הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה לאכול אחרי אימון?

henhen10

משתמש מתחיל
83
13
נק' מוניטין:
21
83
13
אני כרגע נמצאת בהכנה לקורס קקצ ולעיתים יש לנו אימונים לאחר ארוחת ערב, משמע אין מה לאכול אחרי האימון.
אני יודעת שחשוב לאכול חלבונים אחרי האימון - כ34 גרם חלבון לארוחה. הבעיה היא שאין לנו מה לאכול. אם מביאים לנו משהו
לאכול זה רק פחמימות שזה לחם וחומי.

מה אני יכולה להביא מהבית בשביל לאכול? חשבתי להביא טונה, אבל זה באסה לאכול רק טונה. איזה תחליפים אתם ממליצים לי?

תודה לעוזרים מראש.

הייתי רושם לך קוטג', סלמון, גבינה צהובה או ביצים(חביתה, מקושקשת וכו')

הבעיה עם המוצרים הללו שהם צריכים להיות במקרר כדי שלא יתקלקלו ובצבא במיוחד בשטח זה טיפה בעייתי.

אם יש לך אפשרות הייתי מציע לך לקנות אבקה כדי להשלים את החוסרים הללו.

אם אכלת לפני האימון את ממש לא חייבת לאכול ארוחה עתירת חלבונים אחריו, פשוט תדאגי שאת מגיעה לערכי החלבון המומלצים עבורך במשך כל היום וזהו..

קודם כל חשוב שתדעי שמה שחשוב זה מה שאכלת במשך כל היום, ולא מה שאכלת אחרי האימון, ה-34 גרם חלבון שדיברת עליהם זה סתם קישקוש. מה אפשר להביא? אני בצבא הבאתי טונות, חמאת בוטנים וטחינה גולמית.. זה הכי הרבה שאפשר .. מוצרים מהחי שהם לא בקופסאות שימורים דורשים קירור וזה בעייתי

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה רבה 😃
איך אני יכולה לבדוק מהם ערכי החלבון המומלצים עבורי?

עברתי את הבראור בציון 78, רצתי 3 קמ ב17:50 דק הבעיה היא שעשיתי רק 8 שכיבות סמיכהו חובה לעשות 11. אני עובדת על זה כרגע.

אני אביא טונה וטחינה גולמית מהבית. אוכל את זה לאחר האימון.

שאלה נוספת שלי בנושא היא כמה אני צריכה לאכול במהלך היום? אני מרגישה שאני אוכלת יחסית הרבה. בחודש הקרוב אהיה במפרשית והאוכל שם ממש טוב לצערי וזה גורם לי לאכול הרבה. מצד שני אני גם ערה שעות רבות במהלך היום. אבל בעיה נוספת היא שאני גם מנשנשת קצת בין לבין כשאני לומדת. מה אני יכולה לעשות בנושא?

איך אתם הייתם מחלקים את הארוחות? נגיד ארוחת בוקר ב7, צהריים ב12 וחצי וערב ב6.
וכמעט כל יום יש בבוקר אבוקדו, ביצה קשה, גבינה/קוטג', לחם, טחינה, ברנפלקס, שוקו וירקות.
בצהריים יש לרוב שניצל, עוף, קוסקוס,אורז, סלטים, חומוס, תפו"א ועוד.
בערב יש כמעט כמו בבוקר רק בתוספת פחמימות של נודלס או תפו"א.

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מנסה לשמור על הגזרה.

נערך לאחרונה:
סבבה תודה רבה 😃
1.6-1.8 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף יספיקו לך (אפשר גם יותר, קשה לי להאמין שתצליחי אפילו את זה בצבא)

סבבה תודה רבה 😃

עברתי את הבראור בציון 78, רצתי 3 קמ ב17:50 דק הבעיה היא שעשיתי רק 8 שכיבות סמיכהו חובה לעשות 11. אני עובדת על זה כרגע.

אני אביא טונה וטחינה גולמית מהבית. אוכל את זה לאחר האימון.

שאלה נוספת שלי בנושא היא כמה אני צריכה לאכול במהלך היום? אני מרגישה שאני אוכלת יחסית הרבה. בחודש הקרוב אהיה במפרשית והאוכל שם ממש טוב לצערי וזה גורם לי לאכול הרבה. מצד שני אני גם ערה שעות רבות במהלך היום. אבל בעיה נוספת היא שאני גם מנשנשת קצת בין לבין כשאני לומדת. מה אני יכולה לעשות בנושא?

איך אתם הייתם מחלקים את הארוחות? נגיד ארוחת בוקר ב7, צהריים ב12 וחצי וערב ב6.
וכמעט כל יום יש בבוקר אבוקדו, ביצה קשה, גבינה/קוטג', לחם, טחינה, ברנפלקס, שוקו וירקות.
בצהריים יש לרוב שניצל, עוף, קוסקוס,אורז, סלטים, חומוס, תפו"א ועוד.
בערב יש כמעט כמו בבוקר רק בתוספת פחמימות של נודלס או תפו"א.

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מנסה לשמור על הגזרה.
תני לנו פרטים על עצמך... גובה, משקל, גיל
ומה המטרה בעצם? לשמור על המשקל? לרדת? לעלות?

• פותח/ת השרשור
אני בת 19 שוקלת כ57-58 ק"ג בגובה 168 ס"מ בערך.
הבעיה היא שאני בצבא כפי שאמרתי קודם.
בינתיים המטרה שלי היא לשמור על המשקל. זוהי מטרתי לזמן הקצונה, לאחר מכן אני מתכננת לעשות חיטוב יחד עם אימונים בהתאם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית