עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא כזה נורא , אבל זה הרבה זמן ...אני כרגע עם 60 מ"ג ומתאמן וחד משמעית כן, אני בקרוב ארד ל 20 ומקווה שיהיה יותר טוב, אני מצליח להתאמן ואפילו ממשיך לעלות במסה בצורה די טובה אבל נחלשתי די משמעותית, הייתי סוגר 90 קילו בנץ 3X5 היום אני עושה 72.5 4X6 בלחץ.
אבל מה שכן אני לוקח חודש ויותר מחצי מהפצעים נעלמו לגמרי, אם אתה באמת סובל מאקנה שלא עוברת ממליץ לך
אתה מדבר על מינוצילין? אם כן שמעתי שזה חרא דבר אחרי שאתה מפסיק הכל חוזר לקדמותו,ניסיתי 1001 משחות גם של רטינואידים ושום דבר לא באמת עזר לי אם זה באמת מפריע לך אין פיתרון אחר חוץ מרואקוטאן לפי דעתיזה לא כזה נורא , אבל זה הרבה זמן ...
יש בעיה אם אנטיביוטיקה ?
לא יש לזה שם אחר , הרופא נתן לי לנסות חודשיים איזה אנטיביוטיקה ומשחה . נירא איך ילך אם לא יעזור לצערי אני אצטרך לקחת ראקוטן:cray:אתה מדבר על מינוצילין? אם כן שמעתי שזה חרא דבר אחרי שאתה מפסיק הכל חוזר לקדמותו,ניסיתי 1001 משחות גם של רטינואידים ושום דבר לא באמת עזר לי אם זה באמת מפריע לך אין פיתרון אחר חוץ מרואקוטאן לפי דעתי
כן הוא הביא לי מינוציקלין , אח שלי לוקח את זה וזה עזר לו .אתה מדבר על מינוצילין? אם כן שמעתי שזה חרא דבר אחרי שאתה מפסיק הכל חוזר לקדמותו,ניסיתי 1001 משחות גם של רטינואידים ושום דבר לא באמת עזר לי אם זה באמת מפריע לך אין פיתרון אחר חוץ מרואקוטאן לפי דעתי
שתסיים עם הטיפול תעדכן, מעניין אותי אם זה באמת עוזרכן הוא הביא לי מינוציקלין , אח שלי לוקח את זה וזה עזר לו .
ונתן לי עם זה גם פרוביוטיקה , הרוקח אמר שזה משפר את התהליך