הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה א.ש

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
1.70 70 קילו מ.ג
ЧЄЧћЧ•Ч Ч”0003[1].jpg
רפוי
ЧЄЧћЧ•Ч Ч”0004[1].jpg
מכווץ
ЧЄЧћЧ•Ч Ч”0005[1].jpg

כמה הא.ש שלי ?
רואים שאני מתאמן ?

גבוה אבל לדעתי דווקא מסה תעשה לך טוב... (זה גם למה אני חושב שבטקסס אתה תגדל בגלל הנפח)

באזור 17. ולשאלה השניה, כמו רוב האנשים בפורום שעושים SS - לא.

אתה יודע שאני מתאמן ?
מה שווה ה-150 סקוואט שלך אקרוס על מ.ג. של פחות מ -70 (תצום כמה שעות ותהיה 69 p: ) אם אין לך קוביות מטורפות ופיצולים בכל הגוף....
ד״א ראיתי בפייסבוק תמונה שלך על מה שכמדומני מגרש פוטבול עם עוד חברים ורואים שאתה מתאמן כשאתה עם עם חולצה (אתה די גדול ו״עבה״ ביחס לילדים בני גילנו)

• פותח/ת השרשור
מה שווה ה-150 סקוואט שלך אקרוס על מ.ג. של פחות מ -70 (תצום כמה שעות ותהיה 69 p: ) אם אין לך קוביות מטורפות ופיצולים בכל הגוף....
ד״א ראיתי בפייסבוק תמונה שלך על מה שכמדומני מגרש פוטבול עם עוד חברים ורואים שאתה מתאמן כשאתה עם עם חולצה (אתה די גדול ו״עבה״ ביחס לילדים בני גילנו)
רואים שאני מתאמן ?! 😵
🥰

אני אשמח לראות תמונה בו הוא נראה גדול ועבה

• פותח/ת השרשור
זה כבר לא לפורום הזה.....
אתה יכול לחפש " גדול ועבה" בכל מיני פורום אחרים.....🤣🤣🤣
תתחזק עוד קצת ותעבור לנפח ופיצולים.
המטרה שלי זה ליפטינג, לא מעניין אותי פיתוח גוף בשלב הזה

המטרה שלי זה ליפטינג, לא מעניין אותי פיתוח גוף בשלב הזה
בגלל זה אמרתי תתחזק עוד קצת ואז תתחיל ......
אין שום בעיה לפתח גוף ולעסוק בליפטינג יש המון כאלה שמגיעים לרמות טובות מאוד ועם גוף מכובד בהחלט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית