- פותח/ת השרשור
חחח לי יש קוביות אז ניצחתי 🖕🤪אין קוביות, מה זה שווה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ננסה. אני באמת מאמין שהסיבה זה שאני לא מספיק בראבק.שים אוזניות ומוזיקה טובה (לא רד הוט כמו שראיתי שאתה אוהב) תבקש מחברך לפוצץ לך את הגב במכות, אם כל זה לא יעזור תפנה לייעוץ
בינתיים נשקלתי רק פעם אחת והייתי 57.6 אז אני לא יודע אם יש התקדמות. אבל קשה לי מאוד לאכול ויש ימים שלמים שאני לא בבית ואני צריך לראות איך אני מסדר את האוכל.איך הולך עם המשקל גוף\אוכל?
אפשר לאכול במקומך? 😃אבל קשה לי מאוד לאכול
חשבת על להוסיף גיינר בנוסף למה שאתה אוכל?
חחחח בכיףאפשר לאכול במקומך? 😃
רז'ינקה יותר Badass מרוויוןתאכל אוכל נוזלי,תשתה רוויון (יותר טעים ומזין מחלב)(גם יותר בריא) או חלב תאכל גבינות רכות.
זה ממש יקר ושומני וטעיםרז'ינקה יותר Badass מרוויון
12 שקל לליטר או משהו לא?זה ממש יקר ושומני וטעים
אני הולך לחנות כבר חוזר
וזה זול ?12 שקל לליטר או משהו לא?
יש לנו גלגל בספייס? או שאתה תתקדם עד שתגיע אליו?סקוואט - עברתי לlb (במקור עברתי להיי בר בגלל כאבים בכתף. היום לא היו כאבים בכלל) עשיתי 65 קילו.
פרס 35 - 3-2-3 מאכזב
מתח 75.3 RP - עלייה של 2.3 קילו מאז השיא הקודם. כרגע זה היה לחמש שלשות. ברגע שאני נתקע אני אעבוד לחמישיות.
בטן - החלטתי להתחיל לעשות את התרגילים במאמר החדש מהפורטל. עשיתי דקה בטן סטטי(למרות שאני יכול יותר) ואז ניסיתי לעשות את ה״פלאנק זחילה״. היה טיפה קשה בהתחלה אבל נראה לי שאני מתחיל לקלוט את הטכניקה. בינתיים נשאר בתרגיל הזה עד שאני עושה 10*3 בטכניקה נקייה ואז אני אמשיך את ההתקדמות. בנוסף אני מתכוון לבנות תפריט מסודר של בערך 3000 קלוריות אחרי שהבני שאני לא אצליח בלי תפריט.
אני מאמין שאין(למרות שיש פואם רולר, אז לך תדע). להתחלה גם ככה לא צריך גלגל וכשאני אתקדם או שאני אקנה גלגל או שאשתמש במוט 11 עם פלטות של 2.5 עוד דבר ששמתי לב אליו זה שיש לי קושי להשאר בשיווי משקל בפרס כבד. זה מגיע למצב שחזרה אחת אפילו הייתי צריך לעשות צעד אחורה באמצע הסט מחוסר שיווי משקל. יש משהו מיוחד שיכול לפתור את זה או שצריך פשוט להיות מרוכז יותר?יש לנו גלגל בספייס? או שאתה תתקדם עד שתגיע אליו?
מה עם אחיזה רגילה?אימון בוקר רק עם מרס לפני אז לא ציפיתי להמון. חוץ מזה כל השבוע הקרוב אני כנראה לא אוכל טוב כי אני לא בבית כל השבוע אבל אני מקווה להתקדם בכל זאת
פרונט סקוואט 40 טיפה יותר קשה אבל לא משהו רציני
בנצ 45 - עוד פעם 3-4-? שונא ספוטרים מחורבנים! אני צריך לשכנע את החברים שאני מתאמן איתם לחזור להתאמן.
דדליפט 82.5 שלוש חזרות. משתפר. קצת קשה לעשות דדליפט עם שפשפת/שלפוחית מפוצצת באגודל אבל תירוצים זה למוצצים..
עדיין מתלבט איזה אחיזה לעשות הוק או משולבת. בהוק אני בקושי מצליח להחזיק את המוט אבל במשולבת הוא לא מתנתק או עולה עקום.