הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגביי תפריט מסה

• פותח/ת השרשור Robson
  • פורסם בתאריך

Robson

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
מתאמן חודשיים האמת שהאחוז שומן דיי גבוהה 22% לפי משקל מכשיר במכון.. מאמין שאין פה דיוק מלא.
שוקל 73,
Bmr -1703
גובה 1.71
אשמח אם תגידו לי מה אתם חושבים, מה להוריד/להוסיף
תודה לעוזריםם..!!

תפריט מסה:
קלוריות: 2652

בוקר:
קערת דגנים מלאים עם חלב
1 מעדן יוגורט 1 וחצי אחוז.
2 תמרים

ביניים:
קופסת קוטג 3 אחוז
1 מלפפון
2 פרוסות לחם קל
2 תמרים

צהריים:
250 גרם חזה עוף
2 כוסות אורז
+קערה קטנה של ירקות
2 כפות גדולות של טחינה

ארוחה שלישית:
כף של גיינר דיימטיז עם מיים סופר מאס ( חצי מנה)
+חטיף אנרגיה מכיל ש״ש
2 תמרים

ארוחת ערב:
2 ביצים
קערת שיבולת שועל
1 וחצי כוס חלב

חלבונים: 168
פחמימות: 344
שומן: 67
סיבים תזונתיים: 19

אתה מתקשה להגיע לערכים הסופיים בלי הגיינר? לדעתי עדיף לאכול אורז/פסטה וחזה עוף במקום. בכל מקרה חסרים לך מעט שומנים, תנסה להגיע ל75 בערך ותקצץ מעט בפחמימה, חוץ מזה תחשב את הקלוריות שנשרפות לך תוך כדי אימון, תתחיל במאזן חיובי של 250-300 כדי שלא תעלה בשומן יותר מדי המאזן שאתה נמצא בו גבוה מדי

• פותח/ת השרשור
האמת שהייתי רוצה להוסיף עוד פסטה ועוד חזה עוף.. פשוט לא מצליח לדחוף עוד..ואיך אני יודע כמה אני שורף באימון? ומה הייתה מציע להוריד בתפריט כדי שהמאזן לא יהיה כזה גבוהה? תודה..!!

• פותח/ת השרשור
אם אני אוריד מהגיינר אני יהיה במאזן קלורי שלילי , כי אני לא מצליח לאכול את כל הכמויות שצריך לצרוך בתקופת מאסה.. וזאת הסיבה שאני לוקח.. אני לוקח גם חצי מנה ולא שלמה...עוד הצעות..? ...?

אם אני אוריד מהגיינר אני יהיה במאזן קלורי שלילי , כי אני לא מצליח לאכול את כל הכמויות שצריך לצרוך בתקופת מאסה.. וזאת הסיבה שאני לוקח.. אני לוקח גם חצי מנה ולא שלמה...עוד הצעות..? ...?
תוסיף עוד שומן, תוריד פחמימה, אין צורך בפלוס של 1000 קלוריות כבר בהתחלה
אתה יכול להוריד קצת מהלחם, מהתמרים, מהאורז, מהירקות, או פשוט להוריד את הגיינר (או להוריד כמות מסוימת ממנו)
מספיק פלוס קלורי של 400-500 קלוריות בהתחלה

• פותח/ת השרשור
1000 קלוריות פלוס? איך חישבת אחי? 2043 זה הניטרלי ואם אני אוריד מהדברים האלו זה לא יהיה תפריט קטן מידי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית