ייעוץ מסה נקייה

dani696969

משתמש מתחיל
61
3
נק' מוניטין:
3
61
3
אני עכשיו סיימתי חיטוב ירדתי ממאה ל80 קילו אני רוצה להתחיל מסה אני עם נטייה כבדה מאוד להשמנה ברמה מפחידה למישהוא יש הצעות איך לעלות הכי נקי שאפשר שוקל 80 גובה 178 אחוז שומן 14 תודה מראש לעונים 😃

אל תשכח לעשות שבועיים נייטרלי לפני שעובר למסה.

תתחיל עם לפחות 150 גרם פחמימה, כי מומלץ לא להיות בקטוזיס (מצב שבו הגוף מייצר אנרגיה משומן) בזמן עלייה במסת השריר. ו150 גרם אתה לא אמור לספוח הרבה נוזלים. תראה איך אתה מתקדם תשמור על שאר הכללים כמו שמצויין במדריך עליה למסה בפורטל ואמור להיות בסדר.

שמעתי כאן על אנשים בפורום שעשו גם מסה בדל פחמימה. לא הייתי ממליץ על זה

• פותח/ת השרשור
אל תשכח לעשות שבועיים נייטרלי לפני שעובר למסה.

תתחיל עם לפחות 150 גרם פחמימה, כי מומלץ לא להיות בקטוזיס (מצב שבו הגוף מייצר אנרגיה משומן) בזמן עלייה במסת השריר. ו150 גרם אתה לא אמור לספוח הרבה נוזלים. תראה איך אתה מתקדם תשמור על שאר הכללים כמו שמצויין במדריך עליה למסה בפורטל ואמור להיות בסדר.

שמעתי כאן על אנשים בפורום שעשו גם מסה בדל פחמימה. לא הייתי ממליץ על זה
תודה רבה אחי עזרת לי מאוד תודה

אני עכשיו סיימתי חיטוב ירדתי ממאה ל80 קילו אני רוצה להתחיל מסה אני עם נטייה כבדה מאוד להשמנה ברמה מפחידה למישהוא יש הצעות איך לעלות הכי נקי שאפשר שוקל 80 גובה 178 אחוז שומן 14 תודה מראש לעונים 😃
פלוס קלורי נמוך (200-300 קלוריות), דגש על מספיק חלבון ושומן, אם אתה לא רוצה להיות מפוצץ בנוזלים אז לא להתפרע על הפחמימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית