עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך על זה, רע זה לא יכול להיות. תדאג רק לבצע העמסות ולאכול מספיק קלוריות (לא להגיע לגרעון מטורף)אחרי כ3 חודשים של גרעון קלורי של 500-600 קלוריו ביום הגעתי לכ12-13 אחוז שומן ( הכי חטוב שלי מזה שנים) בעזרת חיטוב רגיל של כ100 פחמימית ביום ונתקעתי. אני כבר שבועים שלוש תקוע המשקל נע חצי קילו לפה חצי קילו לשם ובעיקר תקוע. הגיע הזמן ללכת על דל?
ואתה תדע להבחן אותו אם הגוף שלו יכנס לסטרס מזה על סמך הBMR/גובה/משקל וגיל?קודם כל צריך לדעת על כמה קלוריות אתה ביום ומה ה bmr שלך יש מצב שדיאטת דלת פחממות לא תהיה טובה מכיוון שיכול להיות שהגוף שלך נכנס לסטרס אז קודם תעלה פרטים ואחרי זה יהיה יותר קל להמליץ..
תעשה טובה ותחסוך מאיתנו את ההתבחיינות שלך.זאת היתה שאלתי הראשונה לאחר מכן רציתי לשאול עוד מספר שאלות כגון מה הrmr והפעילות הגופנית היום יומית וכו וכו אבל מכיוון שיש אנשים כמוך שרושמים דברים כאלו ועוקצים בצורה מגעילה זה מוציא את כל החשק לעזור פה בכלל ולהגיב.. ולגבי הידע שלי אני מאחל לך ללמוד לדעת ולצבור רק עשירית ממנו
קודם כל צריך לדעת על כמה קלוריות אתה ביום ומה ה bmr שלך יש מצב שדיאטת דלת פחממות לא תהיה טובה מכיוון שיכול להיות שהגוף שלך נכנס לסטרס אז קודם תעלה פרטים ואחרי זה יהיה יותר קל להמליץ..
ואתה תדע להבחן אותו אם הגוף שלו יכנס לסטרס מזה על סמך הBMR/גובה/משקל וגיל?