snirz משתמש פעיל 808 10 נק' מוניטין: 1,559 0 808 10 12/6/09 #1 כרגע אני במסה "נקייה" ואין לי כוח לספור את הקלוריות אין לי תפריט מסודר, רק "בסיס", אבל אני לא אוכל שטויות כמו פיצות המבורגרים וזה...אני פשוט דואג לאכול הרבה קלוריות מאוכל איכותי ושבא לי משהו מתוק אני אוכל איזה פרי..נחשב נקי מספיק?
כרגע אני במסה "נקייה" ואין לי כוח לספור את הקלוריות אין לי תפריט מסודר, רק "בסיס", אבל אני לא אוכל שטויות כמו פיצות המבורגרים וזה...אני פשוט דואג לאכול הרבה קלוריות מאוכל איכותי ושבא לי משהו מתוק אני אוכל איזה פרי..נחשב נקי מספיק?
roei משתמש משקיע 2,542 3 נק' מוניטין: 2,879 0 2,542 3 12/6/09 #2 אין כזה מושג מסה נקייה. מה שיקבע אם היא תהיה נקייה או לא זו הגנטיקה שלך. לדוגמא : יש אנשים שבמסה יאכלו 6K קלוריות ולא יעלו בשומן וגם אם כן לא באחוז שומן ולעומת זאת אנשים שיהיו במאזן חיובי של 400 קלוריות ויעלו בשומן ונוזלים. Upvote 0 Downvote
אין כזה מושג מסה נקייה. מה שיקבע אם היא תהיה נקייה או לא זו הגנטיקה שלך. לדוגמא : יש אנשים שבמסה יאכלו 6K קלוריות ולא יעלו בשומן וגם אם כן לא באחוז שומן ולעומת זאת אנשים שיהיו במאזן חיובי של 400 קלוריות ויעלו בשומן ונוזלים.
P p0st משתמש פעיל 393 3 נק' מוניטין: 80 0 393 3 12/6/09 #3 כן נכון... כשמדברים על מסה נקייה, אנשים לפעמים מדברים על נקייה מבחינה של לאכול אוכל איכותי ולא לחיות מג'אנק, ואחרים מדברים על מסה עם מאזן קלורי חיובי קטן בכל מקרה גם לדעתי הגנטיקה קובעת הכי הרבה פה... יש אנשים שאני מכיר שפשוט יאכלו מה שהם רוצים וכמה שהם רוצים.. והם לא יעלו בשומן Upvote 0 Downvote
כן נכון... כשמדברים על מסה נקייה, אנשים לפעמים מדברים על נקייה מבחינה של לאכול אוכל איכותי ולא לחיות מג'אנק, ואחרים מדברים על מסה עם מאזן קלורי חיובי קטן בכל מקרה גם לדעתי הגנטיקה קובעת הכי הרבה פה... יש אנשים שאני מכיר שפשוט יאכלו מה שהם רוצים וכמה שהם רוצים.. והם לא יעלו בשומן