עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאיצא לי השבוע כמה פעמים שלקחתי קריאטין לא בעקביות
זאת אומרת יום כן יום לא
אני יודע שזה פוגע באפקטיביות אבל האם זה פוגע בעוד משו?
תודה ובמקום לפתוח עוד נושא יש לי עוד שאלה
עדיף להעביר לקופסה אחרת כי NO2 יכול להיות פג תוקף/היה בשמש וכן הלאה.זה בעייתי? כאילו זה בסדר לשים שם או שלהעביר לקופסא אחרת
סבבה העברתיעדיף להעביר לקופסה אחרת כי NO2 יכול להיות פג תוקף/היה בשמש וכן הלאה.
שמעתי פעם על זה, לא יודע כמה זה מבוסס. יש שתי טענות, אחת בגלל הסוכר (בולשיט טהור, אין בעיה לקחת סוכר עם הקריאטין), שנייה זה הגזים שהורסים את החומר כמו שקורה עם מנטוס - לא ראיתי אף פעם מחקר על זה ככה שאני לא בטוח כמה זה נכון... למען הסר הספק בפעם הבאה פשוט לשתות עם מים, לא סיפור גדול.. ואין בעיה אם תקח או לא תקח סקופ זה לא ישנה כלוםהיום רציתי טיפה לגוון
שמתי סקופ קריאטין בפה ושתיתי עם קולה, הרגשתי שהקולה "אוכלת את הקריאטין" אחרי מחקר זריז באינטרנט גילתי שזה יכול לקרות
זה נכון?
אם כן אין בעיה לקחת עוד סקופ נכון?
@shahar18
סבבה, אני כניראה כבר לא יקח עוד סקופ היום, סתם ביזבוזשמעתי פעם על זה, לא יודע כמה זה מבוסס. יש שתי טענות, אחת בגלל הסוכר (בולשיט טהור, אין בעיה לקחת סוכר עם הקריאטין), שנייה זה הגזים שהורסים את החומר כמו שקורה עם מנטוס - לא ראיתי אף פעם מחקר על זה ככה שאני לא בטוח כמה זה נכון... למען הסר הספק בפעם הבאה פשוט לשתות עם מים, לא סיפור גדול.. ואין בעיה אם תקח או לא תקח סקופ זה לא ישנה כלום