הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון extreme shock הוראות שימוש

Rotemkz5

משתמש מתחיל
282
1
נק' מוניטין:
-5
282
1
אהלן שמתי לב שאתרים רושמים להתחיל עם כף מדידה אחת ולעלות עד 2 ב5 ימים... מוכר?ידוע?
עוד משהו קטן חייב לקחת את התוסף על בטן ריקה? ואם כן כמה זמן זה בטן ריקה בהנחה שאכלתי ארוחה של 70 םחמימה 40 חלבון?.. תודה מראש.
בדרך כלל אני לא משתמש אני מגיע בשיא אנרגיה. פשוט עכשיו אני בסייקל עצבני ויישן 4-6 שעות בלילה והולך לךאימון יישן מהעבודה אז לאחרונה מגיע קצת עייף תודה מראש 😃

אהלן שמתי לב שאתרים רושמים להתחיל עם כף מדידה אחת ולעלות עד 2 ב5 ימים... מוכר?ידוע?
עוד משהו קטן חייב לקחת את התוסף על בטן ריקה? ואם כן כמה זמן זה בטן ריקה בהנחה שאכלתי ארוחה של 70 םחמימה 40 חלבון?.. תודה מראש.
בדרך כלל אני לא משתמש אני מגיע בשיא אנרגיה. פשוט עכשיו אני בסייקל עצבני ויישן 4-6 שעות בלילה והולך לךאימון יישן מהעבודה אז לאחרונה מגיע קצת עייף תודה מראש 😃
אתה מדבר על Xtreme Shock של ANSI?
אם כן, זה בא בבקבוק שצריך לשתות אותו.
אתה מקבל חבילה של 12 בקבוקים, כל בקבוק זה מנה.
שותים בקבוק אחד לפני אימון כ- Pre-workout.

מומלץ על בטן ריקה, אלא אם כן זה עושה לך כאבי בטן אז על בטן מלאה.

• פותח/ת השרשור
לא הקבוק
אתה מדבר על Xtreme Shock של ANSI?
אם כן, זה בא בבקבוק שצריך לשתות אותו.
אתה מקבל חבילה של 12 בקבוקים, כל בקבוק זה מנה.
שותים בקבוק אחד לפני אימון כ- Pre-workout.

מומלץ על בטן ריקה, אלא אם כן זה עושה לך כאבי בטן אז על בטן מלאה.[/quבקבוק, זו אבקה הקופסאות בצבע ירוק
זו קופסא בצבע ירוק, של ANSI

כ

כן אחי, אז כמה זמן זה בטן ריקה בשביל שהמוצר ייתן 100 אחוז?
תאוכל ארוחה טובה שעתיים לפני אימון (פחמימה מורכבת והרבה חלבונים).
חכה שעתיים, תקח את ה- Pre-Workout, אחרי 10 דקות תאוכל 2 תמרים או בננה ואז תתאמן.

אין צורך בכל הפילוסופיה, חצי שעה לפני אימון שתה כף-כף וחצי(אל תגיע ל-2 כי זה מיותר, מנסיון) ולך לתת בראש.
כמובן שלא צריך להיות בצום כל היום, אם תאכל משהו שעתיים לפני אימון זה אחלה, שלא יפריע לך במהלך האימון ולא בגלל חלון הזדמנויות כלשהו.
לא צריך לא בננות ולא נעליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית