עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1.70 70 קילו מ.ג
צפה בקובץ המצורף 15372
רפוי
צפה בקובץ המצורף 15373
מכווץ
צפה בקובץ המצורף 15374
כמה הא.ש שלי ?
רואים שאני מתאמן ?
גם לא חשבתי לחטבגבוה אבל לדעתי דווקא מסה תעשה לך טוב... (זה גם למה אני חושב שבטקסס אתה תגדל בגלל הנפח)
לדעת17
למה?
אתה יודע שאני מתאמן ?באזור 17. ולשאלה השניה, כמו רוב האנשים בפורום שעושים SS - לא.
מה שווה ה-150 סקוואט שלך אקרוס על מ.ג. של פחות מ -70 (תצום כמה שעות ותהיה 69 p: ) אם אין לך קוביות מטורפות ופיצולים בכל הגוף....אתה יודע שאני מתאמן ?
רואים שאני מתאמן ?! 😵מה שווה ה-150 סקוואט שלך אקרוס על מ.ג. של פחות מ -70 (תצום כמה שעות ותהיה 69 p: ) אם אין לך קוביות מטורפות ופיצולים בכל הגוף....
ד״א ראיתי בפייסבוק תמונה שלך על מה שכמדומני מגרש פוטבול עם עוד חברים ורואים שאתה מתאמן כשאתה עם עם חולצה (אתה די גדול ו״עבה״ ביחס לילדים בני גילנו)
אם זה חשוב לך תשנה גישהרואים שאני מתאמן ?! 😵
🥰
אני אשמח לראות תמונה בו הוא נראה גדול ועבהמה שווה ה-150 סקוואט שלך אקרוס על מ.ג. של פחות מ -70 (תצום כמה שעות ותהיה 69 p: ) אם אין לך קוביות מטורפות ופיצולים בכל הגוף....
ד״א ראיתי בפייסבוק תמונה שלך על מה שכמדומני מגרש פוטבול עם עוד חברים ורואים שאתה מתאמן כשאתה עם עם חולצה (אתה די גדול ו״עבה״ ביחס לילדים בני גילנו)
גם אני אשמחאני אשמח לראות תמונה בו הוא נראה גדול ועבה
זה כבר לא לפורום הזה.....אני אשמח לראות תמונה בו הוא נראה גדול ועבה
המטרה שלי זה ליפטינג, לא מעניין אותי פיתוח גוף בשלב הזהזה כבר לא לפורום הזה.....
אתה יכול לחפש " גדול ועבה" בכל מיני פורום אחרים.....🤣🤣🤣
תתחזק עוד קצת ותעבור לנפח ופיצולים.
בגלל זה אמרתי תתחזק עוד קצת ואז תתחיל ......המטרה שלי זה ליפטינג, לא מעניין אותי פיתוח גוף בשלב הזה