עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגוז מקדמיה אני חושב שקשה לימצוא, אני בכל אופן לא ניתקל בהם בחנויות טבע. לגבי היחס בין השומנים מה דעתך על שמן דגים (ואם ידוע לך על עדיפות לסוג או מותג מסויים)?לא ממליץ בגלל כמות גדולה של אומגה 6 שתביא לרטיו לא טוב בין השומנים ויכולה לגרום לדלקות .
צריך שומן ? תאכל חמאה ,אבוקדו , שומן מזוקק, ,שמנת 38%, שמנת חמוצה ..
ואם אתה ממש חייב איזה שהוא אגוז עדיף אגו מקדמיה
לא ממליץ בגלל כמות גדולה של אומגה 6 שתביא לרטיו לא טוב בין השומנים ויכולה לגרום לדלקות .
אגוזי ברזיל, קשיו ומקדמיה מכילים יחסית הרבה שומן רווי, כך שאם אתה משתייך לעדת ה"שומן רווי זה רע" כדאי להפחית בהם ולהרבות בשקדים, אגוזי מלך והחביבים עלי: אגוזי לוז.האם ישנם אגוזים שעדיפים על אחרים
אגוזי ברזיל, קשיו ומקדמיה מכילים יחסית הרבה שומן רווי, כך שאם אתה משתייך לעדת ה"שומן רווי זה רע" כדאי להפחית בהם ולהרבות בשקדים, אגוזי מלך והחביבים עלי: אגוזי לוז.
כשאתה אוכל נקי (בלי ג'אנק ושטויות) ואתה בבקרה קלורית, צורך מספיק ויטמנים מינרלים ועושה אימונים. אתה באמת חושב שאפשר להגיע ליחס לא טוב בין החומצות? כי לפי מה שהבנתי רוב הבעיה עם האומגה 6 זה שכבר יש אותה כל כך הרבה במוצרים שאנחנו קונים, כל השמנים המזוהמים למינהם, ביצים שהן לא ביצי חופש, בשר של פרות שאוכלות תירס, וכמובן ממתקים למיניהם. אבל אם הוא לא צורך את כל הדברים האלה אז כל החומצות שומן שלו מגיעות ממקור איכותי. מה שאומר שמאיפה שהוא צריך לקבל גם אומגה 6, והיחס בכל מקרה אמור להיות לטובת האומגה 6. אשמח אם תתקן אותילא ממליץ בגלל כמות גדולה של אומגה 6 שתביא לרטיו לא טוב בין השומנים ויכולה לגרום לדלקות .
טעמם של אגוזי הלוז חביב עליך, או הרכבם התזונתי?אגוזי ברזיל, קשיו ומקדמיה מכילים יחסית הרבה שומן רווי, כך שאם אתה משתייך לעדת ה"שומן רווי זה רע" כדאי להפחית בהם ולהרבות בשקדים, אגוזי מלך והחביבים עלי: אגוזי לוז.
תלוי למי אתה מאמין. רוב גדול מבין הקרדיולוגים שתשאל יגידו לך ששומן רווי מזיק ללב (אכילת שומן רווי מעלה LDL, ורמות גבוהות של LDL הן גורם סיכון למחלות כלי דם ולב).רוב אלה שקראו את המאמרים באתר (או כתבו אותם) יגידו לך שאלה שטויות, ושאין לך דבר בריא יותר משומן רווי. אם תנסה לקרוא את המחקרים הרלבנטיים ממילא תמות מזיקנה לפני שתגרד אפילו את פני השטח, כך שמה שנשאר לך הוא להחליט למי להאמין. כדאי להיחשף למגוון דעות לפני שמקבלים את ההחלטה.מה רע בשומן רווי? (לא בציניות..באמת יש בזה משהו רע?)
הטעם. אגוזי לוז קלויים (בלי מלח, רחמנא ליצלן!) הם אחד המזונות הכי טעימים לי. במבחינת הערכים התזונתיים נדמה לי שאגוזי מלך ושקדים נחשבים עדיפים.טעמם של אגוזי הלוז חביב עליך, או הרכבם התזונתי?
תלוי למי אתה מאמין. רוב גדול מבין הקרדיולוגים שתשאל יגידו לך ששומן רווי מזיק ללב (אכילת שומן רווי מעלה LDL, ורמות גבוהות של LDL הן גורם סיכון למחלות כלי דם ולב).רוב אלה שקראו את המאמרים באתר (או כתבו אותם) יגידו לך שאלה שטויות, ושאין לך דבר בריא יותר משומן רווי. אם תנסה לקרוא את המחקרים הרלבנטיים ממילא תמות מזיקנה לפני שתגרד אפילו את פני השטח, כך שמה שנשאר לך הוא להחליט למי להאמין. כדאי להיחשף למגוון דעות לפני שמקבלים את ההחלטה.
נראה לי שאתה מניח הנחה סמויה לפיה קרדיולוגים לא קוראים מחקרים חדשים.אז קרדיולוגים טוענים שלא, ומאמרים ומחקרים חדשים טוענים שכן? ואני צריך להחליט למי להאמין...מעולה..
יש להם זמן לזה? חחנראה לי שאתה מניח הנחה סמויה לפיה קרדיולוגים לא קוראים מחקרים חדשים.
עזוב קוראים. מי, לדעתך, כותב את רוב המאמרים בנושא מחלות לב? "המחקרים טוענים למשהו אחר" לא מתאר נכון את המצב.יש להם זמן לזה? חח
ובוא נדבר ברצינות..קרדיולוג הוא לא עיוור ובטוח לא טיפש, איך זה שהם טוענים למשהו אחד והמחקרים טוענים למשהו אחר?
אני אישית לא מאמין ששומן רווי הוא בעייתי, בטח לא כשמתאמנים. אבל לא ידעתי שהקרדיולוגים היום טוענים הפוך.
כנראה כן, כדאי, בפרט אם אתה לא אוכל דגים לפחות פעמיים בשבוע. מה שצריך לבדוק הוא את תכולת החומצות EPA ו DHA - כמה שיותר זה יותר טוב, ולקנות מחברה ידועה כדי להפחית את הסיכוי לכספית וחולירות אחרות שעלולות להתלוות לשומן.
- ומה בקשר לשמן הדגים הנימכר בחנויות הטבע, כדאי לשלבו בתפריט(והאם ישנה עדיפות לסוג או מותג מסויים)?
מתוך סקרנות - כקורא באתר, לאיזו אסכולה אתה שייך?תלוי למי אתה מאמין. רוב גדול מבין הקרדיולוגים שתשאל יגידו לך ששומן רווי מזיק ללב (אכילת שומן רווי מעלה LDL, ורמות גבוהות של LDL הן גורם סיכון למחלות כלי דם ולב).רוב אלה שקראו את המאמרים באתר (או כתבו אותם) יגידו לך שאלה שטויות, ושאין לך דבר בריא יותר משומן רווי. אם תנסה לקרוא את המחקרים הרלבנטיים ממילא תמות מזיקנה לפני שתגרד אפילו את פני השטח, כך שמה שנשאר לך הוא להחליט למי להאמין. כדאי להיחשף למגוון דעות לפני שמקבלים את ההחלטה.
הטעם. אגוזי לוז קלויים (בלי מלח, רחמנא ליצלן!) הם אחד המזונות הכי טעימים לי. במבחינת הערכים התזונתיים נדמה לי שאגוזי מלך ושקדים נחשבים עדיפים.
אפשר הסבר? על איזה רטיו אתה מדבר? אני אוכל מלא שקדים, נראה לי רלוונטי אליילא ממליץ בגלל כמות גדולה של אומגה 6 שתביא לרטיו לא טוב בין השומנים ויכולה לגרום לדלקות .
בחייך... אני תרח בן 62 עם סוכרת, טריגליצרידים גבוהים, כולסטרול גבוה, מחלת כליות וטרשת עורקים. גדלתי בתקופה שההבדל היחיד בין רופא לאלוהים היה שאלוהים עלול לטעות לפעמים (תחשוב למשל על איזה עם הוא בחר...). מה אתה חושב?מתוך סקרנות - כקורא באתר, לאיזו אסכולה אתה שייך?