הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מה לעשות נגד יבלות?

• פותח/ת השרשור zorner
  • פורסם בתאריך

zorner

משתמש פעיל
841
255
נק' מוניטין:
870
841
255
ספייס הרצליה
עוד בערך חודש יש לי תחרות בחתירה ולכן בנוסף לחדר כושר יש לי עוד כמה אימונים של חתירה בשבוע. השילוב של האימוני חתירה וחדר כושר(בעיקר מהדדליפט) עושה לי מלא יבלות ואפילו אחת שהתפוצצה שעדיין כואבת יומיים אחרי. מה אפשר לעשות נגד זה? היבלות ממש מפריעות לי באימונים..

1. זה מעבה את המוט ומקשה על האחיזה
2. זה לא עוזר בסופו של דבר גם עם כפפות יגיעו יבלות כי העור עדיין יתקפל יחד עם הכפפה עצמה
3. זה גיי

1.לא יודע אם זה מעבה או לא אבל אני יודע שהאחיזה שלי יותר נוחה בהרבה עם כפפות, והסט יותר קל בזכותם
2.לי היה יבלות ואחרי הכפפות זה הפסיק כמעט לגמרי
3.סבבה אחי

1.לא יודע אם זה מעבה או לא אבל אני יודע שהאחיזה שלי יותר נוחה בהרבה עם כפפות, והסט יותר קל בזכותם
2.לי היה יבלות ואחרי הכפפות זה הפסיק כמעט לגמרי
3.סבבה אחי

כפפות חוצצות בינך לבין המוט, גורמות לאחיזה להיות פחות בטוחה ואפקטיבית גורמות למוט להיות עבה יותר וקשה יותר לאחיזה.

אם אוחזים את המוט בצורה נכונה (כמו ש- @RussianHotGirl תיאר) יהיו מעט מאוד יבלות.

• פותח/ת השרשור
לא.

כשאתה תופס את המוט תתחיל מהאצבעות ולא מהאמצע כף יד ככה העור לא יתקפל ולא יהיו יבלות
לא הבנתי. שהמוט יהיה תלוי על האצבעות? זה נשמע לי כאילו הוא תוך רגע ייפול

לא הבנתי. שהמוט יהיה תלוי על האצבעות? זה נשמע לי כאילו הוא תוך רגע ייפול
לא
המוט יגיע תמיד למקום שבוא יש את היבלות
אם תתפוס באמצע כף היד ברגע שתתחיל להרים העור יתקפל כשהמוט ינסה להגי למקום הנכון
אם תתחיל את האחיזה שלך מהאצבעות ותשים את המוט כאילו איפה שהיבלות העור לא יתקפל ולא יהיה יבלות... (או מינימום) לא אישית זה לא נוח מתוך הרגל אבל יש כמו @incin שעושים את זה שנים...

• פותח/ת השרשור
רק כדי למנוע אי-הבנות, אתה מדבר על שלפוחיות, לא על יבלות (יבלות לא מתפוצצות). אני מצטרף להמלצה על כפפות, לפחות בחתירה.
בחתירה אני אנסה בכל מקרה להתחיל להשתמש בכפפות. בחדר כושר אני מעדיף שלא. אולי אני אשתמש בכפפות בלחיצות אם לא תהיה ברירה אבל אני לאחושב שאני אצליח בדדליפט עם כפפות

• פותח/ת השרשור
לא
המוט יגיע תמיד למקום שבוא יש את היבלות
אם תתפוס באמצע כף היד ברגע שתתחיל להרים העור יתקפל כשהמוט ינסה להגי למקום הנכון
אם תתחיל את האחיזה שלך מהאצבעות ותשים את המוט כאילו איפה שהיבלות העור לא יתקפל ולא יהיה יבלות... (או מינימום) לא אישית זה לא נוח מתוך הרגל אבל יש כמו @incin שעושים את זה שנים...
בשביל לראות שהבנתי הכוונה היא להתחיל את האחיזה מלשים את האצבעות מסביב למוט ואז לסובב את המוט לכיוון הכף יד?
ובקשר לשלפוחיות שחש לי עכשיו יש משהו לעשות בשביל שהן יחלימו או שפשוט צריך לחכות מספיק זמן?

שלפוחיות שחש לי עכשיו יש משהו לעשות בשביל שהן יחלימו
לשלפוחיות ברגליים הטיפול האולטימטיבי הוא לדקור אותן (בזהירות, רק את העור שמעל השלפוחית, אחרת זה כואב!) במחט, ולהשאיר את החוט כך ששני קצותיו מחוץ לשלפוחית שפוצצת. התפקיד שלו הוא לאפשר לנוזלים החדשים שנוצרים שם להתנקז החוצה, ובלעדיו החורים נוטים להסתם. עושים את זה לפני השינה וקמים בבוקר כמעט כמו חדשים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ניסיתי את זה היום באימון והיה יחסית סבבה הסקוואט והפרס וגם החימום במתח אבל במתח עם משקל זה היה בלתי נסבל הייתי חייב להוריד משקל

מטפלים בהתעבות של העור באופן שוטף. קרם ידיים, שופין וכו'.
היו מספיק שרשורים בנושא כולל סרטוני וידאו.

callus.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית