הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מחשבון הוצאה קלורית

• פותח/ת השרשור shay1b
  • פורסם בתאריך

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
הסתכלתי באתר GOLEANGO.COM
וראיתי שם מחשבון הוצאה קלורית...

אבל יש שם כל מיני פעיליות של צפייה בטלוויזיה, שינה וכו, פעיליות שעביכול נראה לך שאתה לא עושה בהם.
אם למשל אני משמן שראיתי היות 200 דקות טלויזיה בשכיבה או קראתי ספר מאתיים דקות שרפתי 200 קלוריות.
האם זה הגיוני?
האם זו הוצאה קלורית מחוץ לBMR?

• פותח/ת השרשור
כן, תקרא במדריך לחיטוב/מסה יש לך נוסחאות ומוסבר שם איך לחשב בדיוק.
קראתי את המדריך כבר מאה פעמים.
השאלה היא האם זה הגיוני שנגיד ביום שאני לא מתאמן ואני כל היום בבית אז על פי המדריך אני צריך להכפיל ב1.2 שזה יוצא משהו כמו עוד 350 קלוריות אבל על פי המחשבון הזה, נגיד ביום ללא אימון ראיתי במשך עשר שעות טלוייזה פלוס אכילה ומקלחת שרפתי כ 700 קלוריות.!!!

האם זה הגיוני??

קראתי את המדריך כבר מאה פעמים.
השאלה היא האם זה הגיוני שנגיד ביום שאני לא מתאמן ואני כל היום בבית אז על פי המדריך אני צריך להכפיל ב1.2 שזה יוצא משהו כמו עוד 350 קלוריות אבל על פי המחשבון הזה, נגיד ביום ללא אימון ראיתי במשך עשר שעות טלוייזה פלוס אכילה ומקלחת שרפתי כ 700 קלוריות.!!!

האם זה הגיוני??

תראה במשך 7 שעות שהגוף חי ונושם אתה שורף קלוריות, יש צורך בחלבונים פחממות ושומנים לתחזוקה שוטפת של הגוף, בן אדם ממוצע שורף 2000 קלוריות ביום ללא שום אימונים, ה700 קלוריות שהם מחשבים לך נכללים ב2000 האלה ולא משהו בנוסף למה שהגוף שלך שורף.

• פותח/ת השרשור
מה הקשר לבן אדם ממצוע אני יודע שבנאדם שורף גם במנוחה וגם אם הוא כלוא וקשור במיטה את הני אמ אר שלו.
אבל העניין הוא שבמחשבון הזה זה כאילו הוצאה קלורית מחוץ לבי אמ אר שלך נגיד הבי אמ אר שלי הוא 1650 אז צפייה בטלוויזיה קריאה הליכה אכילה וכו אלו קלוריות אקסטרה הרי, פשוט מה שהם רושמים מבחינת ההוצאה נראה הזוי.
בגלל זה שאלתי אם זה הגיוני?

ולפי מה שהבנתי אתה התכוונת כאילו הם מחשבים את ההוצאה הקלורית כולל את מה שהגוף שורף גם ככה?

תבדוק מה ה BMR שלך תוסיף לזה עוד 150-200 קלוריות שאתה שורף בשאר היום + 300 קלוריות שאתה שורף באנאירובי ובמידה ואתה עושה אירובי תוסיף את כמות הקלוריות שאתה שורף גם משם וזאת ההוצאה הקלורית היומית שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית