הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אם אני אוכל פי 2.5 גרם חלבון בחיטוב

bodybuilder98

מושעה
65
0
נק' מוניטין:
0
65
0
אז אין מצב אני מאבד שריר? לפי לייל מקדונלד הגוף שורף קודם כל פחמימות ואז שומנים ואם לא אוכלים אותם מרגילים את הגוף לשרוף שומן ואפשר להגיע למצב של 8 קילו מסת שומן בחודש

אז אני יכול לחיות על פי 2.5 גרם חלבון כל יום קצת פחמימה וקצת שומן מבלי לאבד שריר כלל?

אני רוצה להגיע לאחוז שומן נמוך מבלי לאבד שריר בדרך הכי יעילה ומהירה

תקרא עוד קצת לייל מקדונלד. אתה לא בכיוון.

זה נכון מה שאמרת . אם לא אכלת פחמימות אז הגוף ישתמש יותר שומנים לצורך אנרגיה,אבל בגלל שלא אכלת פחמימה אתה אוכל יותר שומנים ובגלל זה זה מתאזן. לדוגמא : אכלתי 500 קלוריות של פחמימה 500 קלוריות של שומן. הגוף ישרוף 500 קלוריות של פחמימה ואחר כך 500 קלוריות של שומן. דוגמא ב : אכלתי 0 קלוריות פחמימה 1000 קלוריות של שומן. הגוף ישרוף 1000 קלוריות של שומן . קפיש?

• פותח/ת השרשור
זה נכון מה שאמרת . אם לא אכלת פחמימות אז הגוף ישתמש יותר שומנים לצורך אנרגיה,אבל בגלל שלא אכלת פחמימה אתה אוכל יותר שומנים ובגלל זה זה מתאזן. לדוגמא : אכלתי 500 קלוריות של פחמימה 500 קלוריות של שומן. הגוף ישרוף 500 קלוריות של פחמימה ואחר כך 500 קלוריות של שומן. דוגמא ב : אכלתי 0 קלוריות פחמימה 1000 קלוריות של שומן. הגוף ישרוף 1000 קלוריות של שומן . קפיש?

תשמעו אני רוצה לרדת ל-10% שומן בלי לאבד מסת שריר

איך אני עושה את זה?
הספרים לא מפורטים מספיק? יש לך קיצור שלהם בפורטל.

איך אני עושה את זה?

איך אני עושה את זה?

איך אני עושה את זה?

לוקח הורמונים חיצוניים. (סטרואידים)

עניתי לך ברצינות. אתה לא יכול לעשות חיטוב במיוחד לאחוז שומן נמוך ולשמור על מאסת השריר באופן טבעי.

אתה יכול לצמצם כמה שיותר את הירידה בשריר אם תאכל מספיק חלבון\תתאמן כבד. אבל עדיין למרות הכל תאבד מאסת שריר

• פותח/ת השרשור
עניתי לך ברצינות. אתה לא יכול לעשות חיטוב במיוחד לאחוז שומן נמוך ולשמור על מאסת השריר באופן טבעי.

אתה יכול לצמצם כמה שיותר את הירידה בשריר אם תאכל מספיק חלבון\תתאמן כבד. אבל עדיין למרות הכל תאבד מאסת שריר
UD 2 ו-PSMF לייל מקדונלד אומר שלא מאבדים שריר..

כדי להגיע ל-א"ש 10-11-12

איזה סוג חיטוב לעשות?

אתה יכול לשמור על "כמה שיותר" מסת שריר, ע"י חיטוב איטי יותר...
כלומר במקום חיטוב של חודשיים.....חיטוב פחות קיצוני במשך 4 חודשים....

Back
למעלה תחתית