הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לכלול פירות בתפריט ?

החרגול

משתמש קבוע
1,177
14
נק' מוניטין:
317
1,177
14
ראיתי שב3 בננות יש בערך 40 גרם פחמימה, זה אחלה כמות פחמימות שיכולה לסגור לי את הפינה של הפחמימה בתפריט.
האם זה אפשרי לכלול את זה בתפריט? והאם כדאי?
תודה

כן למה לא ?

כי יש הבדל בסוג הפחמימה שיש בפירות לעומת סוג הפחמימה שנמצאת בשאר המוצרים כגון אורז לחם וכו'.

בלחם אורז ושאר הדברים הללו הפחמימה העיקרית הינה גלוקוז אשר ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר, דבר שחשוב כשעובדים על משקולות וכו'.
בפירות העיקר הינו פרוקטוז אשר ממלא את המאגרים בכבד. מבחינת ירידה במשקל אין בעיה, כי מה שחשוב זה ההערכים הסופיים, אך אני חושב שעלול להיות מצב בו צריכת כל הפחמימות מהפירות תגרום לירידה בביצועים בחדר כושר.

למה לאכול פחמימות רק מפירות? או שאתה מתכוון לשלב? אם זה שילוב וזה נכנס בערכים אז אין בעיה בכלל

כי יש הבדל בסוג הפחמימה שיש בפירות לעומת סוג הפחמימה שנמצאת בשאר המוצרים כגון אורז לחם וכו'.

בלחם אורז ושאר הדברים הללו הפחמימה העיקרית הינה גלוקוז אשר ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר, דבר שחשוב כשעובדים על משקולות וכו'.
בפירות העיקר הינו פרוקטוז אשר ממלא את המאגרים בכבד. מבחינת ירידה במשקל אין בעיה, כי מה שחשוב זה ההערכים הסופיים, אך אני חושב שעלול להיות מצב בו צריכת כל הפחמימות מהפירות תגרום לירידה בביצועים בחדר כושר.

למה לאכול פחמימות רק מפירות? או שאתה מתכוון לשלב? אם זה שילוב וזה נכנס בערכים אז אין בעיה בכלל

שאלת אם כדאי לשלב ולצרוך גם פחמימה מבננה, אז רשמתי כן וענית בעצמך "אין בעיה בכלל"

שאלת אם כדאי לשלב ולצרוך גם פחמימה מבננה, אז רשמתי כן וענית בעצמך "אין בעיה בכלל"

היה לי קצת פיצול אישיות כשכתבתי את התגובה, חשבתי על משהו אחד בהתחלה, ומשהו אחר בסוף..

בקיצור, אם זה שילוב אז סבבה ואין בעיה.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני אוכל פליאו אז בגלל שאני מתכנן לעלות במאסה אז אני יאכל יותר עמילנים(תפוח אדמה,בטטות) אורז, ובננות... בעיקר משלושת המזונות האלה אני אקבל את הפחמימה שלי, בסביבות ה160 גרם ליום, נשמע בסדר?
תודה לכם חבר'ה

בעיקרון אני אוכל פליאו אז בגלל שאני מתכנן לעלות במאסה אז אני יאכל יותר עמילנים(תפוח אדמה,בטטות) אורז, ובננות... בעיקר משלושת המזונות האלה אני אקבל את הפחמימה שלי, בסביבות ה160 גרם ליום, נשמע בסדר?
תודה לכם חבר'ה
תפרסם את הערכים הסופיים ואז נראה. בעיקרון לא אמורה להיות בעיה

האם גם פסטה טובה למסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית