הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריר תפוס בגב, קשור לנשימה

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
יש לי שריר תפוס בגב כבר הרבה זמן, שהוא אף פעם לא עובר לגמרי ואז כשאני חוזר להתאמן הוא חוזר לכאוב. הוא נתפס לי בסקוואט ודדליפט, טיפה ב-BOR.
כשהכאב ממש חזק, איך שהשריר נתפס, אני מרגיש את זה בנשימה, ישיבה, הליכה, קפיצה ואולי בעוד כמה פעולות.
אחרי שאני לא מתאמן כמה ימים והכאב נחלש, יש פוזה אחת שאני ממש מרגיש אותו בה, המתיחה הזאת:
http://www.exrx.net/Stretches/LatissimusDorsi/StandingSideReach.html
אני מרגיש את זה בתחילת הירידה טיפה ובעיקר בתחילת ההתיישרות.
קשה לי להגיד בדיוק מאיפה זה מגיע, לדעתי משהו בין הלאטס לגב עליון לגב האמצעי, קרוב לעמוד השדרה.
שמתי בנגיי וזה די עזר אבל לא העלים את זה לגמרי.
יש לכם רעיונות ממה זה נובעו איך לטפל בזה? סייקלים של 20 דקות ON/OFF של קרח? עוד בנגיי?

יש לי שריר תפוס בגב כבר הרבה זמן, שהוא אף פעם לא עובר לגמרי ואז כשאני חוזר להתאמן הוא חוזר לכאוב. הוא נתפס לי בסקוואט ודדליפט, טיפה ב-BOR.
כשהכאב ממש חזק, איך שהשריר נתפס, אני מרגיש את זה בנשימה, ישיבה, הליכה, קפיצה ואולי בעוד כמה פעולות.
אחרי שאני לא מתאמן כמה ימים והכאב נחלש, יש פוזה אחת שאני ממש מרגיש אותו בה, המתיחה הזאת:
http://www.exrx.net/Stretches/LatissimusDorsi/StandingSideReach.html
אני מרגיש את זה בתחילת הירידה טיפה ובעיקר בתחילת ההתיישרות.
קשה לי להגיד בדיוק מאיפה זה מגיע, לדעתי משהו בין הלאטס לגב עליון לגב האמצעי, קרוב לעמוד השדרה.
שמתי בנגיי וזה די עזר אבל לא העלים את זה לגמרי.
יש לכם רעיונות ממה זה נובעו איך לטפל בזה? סייקלים של 20 דקות ON/OFF של קרח? עוד בנגיי?
רופא......כמה זמן זה כך ?

• פותח/ת השרשור
רופא......כמה זמן זה כך ?
שבועיים שלושה.
זה שריר תפוס, זו לא פציעה. אם אני מתאמן ומגיע ל-RMים נתפס לי ממש חזק ואז קשה לנשום, ללכת וכל מה שרשמתי.
יומיים אחרי זה כבר חלש בהרבה וזה רק מציק במתיחה שנתתי למעלה, ואם אני מתאמן עם זה זה חוזר לכאב החזק שקשה לנשום איתו וכו'.
מה שמעצבן זה שאחרי יומיים זה כמעט נרפא וגם נתקע וזה תמיד כאב קטן מציק שמורגש רק במתיחה ששלחתי.
קשה לי להאמין שזה דורש רופא כי זה מרגיש בדיוק כמו שריר תפוס.

שבועיים שלושה.
זה שריר תפוס, זו לא פציעה. אם אני מתאמן ומגיע ל-RMים נתפס לי ממש חזק ואז קשה לנשום, ללכת וכל מה שרשמתי.
יומיים אחרי זה כבר חלש בהרבה וזה רק מציק במתיחה שנתתי למעלה, ואם אני מתאמן עם זה זה חוזר לכאב החזק שקשה לנשום איתו וכו'.
מה שמעצבן זה שאחרי יומיים זה כמעט נרפא וגם נתקע וזה תמיד כאב קטן מציק שמורגש רק במתיחה ששלחתי.
קשה לי להאמין שזה דורש רופא כי זה מרגיש בדיוק כמו שריר תפוס.
יש הקרנות רחבות בגב או שאתה מרגיש את זה צדדי ?ברמה שקשה לנשום בדרך כלל יותר משריר תפוס.....

• פותח/ת השרשור
יש הקרנות רחבות בגב או שאתה מרגיש את זה צדדי ?ברמה שקשה לנשום בדרך כלל יותר משריר תפוס.....
אני מרגיש את זה רק בנקודה מסויימת שקשה לי לאתר אותה.
קשה לנשום, ללכת וכל מה שרשמתי רק מהרגע שזה נתפס ועד יום וחצי אחרי שזה נתפס, אחרי זה אני מרגיש את זה רק במתיחה המדוברת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית