אחר על איזה חלבון אתם ממליצים לי ועל איזה טעם?

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
ח'ברה שבוע טוב.. 😃

עד כה היה לי אופטימום גולד בטעים- קרם עוגיות,בננה,קרמל טופי פא'ג,קם עוגיות,דאבל ריץ שוקולד.
iss-קרם עוגיות.

ורציתי לשמוע המלצות על איזה טעם חלבון אתם מציעים, משהו שעוד לא טעמתי - של אופטימום גולד אוו של iss.

מה אתם אומרים על הווניל של אופטימום? סביר?

לא אל תקנה וניל זה לא סביר בכלל, יש לך ביקורת שלי בפורטל על כל הטעמים של אופטימום, בכל מקרה בארץ אין משהו שווה אם אתה רוצה זה להזמין מחו"ל (מאסל מילק לדוגמא).
בכל מקרה אין על הטעמים של אופטימום, כאחד שטעם המון אבקות חלבון בחייו (יש פה אבל כמה יותר חולי נפש ממני)

טעמתי אצל חבר ISS טעם בננה וזה אחד הדברים הטעימים, אבל אולי זה בגלל שאני שותה רק אבקות חלבון שמיוצרת בטייבה:secret:

• פותח/ת השרשור
לא אל תקנה וניל זה לא סביר בכלל, יש לך ביקורת שלי בפורטל על כל הטעמים של אופטימום, בכל מקרה בארץ אין משהו שווה אם אתה רוצה זה להזמין מחו"ל (מאסל מילק לדוגמא).
בכל מקרה אין על הטעמים של אופטימום, כאחד שטעם המון אבקות חלבון בחייו (יש פה אבל כמה יותר חולי נפש ממני)

האמת שאני צריך לקנות במידי ואין לי זמן לכחות 21 יום עד שיגיע... טעמים אל אופטימום אני מעדיף...

מה יותר ממולץ חוץ מהוניל (שי בארץ) אוו אפילו צ'מפיון.. הם גם סבבה לא? ואם כן איזה טעמים של צ'מפיון חוץ ממה שכבר טעמתי אתה ממליץ משה?

אני אישית אוהב את האופטימום בטעם בננה, יש לי בבית 1/2 דלי של ISS קרם עוגיות לא אוהב את זה..

את האמת אני הלכתי לפי ההמלצה של משה באשכול הטעמים של האבקות, ממה שהבנתי שטעם הבננה מוצלח בכל האבקות, ואת האבקה הזאתי אני לא קונה בשבילי אלא לאח שלי שקצת נדפק עם האבקה הקודמת שהייתה בטעם וניל.
בכל מקרה אני מקווה שהבננה באמת יהיה טעים.

אני אישית אוהב את האופטימום בטעם בננה, יש לי בבית 1/2 דלי של ISS קרם עוגיות לא אוהב את זה..

תביא לי אותו 😃😉

צ'מפיון בננה גם סבבה, אבל לדעתי יותר טעים הקרם עוגיות של ISS (אלו שתי האבקות היחידות שטעמתי:( אהה ווניל של ON:nono:)

נערך לאחרונה:
את האמת אני הלכתי לפי ההמלצה של משה באשכול הטעמים של האבקות, ממה שהבנתי שטעם הבננה מוצלח בכל האבקות, ואת האבקה הזאתי אני לא קונה בשבילי אלא לאח שלי שקצת נדפק עם האבקה הקודמת שהייתה בטעם וניל.
בכל מקרה אני מקווה שהבננה באמת יהיה טעים.

בננה טעם הכי טוב באבקות חלבון בכל החברות שניסיתי - אופטימום, צ'מפיון , ISS, אולטימייט ועוד..

אוקיי יפה...
אגב יש לי שאלה קטנה, את האבקה אני אקנה ב300 שח, ואני אף פעם לא קניתי לפני, ואת האמת אין לי מושג אם המחיר טוב, מה דעתכם?

לא נמאס לכם מבננה?
אני דלי שני של אופטימום ובאלי לזרוק אותו לפח, נהנתי הרבה יותר מהקרם עוגיות שגם היה לי שני דלאים שלו, כנראה שאני אקנה קרם עוגיות של ISS עוד חודש וחצי בערך

• פותח/ת השרשור
לא נמאס לכם מבננה?
אני דלי שני של אופטימום ובאלי לזרוק אותו לפח, נהנתי הרבה יותר מהקרם עוגיות שגם היה לי שני דלאים שלו, כנראה שאני אקנה קרם עוגיות של ISS עוד חודש וחצי בערך

מאיפה אתה קונה? מהארץ?🚬🤪🚬

ח'ברה שבוע טוב.. 😃
עד כה היה לי אופטימום גולד בטעים- קרם עוגיות,בננה,קרמל טופי פא'ג,קם עוגיות,דאבל ריץ שוקולד.
iss-קרם עוגיות.
ורציתי לשמוע המלצות על איזה טעם חלבון אתם מציעים, משהו שעוד לא טעמתי - של אופטימום גולד אוו של iss.
מה אתם אומרים על הווניל של אופטימום? סביר?
אם אתה אוהב פירות אתה יכול לנסות את התות של אופטימום.אם חלב לדעתי הוא מעולה.אם מיים קצת פחות.,אבל אם תוסיף לו קצת סוכר ענבים יוצא פצצה לדעתי. והוניל שלהם לא משהו לפחות כך אני חושב.
או שאם לא בה לך על תות האיתי ממליץ לך לחזור לאחד מהטעמים האלה-קרם עוגיות/בננה/קרמל טופי פא"ג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית