עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי מה חסר לך בתזונה.
אומגה 3 זה דיי סטדנרטי. הכדורים יבואו כ 180/120 EPA/DHA. אתה צריך 3-6 כדורים ביום (יותר לכיוון ה-6 ויש אפילו שממליצים על 10, אבל לדעתי זה כבר overkill).
לגבי מולטיויטמין. אם חסר לך ויטמין D אז וימטין D במולטיויטמין יכול להיות פלוס (במינון של 1000-2000IU).
ויטמין C במינונים של מעל 300IU
וללא ברזל במידה ואתה גבר.
קשה עד בלתי אפשרי לענות על כך כי איבוד מסת שריר תלוי בעיקר בגירעון הקלורי שאתה יוצר לעצמך ביחס ל % השומן שאתה נמצא בו. רוב האנשים מתחילים לאבד מסת שריר כשהם מתחילים לרדת מ 10-12% שומן.תגיד משה.. אם אני עושה חיטוב ושומר רק על פי 2.5 גרם חלבון על כל קילו בגוף ומשחק כל יום עם הפחמימות והשומנים אבל אני שומר על מאזן שלילי
אני יכול לרדת ככה לא"ש נמוכים מבלי לאבד הרבה שריר?
תודה רבה 😃קשה עד בלתי אפשרי לענות על כך כי איבוד מסת שריר תלוי בעיקר בגירעון הקלורי שאתה יוצר לעצמך ביחס ל % השומן שאתה נמצא בו. רוב האנשים מתחילים לאבד מסת שריר כשהם מתחילים לרדת מ 10-12% שומן.
וללא ברזל במידה ואתה גבר.
לא זה היה רציני אחי, תודה משהרק אני לא הבנתי אם זה היה ציני? D:
תודה רבה אחי אבל אני אוותר סתם כי אין לי כוח להתעסק בזה..( תזהר לא לפרט יותר בהזמנות מחו״ל כאן בפורום)למה לא להזמין פשוט מחו"ל, זה נורא זול!
מאיפה אתה? אני היום מוציא הזמנה מחו"ל, אולי תוכל להצטרף 😃