הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר על איזה חלבון אתם ממליצים לי ועל איזה טעם?

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
ח'ברה שבוע טוב.. 😃

עד כה היה לי אופטימום גולד בטעים- קרם עוגיות,בננה,קרמל טופי פא'ג,קם עוגיות,דאבל ריץ שוקולד.
iss-קרם עוגיות.

ורציתי לשמוע המלצות על איזה טעם חלבון אתם מציעים, משהו שעוד לא טעמתי - של אופטימום גולד אוו של iss.

מה אתם אומרים על הווניל של אופטימום? סביר?

מאיפה אתה קונה? מהארץ?🚬🤪🚬

אני ראיתי את הבאנר שיש באתר של מאסל האוס,הייתי משיג ISS ב 330 שקלים עד אז אבל הוא אירגן לי ב 308 עם שייקר(נראה לי זה היה לפני המבצע שהוא עשה לחברי האתר:s59:אבל לא נורא פעם הבאה נתקזז:victory:).

נערך לאחרונה:
אני ראיתי את הבאנר שיש באתר של מאסל האוס,הייתי משיג ISS ב 330 שקלים עד אז אבל הוא אירגן לי ב 308 עם שייקר(נראה לי זה היה לפני המבצע שהוא עשה לחברי האתר:s59:אבל לא נורא פעם הבאה נתקזז:victory:).

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אהלן ירון מה המצב,אני שמח שאתה מרוצה,כמו כן כל מי שכתב פה ויש לו שאלות מוזמן להתקשר אלי בכיף.[/FONT][/FONT][/FONT][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]

[/FONT]
[/FONT]😃
1700-55-44-88
או- 077-5120014

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אהלן ירון מה המצב,אני שמח שאתה מרוצה,כמו כן כל מי שכתב פה ויש לו שאלות מוזמן להתקשר אלי בכיף.[/FONT][/FONT][/FONT]​
[FONT=Arial (Hebrew)]
[/FONT]😃
1700-55-44-88
או- 077-5120014

עם קונים ממכם מקבלים גם שייקר חינם?

סינטה -6 חלבון של bsn בטעם קרם עוגיות
מקבלים בפנים גם פצפוציי שוקולד 😛

יקר הפיצפוצים האלו.

ערב טוב,
לדעתי לא צריך לפתוח אשכול חדש לשאלה שלי, לכן אני שואל פה.
אחרי הדלי הראשון שלי אי פעם, אני חושב שעשיתי בחירה מוצלחת, אפילו די מוצלחת הייתי אומר, הiss בננה היה די טעים אם זה עם מים ואם זה עם חלב, עכשיו אני מתכנן לקנות עוד דלי, ולשמחתי הפעם זה ייצא לי ב270 שח, בכל מקרה ראיתי פה הרבה המלצות על הקרם עוגיות של אותה החברה, השאלה שלי היא ככה, האם הקרם עוגיות טעים גם עם מים? או שרק עם חלב?

תודה מראש!

יש לי את האופטימום קרם עוגיות,מצויין..באמת,כייף לשתות אותו.
הזמנתי היום את המוקה קפוצ'ינו,מקווה שהוא גם טוב.

לא יודע בקשר לאופטימום אבל קרם עוגיות של ISS ממש מוצלח,אולי אני אקח דלי שני ברציפות:s49:
(מתלבט בין זה לבין השוקו שאותו עוד לא טעמתי)

נערך לאחרונה:
לא יודע בקשר לאופטימום אבל קרם עוגיות של ISS ממש מוצלח,אולי אני אקח דלי שני ברציפות:s49:
(מתלבט בין זה לבין השוקו שאותו עוד לא טעמתי)

גם זה נמאס בסוף, אני כבר חצי שנה עם הקרם עוגיות של ISS היום הזמנתי ממאסל האוס בננה ISS מקווה לא להתאכזב. (המלצה שלי לכל אלו שמחפשים לגוון זה אופטימום טופי קרמל פאדג', נמאס מאוד מהר אבל בהתחלה נורא טעים)

גם זה נמאס בסוף, אני כבר חצי שנה עם הקרם עוגיות של ISS היום הזמנתי ממאסל האוס בננה ISS מקווה לא להתאכזב. (המלצה שלי לכל אלו שמחפשים לגוון זה אופטימום טופי קרמל פאדג', נמאס מאוד מהר אבל בהתחלה נורא טעים)

עם מים הוא בינוני, עם חלב הוא פשוט מעדן 🤯

הISS קרם עוגיות מעדן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית