הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי בשנה וחצי

• פותח/ת השרשור ronpak
  • פורסם בתאריך
אין שום דבר חיובי בתגובות שלך, אתה מציג את זה כאילו אתה הבחור הטוב שמציג את האמת לטובת הבן אדם אבל אתה לא תורם לבן אדם בכלום, כל מה שאתה עושה זה להוריד לו את המוטיבציה, כי בסופו של דבר המילים שלך מחלחלות לו למוח והוא מסתכל במראה ומחשבות של " פאק שנה וחצי אני מתאמן ועשיתי שינוי קטן?" מטרידות אותו. הוא הראה פה רצינות ומוטיבציה להמשיך להתאמן חזק ולהשקיע, אז למה להוריד אותו ככה? למה להגיד לו דברים כמו "בשנה וחצי היית יכול להשיג תוצאות הרבה יותר טובות" הרי זה עבר כבר והוא לא יכול לשנות את זה אז בישביל מה? אתה מה שנקרא douchebag מצוי. כנ"ל לגבי כל שאר האנשים שכל פעם שילד מעלה תמונות בישביל לקבל אישור על זה שהוא הצליח לעשות שינוי מאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף ולא המשפחה והחברים, כל התגובות שהוא מקבל זה "בקושי יש שינוי" תנו לילדים קצת מוטיבציה מה הבעיה שלכם????
אנשים פה מעלים לו תביטחון בשמים והוא עומד להתחיל ABCDE ושאר האותיות לא אמרתי שהוא לא עשה שינוי
צריך לאזן לאנשים תאובר ביטחון שנותנים פה כי אני יכול להעיד על עצמי שאם היו אומרים לי שינוי פצצה על משהו
הייתי מוריד הילוך ועובר לתוכניות מוגזמות

• פותח/ת השרשור
אין שום דבר חיובי בתגובות שלך, אתה מציג את זה כאילו אתה הבחור הטוב שמציג את האמת לטובת הבן אדם אבל אתה לא תורם לבן אדם בכלום, כל מה שאתה עושה זה להוריד לו את המוטיבציה, כי בסופו של דבר המילים שלך מחלחלות לו למוח והוא מסתכל במראה ומחשבות של " פאק שנה וחצי אני מתאמן ועשיתי שינוי קטן?" מטרידות אותו. הוא הראה פה רצינות ומוטיבציה להמשיך להתאמן חזק ולהשקיע, אז למה להוריד אותו ככה? למה להגיד לו דברים כמו "בשנה וחצי היית יכול להשיג תוצאות הרבה יותר טובות" הרי זה עבר כבר והוא לא יכול לשנות את זה אז בישביל מה? אתה מה שנקרא douchebag מצוי. כנ"ל לגבי כל שאר האנשים שכל פעם שילד מעלה תמונות בישביל לקבל אישור על זה שהוא הצליח לעשות שינוי מאנשים שמתעסקים בפיתוח גוף ולא המשפחה והחברים, כל התגובות שהוא מקבל זה "בקושי יש שינוי" תנו לילדים קצת מוטיבציה מה הבעיה שלכם????
תודה רבה על התמיכה גבר:)
אבל באמת שלא נפגעתי ולא בטיח אני מקבל מחמאות ביום יום מפה ועד שוויץ ככה שהוא לא ממש יצליח לשנות משהו.......
בעיקרון אני מתאמן רציני רק 4 חודש ושבועיים שמתוכם חודשיים היו חיטוב ככה שאני מרוצה מאוד מהתוצאות שהשגתי עד עכשיו והוא לא משנה מה לא יכול להוריד לי את מה שאני חושב....

אני ישקיע בזה לא משנה מה יגידו לי שחיף אפס(למרות שלא אמרו בחיים במציאות אני מקבל רק מחמאות)כי בסופו של דבר זה תחרות בעצמי זה אתגר זאת דרך חיים שאני התאהבתי בה ואמשיך להשקיע עד שהקרבי(צבא) יפריד בינינו:)

אבל בכללי אם הוא נוהג להגיב ככה אולי לאנשים אחרים עדיף שיעשה את זה יותר מעודן אבל באמת שקיבלתי את זה כביקורת בונה ועכשיו אני אפילו יותר רוצה להפציץ וביוני אעלה לפה עוד תמונות ונראה מה אז יגידו:)
סתם עידכון אימון היום עשיתי 26 כל יד דאמבל פרס 3X8 מאושר עד הגג
מהתמונות שהעלת לפה קשה מאוד לשפוט...
מלאות אפקטים של אינסטגרם, מאוד קרובות, זוויות הצילום לא מובנות.
רואים שינוי אבל לא ברמת שפיטה של כמה אחוז סיימת את החיטוב, ומסת שריר שהשתנתה.
אני יסדר לך את הראש ויותר ארחיב....
בעיקרון אני מתאמן שנה וחצי אבל שנה וחודש עשיתי סתם שטויות אחוז שומן גבוהה לא משהו מעניין:)
הייתי ב17 אחוז בערך

פה זה סיום חיטוב לא יודע כמה אח בדיוק משהו כמו 12 11

עכשיו אני כבר חודשיים ושבועיים אחרי יותר מסה יותר וורידים יותר נוזלים

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התמיכה גבר:)
אבל באמת שלא נפגעתי ולא בטיח אני מקבל מחמאות ביום יום מפה ועד שוויץ ככה שהוא לא ממש יצליח לשנות משהו.......
בעיקרון אני מתאמן רציני רק 4 חודש ושבועיים שמתוכם חודשיים היו חיטוב ככה שאני מרוצה מאוד מהתוצאות שהשגתי עד עכשיו והוא לא משנה מה לא יכול להוריד לי את מה שאני חושב....

אני ישקיע בזה לא משנה מה יגידו לי שחיף אפס(למרות שלא אמרו בחיים במציאות אני מקבל רק מחמאות)כי בסופו של דבר זה תחרות בעצמי זה אתגר זאת דרך חיים שאני התאהבתי בה ואמשיך להשקיע עד שהקרבי(צבא) יפריד בינינו:)

אבל בכללי אם הוא נוהג להגיב ככה אולי לאנשים אחרים עדיף שיעשה את זה יותר מעודן אבל באמת שקיבלתי את זה כביקורת בונה ועכשיו אני אפילו יותר רוצה להפציץ וביוני אעלה לפה עוד תמונות ונראה מה אז יגידו:)
סתם עידכון אימון היום עשיתי 26 כל יד דאמבל פרס 3X8 מאושר עד הגג
אני יסדר לך את הראש ויותר ארחיב....
בעיקרון אני מתאמן שנה וחצי אבל שנה וחודש עשיתי סתם שטויות אחוז שומן גבוהה לא משהו מעניין:)
הייתי ב17 אחוז בערך

פה זה סיום חיטוב לא יודע כמה אח בדיוק משהו כמו 12 11 ןזה אחרי חודשיים מהתמונה למעלה!!

עכשיו אני כבר חודשיים ושבועיים אחרי יותר מסה יותר וורידים יותר נוזלים

דרך אגב ההבדל בין ה17 לתמונה למטה ששם אני בערך 12 11 זה חודשיים של השקעה מטורפת:)

חחחחח צביעות...
פתאום שזה אותו מאמן אפילו שינוי קטן זה שינוי מפציץ..
👏🤣😆🤦‍♂️🤪

באמת השינוי שלו טוב מאוד. התחטב טוב מאוד וצבר מסת שריר. נפל לי האסימון מי הוא בדיוק לפני שפרסמתי את התגובה אז הוספתי את ההערה על טל.. לא מבין מה הבעיה?

ואו שינוי יפה ביותר!!!! ותגיד ישך תמונה של הבטן שלך שהייתה שמן? שרואים ממש טוב אותה יענו לא חצאים וזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית