הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השחיף שלא עושה SS

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון חרא:
פרונט סקוואט 30 קילו - קל ממש
בנצ' - 45 ל 4-3-? חזרות. בסט האחרון ספוטר מטומטם שאמרתי לו במפורש לא לגעת במוט עשה כפיפת מרפק כל הסט
דדליפט - ניסיתי 82.5 לא הצלחתי לנתק וניסיתי גם עם משקלים יותר נמוכים(70+ והגעתי למסקנה שתמיד קשה לי בניתוק או ב 2 סנטימטרים הראשונים. אולי זה בכלל איזה משהו פסיכולוגי) יש למישהו הצעות מה לעשות? עריכה: אני גם החלפתי אימון קודם לאחיזה משולבת. אולי זה קשור.

שים אוזניות ומוזיקה טובה (לא רד הוט כמו שראיתי שאתה אוהב) תבקש מחברך לפוצץ לך את הגב במכות, אם כל זה לא יעזור תפנה לייעוץ

• פותח/ת השרשור
שים אוזניות ומוזיקה טובה (לא רד הוט כמו שראיתי שאתה אוהב) תבקש מחברך לפוצץ לך את הגב במכות, אם כל זה לא יעזור תפנה לייעוץ
ננסה. אני באמת מאמין שהסיבה זה שאני לא מספיק בראבק.
דרך אגב אני לא מת על רד הוט, זה פשוט הכי טוב שהיה לי בחדר כושר עד עכשיו.

איך הולך עם המשקל גוף\אוכל?
בינתיים נשקלתי רק פעם אחת והייתי 57.6 אז אני לא יודע אם יש התקדמות. אבל קשה לי מאוד לאכול ויש ימים שלמים שאני לא בבית ואני צריך לראות איך אני מסדר את האוכל.

חשבת על להוסיף גיינר בנוסף למה שאתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
תאכל אוכל נוזלי,תשתה רוויון (יותר טעים ומזין מחלב)(גם יותר בריא) או חלב תאכל גבינות רכות.

• פותח/ת השרשור
סקוואט - עברתי לlb (במקור עברתי להיי בר בגלל כאבים בכתף. היום לא היו כאבים בכלל) עשיתי 65 קילו.
פרס 35 - 3-2-3 מאכזב
מתח 75.3 RP - עלייה של 2.3 קילו מאז השיא הקודם. כרגע זה היה לחמש שלשות. ברגע שאני נתקע אני אעבוד לחמישיות.
בטן - החלטתי להתחיל לעשות את התרגילים במאמר החדש מהפורטל. עשיתי דקה בטן סטטי(למרות שאני יכול יותר) ואז ניסיתי לעשות את ה״פלאנק זחילה״. היה טיפה קשה בהתחלה אבל נראה לי שאני מתחיל לקלוט את הטכניקה. בינתיים נשאר בתרגיל הזה עד שאני עושה 10*3 בטכניקה נקייה ואז אני אמשיך את ההתקדמות. בנוסף אני מתכוון לבנות תפריט מסודר של בערך 3000 קלוריות אחרי שהבני שאני לא אצליח בלי תפריט.

סקוואט - עברתי לlb (במקור עברתי להיי בר בגלל כאבים בכתף. היום לא היו כאבים בכלל) עשיתי 65 קילו.
פרס 35 - 3-2-3 מאכזב
מתח 75.3 RP - עלייה של 2.3 קילו מאז השיא הקודם. כרגע זה היה לחמש שלשות. ברגע שאני נתקע אני אעבוד לחמישיות.
בטן - החלטתי להתחיל לעשות את התרגילים במאמר החדש מהפורטל. עשיתי דקה בטן סטטי(למרות שאני יכול יותר) ואז ניסיתי לעשות את ה״פלאנק זחילה״. היה טיפה קשה בהתחלה אבל נראה לי שאני מתחיל לקלוט את הטכניקה. בינתיים נשאר בתרגיל הזה עד שאני עושה 10*3 בטכניקה נקייה ואז אני אמשיך את ההתקדמות. בנוסף אני מתכוון לבנות תפריט מסודר של בערך 3000 קלוריות אחרי שהבני שאני לא אצליח בלי תפריט.
יש לנו גלגל בספייס? או שאתה תתקדם עד שתגיע אליו?

• פותח/ת השרשור
יש לנו גלגל בספייס? או שאתה תתקדם עד שתגיע אליו?
אני מאמין שאין(למרות שיש פואם רולר, אז לך תדע). להתחלה גם ככה לא צריך גלגל וכשאני אתקדם או שאני אקנה גלגל או שאשתמש במוט 11 עם פלטות של 2.5 עוד דבר ששמתי לב אליו זה שיש לי קושי להשאר בשיווי משקל בפרס כבד. זה מגיע למצב שחזרה אחת אפילו הייתי צריך לעשות צעד אחורה באמצע הסט מחוסר שיווי משקל. יש משהו מיוחד שיכול לפתור את זה או שצריך פשוט להיות מרוכז יותר?

• פותח/ת השרשור
אימון בוקר רק עם מרס לפני אז לא ציפיתי להמון. חוץ מזה כל השבוע הקרוב אני כנראה לא אוכל טוב כי אני לא בבית כל השבוע אבל אני מקווה להתקדם בכל זאת
פרונט סקוואט 40 טיפה יותר קשה אבל לא משהו רציני
בנצ 45 - עוד פעם 3-4-? שונא ספוטרים מחורבנים! אני צריך לשכנע את החברים שאני מתאמן איתם לחזור להתאמן.
דדליפט 82.5 שלוש חזרות. משתפר. קצת קשה לעשות דדליפט עם שפשפת/שלפוחית מפוצצת באגודל אבל תירוצים זה למוצצים..
עדיין מתלבט איזה אחיזה לעשות הוק או משולבת. בהוק אני בקושי מצליח להחזיק את המוט אבל במשולבת הוא לא מתנתק או עולה עקום.

אימון בוקר רק עם מרס לפני אז לא ציפיתי להמון. חוץ מזה כל השבוע הקרוב אני כנראה לא אוכל טוב כי אני לא בבית כל השבוע אבל אני מקווה להתקדם בכל זאת
פרונט סקוואט 40 טיפה יותר קשה אבל לא משהו רציני
בנצ 45 - עוד פעם 3-4-? שונא ספוטרים מחורבנים! אני צריך לשכנע את החברים שאני מתאמן איתם לחזור להתאמן.
דדליפט 82.5 שלוש חזרות. משתפר. קצת קשה לעשות דדליפט עם שפשפת/שלפוחית מפוצצת באגודל אבל תירוצים זה למוצצים..
עדיין מתלבט איזה אחיזה לעשות הוק או משולבת. בהוק אני בקושי מצליח להחזיק את המוט אבל במשולבת הוא לא מתנתק או עולה עקום.
מה עם אחיזה רגילה?

• פותח/ת השרשור
אם המוט מחליק לי בהוק הוא גם יחליק ברגילה לא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית