הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בטא אלנין

Im A Loco

משתמש מתחיל
66
3
נק' מוניטין:
3
66
3
אהלן ,
עברתי על כמה וכמה פוסטים לפני שפתחתי את הנושא אבל לא מצאתי תשובה ברורה.
יש מחקרים , סימוכין , דעות שתומכות בשימוש בזה? מלבד התאוריה שזה אמור לעבוד וכמה אנשים שניסו פה , יש מידע יותר עדכני לגבי יעילות המוצר?

גם אם לא , מההתנסות האישית אולי או ממה ששמעתם זה משהו ששווה להשקיע בו?
במידה ואחליט לקחת ראיתי שהכמויות המומלצות הם בין 1.6 ל3.2 ? ראיתי שיש כאלו שלקחו גם 6 , מה הכמות שאני אוכל לפגוש באמצע כדי לא לבזבז יותר מדי כסף וגם שלא יצא מצב שאקח מעט מדי?

לשאלה האחרונה יש חברה מסויימת שאתם יכולים להמליץ עליה ? אבקה או כדורים כי לא ראיתי הרבה מוצרים בשוק.

תודה מראש.

אני אוהב לצרוך לפני כל אימון: 1 כדור קפאין 200 מ"ג, כדור תמצית תה ירוק שמכילה 30 מ"ג קפאין ו-1.6 גרם בטא אלנין.

הקפאין והתה ירוק נותנים אנרגיה טובה ולנארית(בזכות התה) והבטא אלנין---> כח. אישית, כמות של יותר מ-1.6 גר' בטא אלנין גורמת לי לתופעה של "זרמים" בפנים.

אופטימום, הוספתי עוד כמה ג'ובות בשביל המותג ובגלל שיש להם אבקת בטא אלנין עם טעם שזה נחמד.

סה"כ בערך 20$ עבור 75 מנות הגשה, זה לא תוסף יקר.

יש מחקרים , סימוכין , דעות שתומכות בשימוש בזה?
לא ממש מה ששאלת, אבל לפני ימים ספורים התפרסם שצריכת בטא-אלנין שיפרה את מאזן הסוכר בדם לפי איזה מחקר שנעשה באוסטרליה. לא מצאתי את המחקר המקורי (יש לי הרגשה שהוא עוד לא התפרסם בכלל בספרות המקצועית), אבל אם להאמין למה שצירפתי האפקט מתבטא בעיקר בהגדלת הסיבולת האירובית, והיא האחראית לאיזון רמת הסוכר.

אוקיי , ממה שאני מבין ממך ומעוד דעות קודמות שזה יעיל יותר לאירובי , מאשר לאימוני כוח?
לא יודע. המחקר עליו דיברתי בדק השפעה על אימונים אירובים אבל יש מחקרים רבים... לדוגמא, כאן המשפט האחרון אומר:
"In conclusion, beta-alanine supplementation seems to be a safe nutritional strategy capable of improving high-intensity anaerobic performance." (הדגשה שלי).

כרגיל, המקום המומלץ לעיון הוא http://examine.com/supplements/Beta-Alanine/#ref103, ואם רוצים רק את התקציר הרי שהטבלה
Human Effect Matrix שם נותנת את סיכום המצב המחקרי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית