הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ווראציה אחרת ללחיצת חזה

shoshoavi

משתמש פעיל
853
107
נק' מוניטין:
797
853
107
ראיתי את הסרטון הבא
בעקרון נשמע מאוד משכנע והגיוני מה שהוא מסביר שם...
רציתי לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

ראיתי את הסרטון הבא
בעקרון נשמע מאוד משכנע והגיוני מה שהוא מסביר שם...
רציתי לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

מעניין מה @נתי123 חושב על זה.
לי הרעיון של אחיזה בסופינציה נראה מסוכן.

כלל אצבע - אסור להקשיב לבנאדם שעושה סרטונים בלי חולצה.
ראיתי שהוא לא יורד עד הסוף ומנמק שאתה מפיק את אותה תועלת מהתרגיל, והפסקתי לראות.

תשמע יש לי בעיה של כאבי כתפיים בלחיצת החזה כנראה מאחר והכתפיים שלי חלשות ולא "עומדות" במשקלי עבודה של החזה, לכן הנושא מעניין, אבל הווריאציה והסרטון הזה בכללי מסתמן כחרטא

• פותח/ת השרשור
תשמע יש לי בעיה של כאבי כתפיים בלחיצת החזה כנראה מאחר והכתפיים שלי חלשות ולא "עומדות" במשקלי עבודה של החזה, לכן הנושא מעניין, אבל הווריאציה והסרטון הזה בכללי מסתמן כחרטא
בשביל הסקרנות ניסיתי את זה אתמול, מרגישים שהעומס יורד משמעותית מהכתף אבל לא מרגישים את החזה כמו בבנץ פרס רגיל וגם יש סכנה שבמשקלים גבוהים המוט יפול עלייך.

למי שיש כאבים בכתף יכול לנסות לשים לב למנח שהמרפק שלו נמצא כשהוא לוחץ, המרפק נוטה לפעמים להתקרב לגוף, והוא צריך להישאר בקו ישר עם הגוף. זה יוצר המון לחץ על הכתף

בשביל הסקרנות ניסיתי את זה אתמול, מרגישים שהעומס יורד משמעותית מהכתף אבל לא מרגישים את החזה כמו בבנץ פרס רגיל וגם יש סכנה שבמשקלים גבוהים המוט יפול עלייך.

רק מלהסתכל ניתן להבחין שהעומס יירד, מאחר ובווריאציה המקורית ניתן לראות שעומס ייווצר כל הכתפיים. בווריאציה השנייה גם רק מהסתכלות לדעתי נראה כי השרירים שיתמכו בחוזקה בלחיצה הם היד האחורית והקדמית בו בזמן, אפילו האמות...

אני חושב בפשטות שעבודה איכותית בבנצ' פרס הולכת יד ביד עם ההישגים והכוח של הכתפיים..

מנסיוני האישי לדוגמא בעבר, לחיצת כתף כנגד מוט (קדימה) בעבר במצב של 4X8 עם משקל של- 55 עד 60 קילו (התחלה עם 17.5 המשך עם 20 כל צד) פעם היה עובד לי טוב כאשר הייתי דוחק גם משקל נמוך יותר בחזה.

כיום, אני עומד על אותם משקלי עבודה עם הכתפיים אך דוחק בחזה כ 75-80 קילו (גם במצב של 4X8) , ולכן אני מרגיש שהכתפיים פשוט לא עומדות בלחץ הזה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית