הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחר מתחיל SS צריך טיפים

דיוויד בואי

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
0
11
1
אהלן חברים, מ חר אני מתחיל SS בחדכ (נרשמתי היום) ואני חייב טיפים [=
איך אני אמור להתחיל? הבנתי שאני אמור לבדוק מה הRM 1 שלי אבל איך אני אמור לעשות את זה שם?
אין לי מושג איך מתנהל כל הנוהל חדכ חח אני חדש. אם למישהו יש עצות אני ממש ישמח
תודה רבה לכל מי שיענה, באמת!

קודם כל תילמד את הטכניקה של כל התרגילים לפני שאתה מתחיל להעלות משקלים
ותאכל תאכל תאכל תישן תישן תישן

אהלן חברים, מ חר אני מתחיל SS בחדכ (נרשמתי היום) ואני חייב טיפים [=
איך אני אמור להתחיל? הבנתי שאני אמור לבדוק מה הRM 1 שלי אבל איך אני אמור לעשות את זה שם?
אין לי מושג איך מתנהל כל הנוהל חדכ חח אני חדש. אם למישהו יש עצות אני ממש ישמח
תודה רבה לכל מי שיענה, באמת!

אז מה שעשית, זה משהו כמו "נעשה ונשמע"?

בכל אופן, בתור אחד שרק מתחיל - אתה בכלל יודע לבצע את כל התנועות והתרגילים? אם התשובה לכך היא "לא" - ראשית לך ולמד לפני שאתה מתחיל את התכנית.

אם אתה יודע לבצע - את כולם - אז אין שום צורך לדעת מהו ה-RM1 שלך. פשוט תתחיל בשבוע/יים הראשונים עם משקלים קלים ותתקדם לאט, בהתאם להרגשה שלך.

ממש אל תתחיל מחר ss קודם כל תלמד טכניקה לכל דבר תבדוק שאתה אוכל כמו שצריך ויושן 8 שעות ותכנס בכל הכח!

• פותח/ת השרשור
למדתי טכניקה אני מתאמן כבר הרבה זמן פשוט בבית ולא SS, יותר קרוספיט כזה. בכל מקרה טכניקה יש לי
אני יותר מתקשה בכל ההתנהלות בחדכ ואין לי מושג איך לבדוק את הRM1 שלי אבל אני אראה כבר מה לעשות. תודה! [=

למדתי טכניקה אני מתאמן כבר הרבה זמן פשוט בבית ולא SS, יותר קרוספיט כזה. בכל מקרה טכניקה יש לי
אני יותר מתקשה בכל ההתנהלות בחדכ ואין לי מושג איך לבדוק את הRM1 שלי אבל אני אראה כבר מה לעשות. תודה! [=
אמרתי לך, אתה לא צריך לדעת מה ה-RM1 שלך.
ואגב, מלהתאמן בבית "יותר קרוספיט כזה" לא לומדים טכניקה.
מי לימד אותך? איך למדת? איך אתה יודע שאתה מבצע נכון?

אף פעם לא הבנתי מה הקטע בלנסות RM-ים ב-SS. גם ככה ההתקדמות מהירה, בוחרים משקל שיהיה קל מאוד בכוונה מלכתחילה ומהר מאוד מגיעים ל-RM5 וממשיכים לשבור שיאים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית