הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מרגיש מוזר כל פעם אחרי שאני אוכל ...

• פותח/ת השרשור AvivOz
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

AvivOz

משתמש מתחיל
59
8
נק' מוניטין:
-15
59
8
היי ,

אני מרגיש בזמן האחרון אחרי שאני אוכל , ממש שמן ... כאילו יש לי משהו בבטן שמעיק עליי .. לא יודע ממש להסביר אני מרגיש שיש לי בטן ...

תראו , אני שוקל 65 לפי משקל שהיה בצבא בצו ראשון לפני חודש , במכון כושר בבית ספר כתוב לי 62 ובבית כתוב לי 64 אני לא יודע למה להאמין וגובה 1.76+ בסביבות 1.75-76 ... עכשיו אני לא יודע אני נכנס למצבים שאני פשוט בדיכאון שאני אוכל אפילו בקטנה אני מרגיש שאני שמן ... מה יכולה להיות הבעיה ? סתם תפריט שהיה לי היום :

סנדוויץ' עם נקניק וטיפה חומס , משהו כמו 170 קלוריות.
חטיף אנרגיה של 96 קלוריות.
סוכריה של 9 קלוריות.
פשטידת ברוקולי משהו כמו רבע +.
2 עגבניות קטנות מאוד.
2 קלמנטינות (כן הגזמתי עם הפירות היום חח).
נס קפה אחד.

מה אתם אומרים ? יש לי סיבה להרגיש ככה ? אני לא יודע למה אני מרגיש ככה

הוא מסוג האנשים שלא יקשיב כל עוד תמשיכו לתת לו פה צומי, אתה לא שם לב שהוא נהנה שאומרים לו שהוא לא אוכל מספיק?
@Tom

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובות ...

אני לא מבין איך זה שאני נחשב לאכול מעט ? אכלתי בבוקר כרגיל (חטיף אנרגיה נס קפה ו-2 פרוסות לחם עם חומוס) ובצהריים (3 שניצלים מטוגנים עם סלט כרוב במיונז) זהו עד לערב ... זה לא הרבה ? באמת , תסתכלו רציני 3 שניצלים מטוגנים וסלט כרוב במיונז לבד זה מלא קלוריות ... זה מוכיח שאני משפר את התזונה שלי ... אתם לא חושבים ?

ואני לא מחפש צומי , אני נעזר בכם לשפר את התפריט שלי ...

די אחי מספיק, או שאתה לוקח תפריט מהפורטל או שתתייעץ במומחה או פסיכולוג...
נגמרו לאנשים כאן המילים היפות ואני מצטער על הישירות אבל כבר נמאס וזה נשמע על גבול ה״לא מחובר למציאות״

תודה על התגובות ...

אני לא מבין איך זה שאני נחשב לאכול מעט ? אכלתי בבוקר כרגיל (חטיף אנרגיה נס קפה ו-2 פרוסות לחם עם חומוס) ובצהריים (3 שניצלים מטוגנים עם סלט כרוב במיונז) זהו עד לערב ... זה לא הרבה ? באמת , תסתכלו רציני 3 שניצלים מטוגנים וסלט כרוב במיונז לבד זה מלא קלוריות ... זה מוכיח שאני משפר את התזונה שלי ... אתם לא חושבים ?

ואני לא מחפש צומי , אני נעזר בכם לשפר את התפריט שלי ...

אין דבר כזה מעט או הרבה, יש את הנתון של ה rmr שלך (כמה אתה צורך) ויש כמה אתה אוכל במונחים של קלוריות.
לדוגמא אם ה rmr שלך 2000 ואכלת 2200, תעלה במשקל אם תאכל 1700 קלוריות תרזה.
שיעורי בית בשבילך:
1. תחשב את ה rmr שלך
2. תחשב כמה קלוריות יש בכל פוסט שאתה מעלה
3. תכתוב מה אתה מנסה להשיג, לרזות או לעלות במשקל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית