הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר על איזה חלבון אתם ממליצים לי ועל איזה טעם?

sneori2

משתמש מתחיל
127
0
נק' מוניטין:
0
127
0
ח'ברה שבוע טוב.. 😃

עד כה היה לי אופטימום גולד בטעים- קרם עוגיות,בננה,קרמל טופי פא'ג,קם עוגיות,דאבל ריץ שוקולד.
iss-קרם עוגיות.

ורציתי לשמוע המלצות על איזה טעם חלבון אתם מציעים, משהו שעוד לא טעמתי - של אופטימום גולד אוו של iss.

מה אתם אומרים על הווניל של אופטימום? סביר?

תרומתי לדיון קרם העוגיות:

לא הייתי צריך לנסות ולגוון מטעם הבננה. קרם העוגיות (של ISS, והבנתי שהוא עוד נחשב בין המוצלחים) בלתי נסבל.

עם מים הוא בינוני, עם חלב הוא פשוט מעדן 🤯

הISS קרם עוגיות מעדן

גם אני חושב שה ISS קרם עוגיות מעדן,אני אוהב אותו עם חלב קר+5 קוביות קרח בשייקר,מנער אותו והחלב הופך להיות קררררררררררר ביחד עם הטעם של הקרם עוגיות שזה ממש גלידה!

[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]ברצוני לציין כאחד שמוכר מאות מוצרים של [/FONT][/FONT][/FONT]ISS[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]בחודש שהקרם עוגיות הוא הרב מכר של [/FONT][/FONT][/FONT]ISS ,[FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)][FONT=Arial (Hebrew)]אחריו זה אכן הבננה,אנשים תמיד אוהבים לגוון ואני ממליץ על גיוון אבל תמיד בסוף כולם חוזרים לקרם עוגיות של [/FONT][/FONT][/FONT]ISS.

לפני שעתיים קיבלתי את זה, טעמתי עם מים וחלב, ואת האמת זה טעים מאוד כמו הבננה, עם יתרון לקרם עוגיות בערבוב עם חלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית