הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי בשנה וחצי

• פותח/ת השרשור ronpak
  • פורסם בתאריך

ronpak

משתמש מתחיל
95
7
נק' מוניטין:
24
95
7
אז ככה הייתי שמנמן לפני שנה וחצי עד שהחלטתי להביא שינוי.......עשיתי המון טעויות בדרך ולא הקפדתי תמיד כמו שרציך אבל בנתיים אני מרוצה מהתוצאות וממשיך להפגיז!!!!
ברור לי שיכולתי להשיג יותר אם הייתי עושה מה שצריך מההתחלה ולא הייתי מקשיב לאנשים שלא מבינים והיה לי יותר משמעת עצמית אבל השתניתי ועוד כמה חודשים אני יעלה לפה עוד ובכלל אני אשתנה!

בעיקרון בהתחלה עשיתי מסה מטומטמת מלוכלכת טילים בקושי התקדמתי לאחר מכן סתם התאמנתי בלי להשקיע הרבה בתזונה בזבזתי המון זמן על שטויות ונכנסתי לזה חזק לפני 4 חודש ושבועיים
עשיתי חיטוב חודשיים ועכשיו אני במסה כבר חודשיים ושבועיים 😃

זה לפני שנה וחצי

זה מהזמן האחרון

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה תוכנית אימונים עשית? וכמה גירעון קלורי שלילי היית? (שינוי ענק אחי!!!)
תודה רבה!

עשיתי חיטוב חודשיים וירדתי איזה7 אחוז שומן מ18 ל11 בערך ירדתי כל שבוע 50 פחמימה עד שהגעתי ל90 בערך ושן נעצרתי כמובן שבלי ציטים בלי כלום לא לגעת בסוכר ולא כלום רק אורז(המעט שאפשר) המון חזה עוף טונה ו3 ביצים:😃

תודה רבה!

עשיתי חיטוב חודשיים וירדתי איזה7 אחוז שומן מ18 ל11 בערך ירדתי כל שבוע 50 פחמימה עד שהגעתי ל90 בערך ושן נעצרתי כמובן שבלי ציטים בלי כלום לא לגעת בסוכר ולא כלום רק אורז(המעט שאפשר) המון חזה עוף טונה ו3 ביצים:😃
ואיזה תוכנית איממונים עשית?

ABC והתחלתי ממש רציני ABCDE שבנה לי מאמן אישי בנתיים רואה תוצאות מעולות אני חודשיים ושבועיים במסה נקייה והעלתי 4 קילו בערך:)
אני קורא את האשכול הזה ואני בשוק
יפה שהחלטת לקחת את עצמך ביידים אבל אין עליך כמעט שריר
ואת כל השינוי הזה אפשר היה לעשות ב 4-5 חודשים במקרה הרע
ABCDE היא תוכנית ממש לא לרמה שלך אין לך נקודות חלשות עוד
ואתה יכול להתקדם יפה מאוד אם ABC אם אתה נוטה לכיוון הזה
בהצלחה
מצטער אם אני מבאס או משהו אבל יש עוד הרבה עבודה

חחחחחחח קושקושוני בולבולוני לאב יו:s58:

למקרה שלא זיהית... אבשי 😉
בהצלחה

מסכים! 👏

• פותח/ת השרשור
למקרה שלא זיהית... אבשי 😉

מסכים! 👏
בהצלחה

אבשי יגזור בטח שזיהיתי

ממש לא מבאס אני יודע שלא השגתי הרבה מטעויות אבל עובדה שאני עכשיו מתקדם בטירוף גם במשקלים ובהכל....יש לי מאמן אדם שמבין דבר או שניים כמו שאמרתי אני במסה באמת מסה ובאמת מתאמן רק חודשיים ושבועיים ויום אז ברור שלא תראה משהו תחכה עוד קצת ותראה שיהיה הבדל....
סתם לסדר לך את הראש הייתי עושה אינקליין 50 קילו ל8 עכשיו אחרי חודשיים 67.5

כל הכבוד על השינוי, אבל, אני רואה אותך היום במצב של נקודת התחלה מעולה, ולא נקודת סיום כמו שאתה מציג את זה (לפני ואחרי)
אתה על אחוז שומן נמוך מאוד, אבל כמעט בלי מסת שריר. תתחיל להתאמן חזק (תוכנית כוח כמה חודשים, אחר כך תחזור לנפח אם בא לך), ותתחיל לצבור מסת שריר... אתה קצת מבזבז זמן לדעתי וחבל

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על השינוי, אבל, אני רואה אותך היום במצב של נקודת התחלה מעולה, ולא נקודת סיום כמו שאתה מציג את זה (לפני ואחרי)
אתה על אחוז שומן נמוך מאוד, אבל כמעט בלי מסת שריר. תתחיל להתאמן חזק (תוכנית כוח כמה חודשים, אחר כך תחזור לנפח אם בא לך), ותתחיל לצבור מסת שריר... אתה קצת מבזבז זמן לדעתי וחבל
...אני ממש לא מציג את זה כסיום תקרא טוב יותר מה שכתבתי......
אתם כל דבר דוחפים כוח תאמין לי שאני יודע מה אני עושה תבין אחי אני ממש לא מזלזל בך אבל אני יודע מה אני עושה (חוץ מיזה שתרגיל ראשון אני נותן סוג של כח בין 8-5) יש לי מאמן שיודע מה הוא נותן לי ואני רואה תוצאות מעולות ומעלה משקלים בצורה יפה אפילו שזאת לא המטרה.....

יפה מאוד רון. שינוי מפציץ.
מעניין איך תראה בסוף השנה?? 😃

באמת מאמן טוב יש לך! מניסיון ;)

• פותח/ת השרשור
משקל, גובה ,גיל ורגליים?
17/5 שוקל 74 1.80
חחחחח צביעות...
פתאום שזה אותו מאמן אפילו שינוי קטן זה שינוי מפציץ..
👏🤣😆🤦‍♂️🤪
שינוי אש! עכשיו להפגיז במסה ולעלות במסת שריר.
יפה מאוד רון. שינוי מפציץ.
מעניין איך תראה בסוף השנה?? 😃

באמת מאמן טוב יש לך! מניסיון ;)

תודה אחי....

אבשי אתה שוכח שאני עושה הכל כמו שצריך רק חודשיים אם הייתי מקשיב לו מההתחלה הכל היה יותר טוב!

ושי תודה אחי!
חחחחח צביעות...
פתאום שזה אותו מאמן אפילו שינוי קטן זה שינוי מפציץ..
👏🤣😆🤦‍♂️🤪
שינוי קטן?
ככה ניראתי ב8.9 2013(לפני 6 חודש)ועכשיו תגיד לי אם אין שינוי

מהתמונות שהעלת לפה קשה מאוד לשפוט...
מלאות אפקטים של אינסטגרם, מאוד קרובות, זוויות הצילום לא מובנות.
רואים שינוי אבל לא ברמת שפיטה של כמה אחוז סיימת את החיטוב, ומסת שריר שהשתנתה.

ABCDE לא מתאים לך .
שינוי די עלוב לא מפציץ ולא נעלים
מישהו צריך לחשוף אותך בקצת אמת
גם אם היא כואבת
יפה שאתה מנסה אבל יש עוד הרבה עבודה

אין שום דבר חיובי בתגובות שלך, אתה מציג את זה כאילו אתה הבחור הטוב שמציג את האמת לטובת הבן אדם אבל אתה לא תורם לבן אדם בכלום, כל מה שאתה עושה זה להוריד לו את המוטיבציה, כי בסופו של דבר המילים שלך מחלחלות לו למוח והוא מסתכל במראה ומחשבות של " פאק שנה וחצי אני מתאמן ועשיתי שינוי קטן?" מטרידות אותו. הוא הראה פה רצינות ומוטיבציה להמשיך להתאמן חזק ולהשקיע, אז למה להוריד אותו ככה? למה להגיד לו דברים כמו "בשנה וחצי היית יכול להשיג תוצאות הרבה יותר טובות" הרי זה עבר כבר והוא לא יכול לשנות את זה אז בישביל מה? אתה מה שנקרא douchebag מצוי. כנ"ל לגבי כל שאר האנשים שכל פעם שילד מעלה תמונות בישביל לקבל אישור על זה שהוא הצליח לעשות שינוי מאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף ולא המשפחה והחברים, כל התגובות שהוא מקבל זה "בקושי יש שינוי" תנו לילדים קצת מוטיבציה מה הבעיה שלכם????

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית