עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהצלחה!חשבתי לנסות אתזה שכל התכנית תשאר זהה למקורית אך רק טווח החזרות יהיה 6 במקום 5, כי נראה לי ש6 מגרה יותר תשריר להתפתח
שאלה נוספת, עד כמה משמעותי זה אם אני מחליף את הקלין בבנט אובר ?
בשביל מה לשנות? אחד היתרונות של ה ss שיש לה עקרונות ברורים מתי וכמה לעלות משקל ברגע שאתה מוסיף עוד חזרה לסטים אתה 'משבש' את התוכנית.חדש
חשבתי לנסות אתזה שכל התכנית תשאר זהה למקורית אך רק טווח החזרות יהיה 6 במקום 5, כי נראה לי ש6 מגרה יותר תשריר להתפתח
בשביל מה לשנות? אחד היתרונות של ה ss שיש לה עקרונות ברורים מתי וכמה לעלות משקל ברגע שאתה מוסיף עוד חזרה לסטים אתה 'משבש' את התוכנית.
אני לא הייתי משנה כלום
במשקלים כבדים אתה תראה שאתה מעדיף לקצץ ל-3 ולא להוסיף חזרה.
אולי זה באמת יעזור לפלג גוף העליון אבל קשה לי להאמין שזה יהיה כל כך משמעותי.
בפלג גוף התחתון זה רק יפגע, בעליון לדעתי יש דרכים טובות יותר בשביל לאפשר התקדמות מקסימלית.
אני לא הייתי עושה את זה, ריפ לא סתם אמר 5 כי זה מספר שנראה לו יפה בעין, אין סיבה לשנות דבר שכבר עובד אלה אם כן הוא מפסיק לעבוד ואז נכנסים שינויים (מתכונת מתקדמת יותר בלחיצות, תרגילי עזר וכו').
ברגע שנתקעת ב-SS בלחיצות וגם ריסט או שניים לא עזרו אפשר לעבור רק בלחיצות למתכונת של טקסס או הלינארית.מה הם הדרכים טובות יותר לקדם עליון?
ברגע שנתקעת ב-SS בלחיצות וגם ריסט או שניים לא עזרו אפשר לעבור רק בלחיצות למתכונת של טקסס או הלינארית.
אתה יכול גם לשים מההתחלה מקבילים ובייספס בתור תרגילי עזר אבל זה יכול לפגוע לך בהתאוששות למרות שזה ישפר את פלג הגוף העליון.
אתה מאמין לרגע שהוא ערך סדרה של ניסויים עם 4,5,6, ו-7 חזרות ועם אוסף מגוון של זמן מנוחה בין הסטים, ומצא שהאופטימלי הן אותן 5 חזרות? אתם באמת מתחילים להשמע כחסידי איזו דת משונה ("בל תוסיף ובל תגרע").ריפ לא סתם אמר 5 כי זה מספר שנראה לו יפה בעין,
ריפטו הוא לא היחיד שממליץ על 5אתה מאמין לרגע שהוא ערך סדרה של ניסויים עם 4,5,6, ו-7 חזרות ועם אוסף מגוון של זמן מנוחה בין הסטים, ומצא שהאופטימלי הן אותן 5 חזרות? אתם באמת מתחילים להשמע כחסידי איזו דת משונה ("בל תוסיף ובל תגרע").
5 הוא בהחלט מספר חשוד כמשהו "שנראה יפה בעין", בדיוק כמו ש 10 הוא מספר שאתה נתקל בו על ימין ועל שמאל (10% מהאנשים הם.... השלם את החסר). אין לי אפשרות להוכיח את זה, אבל אם היו לנו שש אצבעות אני מנחש שב SS היו מדברים על שש חזרות.
לשואל המקורי: בא לך 6 חזרות? לך על זה. כשתיתקע במשקל תהיה לך האופציה להחליט אם לרדת ל 5 או לבצע את מה שריפטו מציע במקרה זה (deload וכו').
ריפטו הוא לא היחיד שממליץ על 5
חזרות, גם מל סיף רשם שטווח החזרות למטרות כוח הוא 1-5 ואתה מוזמן לראות את זה בתמונה שצירפתי ויש עוד אנשים שהמליצו על הטווח הזה, אז אני מאמין שיש משהו מאחורי המספר.
ריפטו הוא לא היחיד עם 5 אצבעות 😃ריפטו הוא לא היחיד שממליץ על 5
צודק, שכחתי את המגבלה המעצבנת של משקלי הפלטות. למה, לכל הרוחות, הן לא באות בחזקות של 2 ק"ג? בטח בגלל איזה חוקים ישנים של תחרויות.אי אפשר להתקדם בטונאג' בצורה כל-כך חדה לאורך זמן.