הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לכושר לאחר אורתוסקופיה כתף

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
שלום קודם כל:)
אני רוצה להתייעץ לגבי כמה דברים לפני שאני מתחיל לחזור לכושר.
לפני כחצי שנה פרקתי את כתף שמאל ובדצמבר האחרון עברתי ניתוח עקב חוסר ייציבות וקרע בלברום שזוהה בMRI.
לפני הפריקה הייתי בכושר טוב ,התאמנתי קבוע ,והקפדתי על תזונה באותה תקופה שקלתי 72/73 ק"ג על 184 ס"מ
לא הייתי שלם ב100% עם המסת גוף שהגעתי אלייה באותה תקופה ,רציתי לגדול ולצבור עוד כח אבל עקב הפריקה ההתקדמות נעצרה.
היום כשאני שוקל 81 קילו :( ,אחרי חודש וחצי של פיזותרפיה (עוד לא סיימתי אני בדיוק השתחררתי ויש תהליכים שבעקבותם אני עושה פיזותרפיה כרגע מהבית עד הכרה ממשרד הבטחון) אני מצליח ויכול לעשות ריצות בלי שזה יכאיב , שכיבות שמיכה ושחייה.
ועכשיו לשאלות 😃 :
1. כדאי להתחיל בתפריט עם גרעון קלורי כי האחוזי שומן שלי גבוהים וככה ברגע שאני יצליח ויוכל להתקדם במשקלים לעבור לתפריט למסה ? או שכבר מעכשיו להתחיל עם תפריט בעל קלוריות גבוהות מהצריכה היומית?(השאיפה זה לצבור מסת שריר ובסוף בסוף לחטב).
2.איך מתחילים לרוץ בהדרגה נכונה בלי להפעיל עומס על הגוף?כמה פעמים איך אני יודע את העצימות? מרחק?
אני השבוע רצתי ריצה קלה מאוד למרחק 3 ק"מ X ארבע פעמים זה בסדר? או שזה הרבה להתחלה?
תודה מראש לכל המגיבים.

Back
למעלה תחתית