הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קריאטין

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
יצא לי השבוע כמה פעמים שלקחתי קריאטין לא בעקביות
זאת אומרת יום כן יום לא
אני יודע שזה פוגע באפקטיביות אבל האם זה פוגע בעוד משו?

• פותח/ת השרשור
תודה ובמקום לפתוח עוד נושא יש לי עוד שאלה
אני שם תאבקת חלבון שחי בקופסא של הNO2 (לא משתמש בזה רק שם שם תחלבון שלי) וקצת מהאבקה של הNO2 התייבשה שם
זה בעייתי? כאילו זה בסדר לשים שם או שלהעביר לקופסא אחרת

• פותח/ת השרשור
היום רציתי טיפה לגוון
שמתי סקופ קריאטין בפה ושתיתי עם קולה, הרגשתי שהקולה "אוכלת את הקריאטין" אחרי מחקר זריז באינטרנט גילתי שזה יכול לקרות
זה נכון?
אם כן אין בעיה לקחת עוד סקופ נכון?
@shahar18

היום רציתי טיפה לגוון
שמתי סקופ קריאטין בפה ושתיתי עם קולה, הרגשתי שהקולה "אוכלת את הקריאטין" אחרי מחקר זריז באינטרנט גילתי שזה יכול לקרות
זה נכון?
אם כן אין בעיה לקחת עוד סקופ נכון?
@shahar18
שמעתי פעם על זה, לא יודע כמה זה מבוסס. יש שתי טענות, אחת בגלל הסוכר (בולשיט טהור, אין בעיה לקחת סוכר עם הקריאטין), שנייה זה הגזים שהורסים את החומר כמו שקורה עם מנטוס - לא ראיתי אף פעם מחקר על זה ככה שאני לא בטוח כמה זה נכון... למען הסר הספק בפעם הבאה פשוט לשתות עם מים, לא סיפור גדול.. ואין בעיה אם תקח או לא תקח סקופ זה לא ישנה כלום

• פותח/ת השרשור
שמעתי פעם על זה, לא יודע כמה זה מבוסס. יש שתי טענות, אחת בגלל הסוכר (בולשיט טהור, אין בעיה לקחת סוכר עם הקריאטין), שנייה זה הגזים שהורסים את החומר כמו שקורה עם מנטוס - לא ראיתי אף פעם מחקר על זה ככה שאני לא בטוח כמה זה נכון... למען הסר הספק בפעם הבאה פשוט לשתות עם מים, לא סיפור גדול.. ואין בעיה אם תקח או לא תקח סקופ זה לא ישנה כלום
סבבה, אני כניראה כבר לא יקח עוד סקופ היום, סתם ביזבוז
תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית