עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן למה לא ?
כי יש הבדל בסוג הפחמימה שיש בפירות לעומת סוג הפחמימה שנמצאת בשאר המוצרים כגון אורז לחם וכו'.
בלחם אורז ושאר הדברים הללו הפחמימה העיקרית הינה גלוקוז אשר ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר, דבר שחשוב כשעובדים על משקולות וכו'.
בפירות העיקר הינו פרוקטוז אשר ממלא את המאגרים בכבד. מבחינת ירידה במשקל אין בעיה, כי מה שחשוב זה ההערכים הסופיים, אך אני חושב שעלול להיות מצב בו צריכת כל הפחמימות מהפירות תגרום לירידה בביצועים בחדר כושר.
למה לאכול פחמימות רק מפירות? או שאתה מתכוון לשלב? אם זה שילוב וזה נכנס בערכים אז אין בעיה בכלל
שאלת אם כדאי לשלב ולצרוך גם פחמימה מבננה, אז רשמתי כן וענית בעצמך "אין בעיה בכלל"
תפרסם את הערכים הסופיים ואז נראה. בעיקרון לא אמורה להיות בעיהבעיקרון אני אוכל פליאו אז בגלל שאני מתכנן לעלות במאסה אז אני יאכל יותר עמילנים(תפוח אדמה,בטטות) אורז, ובננות... בעיקר משלושת המזונות האלה אני אקבל את הפחמימה שלי, בסביבות ה160 גרם ליום, נשמע בסדר?
תודה לכם חבר'ה
האם גם פסטה טובה למסה?כי יש הבדל בסוג הפחמימה שיש בפירות לעומת סוג הפחמימה שנמצאת בשאר המוצרים כגון אורז לחם וכו'.
בלחם אורז ושאר הדברים הללו הפחמימה העיקרית הינה גלוקוז אשר ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר, דבר שחשוב כשעובדים על משקולות וכו'.
בפירות העיקר הינו פרוקטוז אשר ממלא את המאגרים בכבד. מבחינת ירידה במשקל אין בעיה, כי מה שחשוב זה ההערכים הסופיים, אך אני חושב שעלול להיות מצב בו צריכת כל הפחמימות מהפירות תגרום לירידה בביצועים בחדר כושר.
למה לאכול פחמימות רק מפירות? או שאתה מתכוון לשלב? אם זה שילוב וזה נכנס בערכים אז אין בעיה בכלל
אפילו מעולה, אין הבדל בין פסטה, אורז, לחם ושאר הדברים הללו..פסטה זה מעולה למסה כי זה הכי טעים ;)האם גם פסטה טובה למסה?