנס לזה.
לגבי חיטוב אתה גם תיהיה בבעיה בלי פחמימות . כי אתה צריך לאכול ירקות בשביל בשביל הויטמינים והמינרלים ובשביל לעקל על תחושת הרעב.
בקיצור אני נגד דיאטות קטגוניות,.. בולשיט טהור
הוא לא.השאלה היא איך מחסור בפחמימה ישפיע על ההתקדמות שלך במסה
ארז בא לך לשתף אותנו איך זה בדיוק עובד אצלך? אני בבעייה עם מסה רגילה, בגלל עברי השמן אני עולה בכמות נכבדת של נוזלים על כל פחמימה שאני מוסיף מה שהופך את זה לקשה לעקוב אחרי המשקל שלי
צודק.הוא לא.
אתה צריך כמות מסויימת לפני האימון כדי למלאות מאגרי גליקוגן על מנת שיהיה לך אנרגיה באימון.
יותר מזה ילך למאגרי אנרגיה רזרביים, אז בכל מקרה הפחמימה הזו לא נחוצה (מעבר למילוי הגליקוגן)(
אני יגיד לך ככה , אני נגד פחמימות בכללי , זה הסיבה לכל המחלות שיש היום (חד משמעי) כל עוץ אתה יכול לקצץ תקצץ .
תאמת בלי להעליב %90 ממה שכבת פה שגוי ואני יסביר לך למה עם הוחכות יותר מאוחר פשוט נגמר לי הזמן 😃הגיוני שאם אתה מוריד אב מזון שלם אתה תוכל בסוף היום פחות,אבל אם כן תיהיה בקרה קלורית אני לא חושב שאדם שאוכל בגירעון 500 קלוריות
ואוכל אותם רק משומנים וחלבונים ירד יותר מהר במשקל מאדם אחר שאכל אותם מפחמימות וחלבונים, מה שירד מהר זה הנוזלים, אבל לנוזלים אין מקום במשוואות האנרגיה ויש להתייחס אליהם כאוויר לדעתי,אלא אם כן אתה רוצה להרשים אנשים במספר המשקל שלך .
להפך אני דווקא בעד הגישה של הפחמימות, למה?
גרם פחמימה = 4 קלוריות. גרם שומן = 9 קלוריות,משמע אני אשמין יותר משומן.
עוד דבר הוא שבפחמימות בעלי סיבים תזונתיים (ירקות ופירות) אני ארגיש הרבה יותר שבע מאשר אם אוכל מאכלים שומניים , וגם גרם פחמימה שבאה מסיב תזונתיים שווה רק 2 קלוריות,בנוסף תזונת שומנים יקרה הרבה יותר מתזונת פחמימות, ככה שאני לא רואה איך תזונת שומנים מנצחת תזונת פחמימות.
לגבי אימוני המסה יכול להיות שבאמת אין לזה השפעה בגלל שהיו ימים שאכלתי בצום 6 שעות לפני האימון ועדיין הרמתי את אותם משקלים שהרמתי באימון הקודם שבו אכלתי שעתיים לפניו ארוחה גדולה, כך שאני לא מאמין שיש לארוחה לפני אימון השפעה על כמה תרים.
לגבי הויטמנים והמינרלים גם יש מצב שאפשר לקבל אותם מארוחות של חלבונים +ושומנים בלבד אבל אני לא סגור על זה תמיד חינכו אותי בבית לאכול כמה שיותר פירות וירקות.