הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגיע הזמן לעבור לדל פחמימות?

• פותח/ת השרשור Dimon
  • פורסם בתאריך

Dimon

משתמש מתחיל
63
1
נק' מוניטין:
1
63
1
אחרי כ3 חודשים של גרעון קלורי של 500-600 קלוריו ביום הגעתי לכ12-13 אחוז שומן ( הכי חטוב שלי מזה שנים) בעזרת חיטוב רגיל של כ100 פחמימית ביום ונתקעתי. אני כבר שבועים שלוש תקוע המשקל נע חצי קילו לפה חצי קילו לשם ובעיקר תקוע. הגיע הזמן ללכת על דל?

אחרי כ3 חודשים של גרעון קלורי של 500-600 קלוריו ביום הגעתי לכ12-13 אחוז שומן ( הכי חטוב שלי מזה שנים) בעזרת חיטוב רגיל של כ100 פחמימית ביום ונתקעתי. אני כבר שבועים שלוש תקוע המשקל נע חצי קילו לפה חצי קילו לשם ובעיקר תקוע. הגיע הזמן ללכת על דל?
לך על זה, רע זה לא יכול להיות. תדאג רק לבצע העמסות ולאכול מספיק קלוריות (לא להגיע לגרעון מטורף)

קודם כל צריך לדעת על כמה קלוריות אתה ביום ומה ה bmr שלך יש מצב שדיאטת דלת פחממות לא תהיה טובה מכיוון שיכול להיות שהגוף שלך נכנס לסטרס אז קודם תעלה פרטים ואחרי זה יהיה יותר קל להמליץ..

קודם כל צריך לדעת על כמה קלוריות אתה ביום ומה ה bmr שלך יש מצב שדיאטת דלת פחממות לא תהיה טובה מכיוון שיכול להיות שהגוף שלך נכנס לסטרס אז קודם תעלה פרטים ואחרי זה יהיה יותר קל להמליץ..
ואתה תדע להבחן אותו אם הגוף שלו יכנס לסטרס מזה על סמך הBMR/גובה/משקל וגיל?

זאת היתה שאלתי הראשונה לאחר מכן רציתי לשאול עוד מספר שאלות כגון מה הrmr והפעילות הגופנית היום יומית וכו וכו אבל מכיוון שיש אנשים כמוך שרושמים דברים כאלו ועוקצים בצורה מגעילה זה מוציא את כל החשק לעזור פה בכלל ולהגיב.. ולגבי הידע שלי אני מאחל לך ללמוד לדעת ולצבור רק עשירית ממנו

זאת היתה שאלתי הראשונה לאחר מכן רציתי לשאול עוד מספר שאלות כגון מה הrmr והפעילות הגופנית היום יומית וכו וכו אבל מכיוון שיש אנשים כמוך שרושמים דברים כאלו ועוקצים בצורה מגעילה זה מוציא את כל החשק לעזור פה בכלל ולהגיב.. ולגבי הידע שלי אני מאחל לך ללמוד לדעת ולצבור רק עשירית ממנו
תעשה טובה ותחסוך מאיתנו את ההתבחיינות שלך.
אם אתה לא מבין במשהו אל תגיב סתם
לא לך ולא לאף אחד כאן בפורום אין הכלים להגיד לפי משקל / BMR וכו' איך תשפיע עליו דיאטה דלת פחמימה
שחר כבר סיכם הכל בכך שאמר שינסה ( אין דרך טובה יותר לדעת מאשר לנסות )

• פותח/ת השרשור
המשקל שלי הוא 72.5 הגובה שלי הוא 173 האחוז שומן בערך 13. הRMR שלי הוא 2100. אני מתאמן 4-5 פעמים בשבוע בקרוספיט זה כולל ריצות וכמות נכבדת של ארובי ובכללי זה אימונים די ארוביים אבל לא יותר מידי. כל אימון 40~60 דקות.
אני אוכל ביום 1800~1900 קלוריות. פעם בשבוע אני עושה ארוחת צ'יט שכוללת המבורגר + צ'יפס או משהו בסגנון.
180 גרם חלבון.
70 גרם שומן.
135 גרם פחמימה.
ואני כבר כמה שבועות לא יורד. המטרה שלי היא בערך 10 אחוז שומן. להפטר מהצמיגים בבטן. (מקום בעייתי אצלי גנטית).
ובכלל כל פעם שאני עושה חיטוב אני נתקע על האחוז שומן הזה ופחות או יותר על המשקל הזה ומשם כלום לא קורה.
אני גם לא מרגיש רעב ולפעמים אני אוכל ארוחות שאני לא רעב בכלל.

ואתה תדע להבחן אותו אם הגוף שלו יכנס לסטרס מזה על סמך הBMR/גובה/משקל וגיל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית