עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הולכים לרופאמאז 145 ק"ג בסקוואט [כיום 152.5 ק"ג], בכל פעם שאני עושה סקוואט באימון עצימות, מתפוצצים לי נימים בפרצוף, מלא דם זורם לי לאוזניים וגורם לשיתוק וכאבים בהן, וגם כאבי שיניים. זה מתחיל להיות בלתי נסבל. מה עושים בנידון?
ומה הרופא בדיוק יגיד לי? "תוריד משקל, אתה לא אמור לעבוד בעומסים כאלה"? הדרך היחידה למנוע את זה היא לא לעשות סקוואט כבד.הולכים לרופא
זה לא קשור לעומסים. אם יש לך בעיה אז יש לך בעיה. אתה לא הראשון ולא האחרון שעובד בעצימויות גבוהות, הבעיה לא בסקוואט אלא אצלך. מתי עשית בדיקות דם בפעם האחרונה?ומה הרופא בדיוק יגיד לי? "תוריד משקל, אתה לא אמור לעבוד בעומסים כאלה"? הדרך היחידה למנוע את זה היא לא לעשות סקוואט כבד.
2-3 חודשים והכל יצא תקין.זה לא קשור לעומסים. אם יש לך בעיה אז יש לך בעיה. אתה לא הראשון ולא האחרון שעובד בעצימויות גבוהות, הבעיה לא בסקוואט אלא אצלך. מתי עשית בדיקות דם בפעם האחרונה?
אתה נושם בסקוואט? או שאתה עוצר נשימה והפרצוף ניהיה אדום בטירוף?
כן אבל זה לא אומר שהוא עושה את זה נכוןזאת הדרך היחידה לנשום בסקוואט כבד..
לקחת נשימה עמוקה לעשות סקוואט ואז לנשום בחזרה...
או בקיצור Valsalva Menuever
כן אבל זה לא אומר שהוא עושה את זה נכון
יכול להיות שהוא עוצר נשימה יותר מדי, או לוקח נשימה עמוקה מדי..או שיש בעיה רפואית אמיתית..אני לא רופא, רק לוודא שהוא לא מאמץ את הפנים בכוח וזה גורם לו לבעיות האלובגלל שאי אפשר סתם ככה לנשום באמצע הסקואוט כי אז אתה מאבד כיווץ והכל הלך..
אני נושם בין החזרות.אתה אמור לנשום בולסלבה כמו שאמרו, אבל השאלה אם אתה נושם בין החזרות.
כמה כמה שניות בין חזרה לחזרה שבזמן הזה רק תנסה לתפוס אוויר.
אני יכול להגיד שכל אלה שיש לי ניסיון איתם הם ממש, ממש גרועים. יש לי ניסיון עם 5 שאמורים להחשב לטובים מאוד.רופא מומחה לספורט שעובד עם ספורטאים:
עם מרימי משקולות, או כל מקצוע ספורטיבי שעובד עצים.
אני אישית לא מכיר, אבל לדעתי זאת האופציה הכי טובה שלך
אני יכול להגיד שכל אלה שיש לי ניסיון איתם הם ממש, ממש גרועים. יש לי ניסיון עם 5 שאמורים להחשב לטובים מאוד.
באבחון של בעיית גב \ אגן של מישהו עם סקוואט 180+ ודדליפט 200+ כבעיית כוח (השרירים והגוף שלך חלשים, בגלל זה נפצעת) + הסיבולת לב ריאה שלך גרועה ולכן נפצעת (WTF) + אתה לא גמיש מספיק ולכן נפצעת (ויחסית לזכר בוגר במשקל 90 ק"ג, אני אחד היותר גמישים - זה טבעי אצלי. יכול לגעת עם הראש בברך ישרה ונעולה).במה הרמה הגרועה שלהם מתבטאת לדעתך?
מה קרה לך בסוף?באבחון של בעיית גב \ אגן של מישהו עם סקוואט 180+ ודדליפט 200+ כבעיית כוח (השרירים והגוף שלך חלשים, בגלל זה נפצעת) + הסיבולת לב ריאה שלך גרועה ולכן נפצעת (WTF) + אתה לא גמיש מספיק ולכן נפצעת (ויחסית לזכר בוגר במשקל 90 ק"ג, אני אחד היותר גמישים - זה טבעי אצלי. יכול לגעת עם הראש בברך ישרה ונעולה).
בביטחון עצמי מופרז מספיק בשביל לקבוע ש"כשאתה עושה דדליפט אתה עושה באובר אקסטנשן וזו גם סיבה נוספת לפציעה", מבלי לראות איך מי שעומד מולם מבצע חזרה אחת, כשהוא בכלל טוען (ע"פ סרטונים) שהדדליפט אם כבר לא 100% אז נוטה לפלקשן (מבלי להתייחס לעובדה שבשביל להגיע לאובר אקסטנשן אתה כמעט תמיד צריך להיות "אנדרווייט", חלש וגמיש מידי שזה משהו שקודם לכן נאמר שאני ממש לא)
בטון וחצי ברו סיינס בנוגע לוולסלבה (חוץ מלפוצץ לך נימים במוח זה לא עושה כלום) ושאר ירקות
בקיצור, בכלל לא מציאה גדולה
מבחינת גב \ אגן כמה דברים, פרקתי את האגן, אבל בלי קשר גם יש לי עקמת שתמיד ידעתי שקיימת אבל רק עכשיו יש צילום שמוכיח (לא חריפה, אבל היא יכולה לסייע לפציעות להתרחש) ורק אחרי MRI תהיה תשובה יותר ברורה.מה קרה לך בסוף?