הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות הבנה מקווה שתוכלו לעזור 😃

danielsin

משתמש מתחיל
51
0
נק' מוניטין:
0
51
0
שבוע טוב ,
אני די חדש בתחום מתאמן חודש כרגע בנסה תוכנית AB ,
רציתי לשאול כמה שאלות שעלו אצלי כדי ליישר קו ו"להיות רגוע".

1.נגיד ואני צריך לצרוך 180 גרם חלבון ביום , מה ההבדל אם אני צורך את כולו במהלך הבוקר או שאני מפזר אותו במהלך היום , זה משנה משהו ? אולי הנוגע לספיגה של החלבון ? איך זה אמור להעשות ?

2.שאלה בנוגע לאימונים , לדוגמא אני עושה 4 סטים של בנצ' פרס , הרי צריך סט של חימום עם משקל הרבה יותר נמוך , הוא נחשב בסטים שאני עושה ? או שאני לא אמור להחשיב אותו ב4 סטים שאני עושה ?

3.כאשר אני עושה סקוואט אני מרגיש קצת את השריר הגב תחתון נתפס אחרי האימון לזמן קצר , אני יודע שסקוואט עובד גם קצת על גב תחתון ואני חושב שהטכניקה שלי די טובה , אני בהכרח לא עובד נכון או שזה בסדר ?

תודה רבה לכל מי שיעזור אני מעריך את זה מאוד 😃

1. לא משנה, אבל יותר קל לפזר במשך היום. וגם אם לא תאכל זבל, אז בכל היום תכניס חלבון.
2. לא נחשב.
3. אי אפשר לדעת בלי לראות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה אשמח לעוד דעות ,
ובנוגע לסקוואט הטכניקה שלי נכונה אני חושב , בדקתי כמה פעמים באינטרנט ושאלתי את המאמני כושר אם אני עושה בסדר ,
רק השאלה אם קצת תפיסה בשרירי גב תחתון זה בסדר ?

אם הטכניקה נכונה אז הכל בסדר, אבל שוב - אי אפשר לדעת עד שלא רואים. תצלום ותעלה סרטון.

1.נגיד ואני צריך לצרוך 180 גרם חלבון ביום , מה ההבדל אם אני צורך את כולו במהלך הבוקר או שאני מפזר אותו במהלך היום , זה משנה משהו ? אולי הנוגע לספיגה של החלבון ? איך זה אמור להעשות ?
לא משנה לשום דבר מעבר לזה שזה קשה לאכול 180 בארוחה אחת, וכמו שאמרו מעלי בכל דבר שתאכל יש חלבון ככה שלא תצליח לא לאכול חלבון לאחר מכן

2.שאלה בנוגע לאימונים , לדוגמא אני עושה 4 סטים של בנצ' פרס , הרי צריך סט של חימום עם משקל הרבה יותר נמוך , הוא נחשב בסטים שאני עושה ? או שאני לא אמור להחשיב אותו ב4 סטים שאני עושה ?
חימום זה חימום, אחרי זה תעשה 4 סטים

3.כאשר אני עושה סקוואט אני מרגיש קצת את השריר הגב תחתון נתפס אחרי האימון לזמן קצר , אני יודע שסקוואט עובד גם קצת על גב תחתון ואני חושב שהטכניקה שלי די טובה , אני בהכרח לא עובד נכון או שזה בסדר ?
אתה יכול להעלות סרטון שלך עושה את הסקוואט ותקבל פידבק על הטכניקה

Back
למעלה תחתית