הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב

Amitz1991

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני עושה דיאטת חיטוב ולא מצליח לראות תוצאות .
אני יורד במשקל אך לא מוריד אחוזי שומן.
מתאמן 4 פעמים בשבוע .AB לאחר כל אימון, אימון בטן 10 דקות ולאחר מכן אירובי על דופק נמוך במשך 30 דקות.
שותה במהלך היום בין 4.5-5 ליטר מים .
משקל : 73.5
גובה : 171
אחוזי שומן : 20

תפריט ביום אימון :
בוקר - שייק חלבון
3 שעות
ארוחת ביניים - חטיף חלבון
3 שעות
ארוחת צהריים - שוק עוף ותחת של עוף + סלט ירקות (מלפפון,עגבניה,גמבה אדומה,בצל ירוק)
3 שעות
ארוחת ביניים - סלט ירקות (כמו הקודם) + גבינה 3% או טונה בשמן .(בימים שאין לי זמן להכין בגלל לימודים חטיף חלבון)
3 שעות - שייק חלבון ( לפעמים השייק נעשה עם חלב דל )

ביום אימון מתווסף לי שייק חלבון נוסף.
zrzgw3otlwcj.jpg

תפריט ביום בלי אימון :
zl2qmoktmywv.jpg

נערך לאחרונה:
קודם כל - נתחיל בזה שאתה אמור לחשב בעצמך את הRMR שלך ולא אני, אבל ניחא. יוצא לך סביבות ה-2050 קלוריות RMR.
אז ככה, את החישוב של התפריט שלך תעביר לאתר http://www.netogreen.co.il/, הגולינגו האלו לא משהו בכלל.
לאחר מכן, תרשום את התוכנית אימונים המדוייקת שלך כי כמו שזה נשמע, אתה מפרק שריר בדיוק כמו שאתה שורף שומן (מתמטיקה - אם אתה מוריד במשקל אבל נשאר באותו אחוז שומן בדיוק - הפירוק שריר שלך הוא בערך ביחס של 1:1 עם השריפת שומן. 20% מ-100 זה 20 קילו שומן, 20% מ-50 זה 10 קילו שומן. בשניהם האחוז שומן הוא זהה אבל המאסה הרזה שונה לגמרי).

* מה זה ת-ח-ת של עוף?!

אם אתה מוריד במשקל אבל נשאר באותו אחוז שומן בדיוק - הפירוק שריר שלך הוא בערך ביחס של 1:1 עם השריפת שומן
לא נכון. העניין הזה, בווריאציה זאת או אחרת עולה כל פעם מחדש, למרות שקל לבצע את החישוב ולראות שזאת טעות.

דוגמא: אדם במשקל 100 ק"ג עם 20 קילו שומן (20% שומן) ו 40 קילו שריר יורד 10 ק"ג שריר ו-10 ק"ג שומן כלומר היחס 1:1. אחוז השומן שלו עכשיו הוא 10/80 = 12.5%.

וואו, יצאתי דפקט. אני ממש מתבייש עכשיו 🤭😣😵

צודק לגמרי כמובן.

בכל אופן, תיקון להודעה הקודמת - קודם כל נתחיל מזה שהיחס הוא כמובן 1:4 בקירוב (במידה והוא התחיל במשקל של 80 קילו על 20% וירד ל-73.5 קילו על 20% שכן 16 קילו שומן הפכו ל-14.7 קילו שומן והירידה הכוללת הייתה של 6.5 קילו מה שמביא אותנו לירידה של 1.3 קילו מתוך 6.5 של שומן שזה בעצם חמישית (או בהרבה יותר פשטות - הוא ירד 6.5 קילו של "ההרכב הגופני שלו" שזה בעצם 1:4)). הבעיה היחידה היא שהיחס אמור להיות הפוך - 4 לטובת השומן לעומת 1 לשריר, משמע - אתה מפרק שריר בקצב רציני ביותר... תרשום את תוכנית האימונים שלך.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון, האתר שהבאת לא הצלתי למצוא אפשרות להוסיף ארוחות שלא נמצאות שמה (למשל חטיף חלבון או שייק חלבון ).
דבר שני, המחשבון שמה לא מדויק ה RMR שלי 1790 לאחר בדיקה במשקל עם אלקדרודות וכו...
וד"א התחת זה החתיכה של המשולש בעוף.
שניתי עכשיו את תוכנית האימנים ל AB סופר סט ואימון קרוס פיט אחד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית