נק' מוניטין:
128
- 707
- 101
אני יכול לעשות העמסת פחמימות כיום צי'ט או העמסה נקייה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יכול לעשות העמסת פחמימות כיום צי'ט או העמסה נקייה?
אני בן 15 וחצי אני בתקופת חיטוב כ6 חודשים או יותר בערך הורדתי 20 קילו או קצת פחות ולא עשיתי העמסת פחמימות (לא ידעתי על זה) אז נראה לי נשאר לי רק נוזלים כאלה בבטן וביד וברגליים אז עשיתי היום יום צ'יט שאני יעמיס בו 50-55% פחמימות ו1.5 קילו חלבון למשקל גוף (אני שוקל 72) בייעוץ אישי אתה עשית העמסת פחמימות נקייה או יום צ'יט שמותר לך לאכול הכל?אתה צריך לתת קצת יותר פרטים עליך ועל הדיאטה, וגם להסביר את השאלה כי היא לא כל כך ברורה
זה קצת יותר מדי...ו1.5 קילו חלבון למשקל גוף
אבל הוא מעמיס...זה קצת יותר מדי...
זה משתנה בין אדם לאדם..תנסה צ'יט די אבל ותראה אם שבוע אחרי לא ירדת במשקל\עלית כנראה שזה לא טוב לך והגזמת ממש..בעקרון עדיף לעשות העמסה נקיה כמה שיותר כדי לא לפספס את המטרה שלה שזה מילוי מאגרי הגליקוגן, כשאתה עושה צ'יט מלא בסוכר (שהוא 50% גלוגוז) אתה ממצא רק 50% מהעקרון של ההעמסה (אבל מצד שני זה פוש פסיכולוגי מטורף) אז תנסה זה הכי טוב, אחרי כל כך הרבה זמן תתפנק קצת זה לא יפגע בך לטווח הארוך זה בטוח.בייעוץ אישי אתה עשית העמסת פחמימות נקייה או יום צ'יט שמותר לך לאכול הכל?
אני ניסתי היום העמסת פחמימות ביום צ'יט כי חבר שלי עשה את ובאותו שבועיים הוא ירד 5 קילו אחרי תקיעה במשקלאבל הוא מעמיס...
זה משתנה בין אדם לאדם..תנסה צ'יט די אבל ותראה אם שבוע אחרי לא ירדת במשקל\עלית כנראה שזה לא טוב לך והגזמת ממש..בעקרון עדיף לעשות העמסה נקיה כמה שיותר כדי לא לפספס את המטרה שלה שזה מילוי מאגרי הגליקוגן, כשאתה עושה צ'יט מלא בסוכר (שהוא 50% גלוגוז) אתה ממצא רק 50% מהעקרון של ההעמסה (אבל מצד שני זה פוש פסיכולוגי מטורף) אז תנסה זה הכי טוב, אחרי כל כך הרבה זמן תתפנק קצת זה לא יפגע בך לטווח הארוך זה בטוח.
אני ניסתי היום העמסת פחמימות ביום צ'יט כי חבר שלי עשה את ובאותו שבועיים הוא ירד 5 קילו אחרי תקיעה במשקל
אתה עשית העמסה נקייה?בתאבון 😃 תהנה מכל רגע
גם, וגם לא..גיליתי שלא טוב לא מלוכלך כי עשה לי כאבי בטן וגם הקשה לי על הירידה. אז עברתי לחצי מלוכלך שזה חצי נקי + 2-1 ארוחות צ'יט עובד מעולה..השבוע למשל אני מתכנן נקי נקי נקי 😃אתה עשית העמסה נקייה?
אני היום גם פחדתי לעשות מלוכלך ועשיתי רק ארוחת צ'יט אחת אבל אני יעשה עוד אחת כי אף פעם לא עשיתי העמסת פחמימות (בגלל שאף פעם לא עשיתי העמסת פחמימות נהיה לי נוזלים בבטן ובידיים (היה לך את זה גם?)גם, וגם לא..גיליתי שלא טוב לא מלוכלך כי עשה לי כאבי בטן וגם הקשה לי על הירידה. אז עברתי לחצי מלוכלך שזה חצי נקי + 2-1 ארוחות צ'יט עובד מעולה..השבוע למשל אני מתכנן נקי נקי נקי 😃
אני היום גם פחדתי לעשות מלוכלך ועשיתי רק ארוחת צ'יט אחת אבל אני יעשה עוד אחת כי אף פעם לא עשיתי העמסת פחמימות (בגלל שאף פעם לא עשיתי העמסת פחמימות נהיה לי נוזלים בבטן ובידיים (היה לך את זה גם?)
אצלי בכלל לא עשיתי העמסות רק היום והיה לי את זה חודשיים אחרי החיטוב ועד עכשיו זה לא ירדזה תופעות של ההעמסה, פחמימה מורכבת מפחמן+מים ולכן כשמעמיסים סופחים המון נוזלים, זה יורד בדרך כלל אחרי 2-3 אירובי תלוי בבן אדם
התופעה אכן קימת, אבל ההנמקה שגויה.פחמימה מורכבת מפחמן+מים ולכן כשמעמיסים סופחים המון נוזלים,
באמת? טוב הסקתי את זה מעצמי אשמח לשמוע את התיקוןהתופעה אכן קימת, אבל ההנמקה שגויה.
למה הוא אוגר עוד?אכן הגוף אוגר מים יחד עם הגליקוגן, אבל זה לא שייך ישירות להרכב הכימי של הפחמימה. הגוף אוגר עוד מים, בנוסף על אלה ש"נמצאים" בפחמימה (אם נקבל את הניסוח הקצת חפיפי הזה).
אני לא יודע מספיק ביוכימיה כדי לענות על זה. ההסבר שמצאתי בינתיים הוא פשוט שגליקוגן הוא חומר הידרופילי, כך שהוא נמשך-מושך מים מטבעו ולפיכך צבירתם היא תוצר לוואי של אגירתו.למה הוא אוגר עוד?