הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ראוקטן ואימונים

אני חושב שאסור להתאמן כשאתה על רקוטאן

אני כרגע עם 60 מ"ג ומתאמן וחד משמעית כן, אני בקרוב ארד ל 20 ומקווה שיהיה יותר טוב, אני מצליח להתאמן ואפילו ממשיך לעלות במסה בצורה די טובה אבל נחלשתי די משמעותית, הייתי סוגר 90 קילו בנץ 3X5 היום אני עושה 72.5 4X6 בלחץ.
אבל מה שכן אני לוקח חודש ויותר מחצי מהפצעים נעלמו לגמרי, אם אתה באמת סובל מאקנה שלא עוברת ממליץ לך

• פותח/ת השרשור
אני כרגע עם 60 מ"ג ומתאמן וחד משמעית כן, אני בקרוב ארד ל 20 ומקווה שיהיה יותר טוב, אני מצליח להתאמן ואפילו ממשיך לעלות במסה בצורה די טובה אבל נחלשתי די משמעותית, הייתי סוגר 90 קילו בנץ 3X5 היום אני עושה 72.5 4X6 בלחץ.
אבל מה שכן אני לוקח חודש ויותר מחצי מהפצעים נעלמו לגמרי, אם אתה באמת סובל מאקנה שלא עוברת ממליץ לך
זה לא כזה נורא , אבל זה הרבה זמן ...

יש בעיה אם אנטיביוטיקה ?

זה לא כזה נורא , אבל זה הרבה זמן ...

יש בעיה אם אנטיביוטיקה ?
אתה מדבר על מינוצילין? אם כן שמעתי שזה חרא דבר אחרי שאתה מפסיק הכל חוזר לקדמותו,ניסיתי 1001 משחות גם של רטינואידים ושום דבר לא באמת עזר לי אם זה באמת מפריע לך אין פיתרון אחר חוץ מרואקוטאן לפי דעתי

• פותח/ת השרשור
אתה מדבר על מינוצילין? אם כן שמעתי שזה חרא דבר אחרי שאתה מפסיק הכל חוזר לקדמותו,ניסיתי 1001 משחות גם של רטינואידים ושום דבר לא באמת עזר לי אם זה באמת מפריע לך אין פיתרון אחר חוץ מרואקוטאן לפי דעתי
לא יש לזה שם אחר , הרופא נתן לי לנסות חודשיים איזה אנטיביוטיקה ומשחה . נירא איך ילך אם לא יעזור לצערי אני אצטרך לקחת ראקוטן:cray:

אני מדבר מנסיון לקחתי במשך שנה ראקוטן 40 מג חצי שנה ואם אני לא טועה החצי השני היה או 20 או 10 לא זוכר זה היה לפני כמאט 3 שנים ואני מאוד מרוצה מהתוצאות התרופה עשתה תעבודה לגביי האימונים לא הייתי ממליץ לך להגזים עם משקלים כי כשאתה לוקח תתרופה אתה במצב רגיש ואתה יכול להפצע יותר בקלות בקיצור תתאמן אבל אל תתן תמקסימום באימונים

אני לקחתי 20 מג במשך חצי שנה לפני שנה , עליתי עלייה סבבה במסת שריר והמשקלים לא זזו ממש (כן זה מוזר אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע) , המטרה שלי זה בילדינג אז זה לא כזה עניין אותי , היו כאבים בגב תחתון שהתכופפתי וגם כאבו קצת הבירכיים היה קשה לאמן רגליים ...

אני התאמנתי עם רואקוטן מינון 20 מ"ג, כשעליתי ל-40 מג כבר היה לי קשה יותר וגם המוטיבציה יורדת.

• פותח/ת השרשור
כן הוא הביא לי מינוציקלין , אח שלי לוקח את זה וזה עזר לו .
ונתן לי עם זה גם פרוביוטיקה , הרוקח אמר שזה משפר את התהליך

מניסיון שלי מינוציקלין לא עזר לי בכלל.
לא הייתה ברירה ועברתי לראוקטן, 60 מ"ג רוב התקופה, לקראת סיום 40 ובסוף (ממש לתקופה קצרה 20).
אני המשכתי להתאמן בניגוד להמלצות הרופאים, היה לא קל, כמעט ולא הצלחתי להתקדם במשקלים (שגם ככה היו נמוכים בתקופה ההיא).
כשירדתי ל20 מ"ג הרגשתי שיפור בכוח אבל ב60 מ"ג מאוד קשה להתאמן בצורה רצינית עם עלייה במשקלים.

• פותח/ת השרשור
כוס עמק ,

אני יעדכן תודה לכלום למרות שזה לא מעודד בכלל חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית