עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
פשוט תסיים עם האימונים ותאכל מה שאתה צריך, בין לבין פשוט תדאג לא להיות רעב, תאכל פחמימה קטנה וזהו אין צורך ביותר מזה. עדיף דווקא משהו בצורך נוזל שיתעקל מהר יותר אבל לא קריטי.שלום לכולם ,
הייתי רוצה לדעת האם ישנה איזושהי השפעה משמעותית לצריכת אבקת חלבון לאחר אימון ריצה ולפני אימון שחייה כאשר זמן המנוחה הוא כ20 דק' ???
זאת טעות, אבל אתה מוזמן לנסות לגבות את הטענה שלך.אין בעיה לקחת אבקה אחרי ריצה ולפני שחייה.
מה שכן, הייתי ממליץ לך לצרוך חומצות אמינו לפני הריצה ואחרי הריצה.
את האבקת חלבון הייתי צורך אחרי השחייה.
אם יש באפשרותך לצרוך רק מנה אחת של אבקת חלבון, עדיף אחרי הריצה.
אחרי זמן מה הגוף מתחיל לשרוף שריר אם אין לך מה שימנע את הפירוק (אבקת חלבון \ חומצות אמינו).
"High-intensity cardio predominately burns carbohydrate and lower intensities promote fat utilization."זאת טעות, אבל אתה מוזמן לנסות לגבות את הטענה שלך.
אני גם לא מבין מאיפה ההמלצה לצרוך חומצות אמינו לפני או אחרי ריצה. פשוט מיותר לגמרי, אבל גם את זה אתה מוזמן להסביר
חבל על הכסף שלך. השריר של לא מתפרק מכמה שעות."High-intensity cardio predominately burns carbohydrate and lower intensities promote fat utilization."
", but low stores of carbohydrate will increase protein utilization."
http://www.livestrong.com/article/252147-does-cardio-burn-muscle-or-fat/
אני גם קראתי המון מאמרים על כך שזה מיטוס והמון מאמרים על כך שזה לא.
אין לי עמדה לשפוט מי מהם צודק.
אני פשוט שותה חומצות אמינו או לוקח גלוטמין כדי לא לפרק שריר במהלך האימון \ לשרוף שריר במהלך אירובי.