הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתי מפסיקים חיטוב?

SHAY360

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם,
אני נמצא כבר תקופה ארוכה בחיטוב... ירדתי ל 12.6% שומן, גובה 1.72 משקל 61 ק"ג
בגדול אני מאוד מרוצה.... אבל בחודש וקצת האחרון אני פשוט לא מצליח לראות שינוי.
אחוזי השומן בחודש הזה ירדו מ 13.5% ל 12.6% אבל עדיין נשארת בטן די בולטת...

כשאני מסתכל על אחרים איזור ה 12% שומן כבר אמור להיות בטן שטוחה או מתקרבת לזה..
וזה לא המקרה אצלי...

לפי איך שזה נראה, אני לא חושב שגם ב 10% שומן אני אגיע לבטן שטוחה... עצות...??

• פותח/ת השרשור
הייתי במעקב אצל תזונאי שליווה את התהליך.
כעת המעקב נגמר והשאלה היא האם יש טעם לחדש את סדרת המפגשים.... אני שוקל במקום זה ללכת למאמן כושר ולהתחיל להתאמן במכון...ה
העניין הוא שאני לא בטוח אם זה הצעד הנכון... סה"כ אני עדיין לא מרוצה מהבטן מצד שאני אני כבר מעל ל 5 חודשים בחיטוב...

יכול להיות שגם אין עליך מסת שריר משמעותית כדי שתראה משהו

אם יש לך בטן לא נראה לי בכלל שאתה 12.6 אחוזי שומן (תעלה תמונה)

• פותח/ת השרשור
dolevm2 - בוודאות אין. זה חלק מהשאלה, האם זו נקודת הזמן לעצור חיטוב ולהתחיל לבנות מסת שריר או להתעקש להגיע ל 10 אחוז שומן ורק אז להתחיל עליה.

menachem12340011 - זה מה שהמכשיר אומר... אני רזה מאוד בשאר הגוף... רק בבטן יש הצטברות שומן.

dolevm2 - בוודאות אין. זה חלק מהשאלה, האם זו נקודת הזמן לעצור חיטוב ולהתחיל לבנות מסת שריר או להתעקש להגיע ל 10 אחוז שומן ורק אז להתחיל עליה.

menachem12340011 - זה מה שהמכשיר אומר... אני רזה מאוד בשאר הגוף... רק בבטן יש הצטברות שומן.
איזה מכשיר רשם לך שאתה 12.6 אחוזי שומן? (רוב המכשירים עם סטיות של 50% אז זה בכלל לא מדויק חוץ מכמה מכשירים שמדויקים)

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע איזה מכשיר, אין לי אותו בבית ולא חקרתי את התזונאי...
עזוב לרגע את הדיוק בצד, בהנחה ואני אכן 12.6% האם לאור מה שאמרתי ובמיוחד לאור זה שאני כבר מעל 5 חודשים בחיטוב האם יש טעם להמשיך בחיטוב או שזו נקודת הזמן לעבור לעליה במסה ואח"כ לחזור שוב לחיטוב.

לגבי דיוק המדידה, אני אשלח אימייל אליו ואברר מהו המכשיר.

לפי המשקל והגובה שלך חסר לך עוד המון מסת שריר לטעמי. לך תעשה מסה כמו בנאדם.

אני לא יודע איזה מכשיר, אין לי אותו בבית ולא חקרתי את התזונאי...
עזוב לרגע את הדיוק בצד, בהנחה ואני אכן 12.6% האם לאור מה שאמרתי ובמיוחד לאור זה שאני כבר מעל 5 חודשים בחיטוב האם יש טעם להמשיך בחיטוב או שזו נקודת הזמן לעבור לעליה במסה ואח"כ לחזור שוב לחיטוב.

לגבי דיוק המדידה, אני אשלח אימייל אליו ואברר מהו המכשיר.
תעלה תמונה

שלום לכולם,
אני נמצא כבר תקופה ארוכה בחיטוב... ירדתי ל 12.6% שומן, גובה 1.72 משקל 61 ק"ג
בגדול אני מאוד מרוצה.... אבל בחודש וקצת האחרון אני פשוט לא מצליח לראות שינוי.
אחוזי השומן בחודש הזה ירדו מ 13.5% ל 12.6% אבל עדיין נשארת בטן די בולטת...

כשאני מסתכל על אחרים איזור ה 12% שומן כבר אמור להיות בטן שטוחה או מתקרבת לזה..
וזה לא המקרה אצלי...

לפי איך שזה נראה, אני לא חושב שגם ב 10% שומן אני אגיע לבטן שטוחה... עצות...??
אני בהתלבטות דומה לשלך, האינדיקטורים מבחינתי להפסיק חיטוב הם: 1. נמאס לי להיות בחיטוב 2. אני מרגיש חלש 3. מעירים לי שרזיתי מדי.

אני בהתלבטות דומה לשלך, האינדיקטורים מבחינתי להפסיק חיטוב הם: 1. נמאס לי להיות בחיטוב 2. אני מרגיש חלש 3. מעירים לי שרזיתי מדי.

אני ממש לא מאמין בשלושת הדברים שאמרת.

לא רוצה לפגוע, אבל נמאס לי זה בולשיט שאתה אומר לעצמך בערך בכל אימון.
אין דבר כזה להרגיש חלש. תעשה העמסה, תאכל באמת כמו שצריך ואז לא תרגיש חלש.
מעירים לך שרזית מדי? אתה כנראה ממש לא מתאמן בשביל עצמך.
אז נכון שאנחנו מתאמנים כדי שגם ניראה טוב, אבל יש גם צד אישי בעניין והצבת מטרות.

תציב לעצמך מטרה, תלמד ותבנה את הדרך להגיע אליה, תגיע למטרה, ותציב מטרה חדשה.

אני ממש לא מאמין בשלושת הדברים שאמרת.

תציב לעצמך מטרה, תלמד ותבנה את הדרך להגיע אליה, תגיע למטרה, ותציב מטרה חדשה.
1. זכותך לחשוב ככה
2. טיפ לחיים, אל תהיה כ'כ שיפוטי על סמך כל כך מעט מידע

זה ידוע שעם המכשיר מערוץ הקניות לא מתווכחים!

גבר, תעלה תמונות תקבל הערכה יותר מדוייקת מהמכשיר. ועדיין, אף אחד לא יוכל להגיד לך 100% מה הא"ש שלך.
יכול להיות שאתה באמת לא על הא"ש שאתה חושב. ויכול להיות שחסר לך מסה. לפי הנתונים ככה זה נראה ד"א.

• פותח/ת השרשור
זה ידוע שעם המכשיר מערוץ הקניות לא מתווכחים!

גבר, תעלה תמונות תקבל הערכה יותר מדוייקת מהמכשיר. ועדיין, אף אחד לא יוכל להגיד לך 100% מה הא"ש שלך.
יכול להיות שאתה באמת לא על הא"ש שאתה חושב. ויכול להיות שחסר לך מסה. לפי הנתונים ככה זה נראה ד"א.

אני באמת מודה לך על העזרה אבל אתה אדם מאוד יהיר.
אתה לא יודע מי התזונאי שלי, אתה מניח שהוא חאפר שמשתמש בצעצועים ומחרטט את הלקוחות שלו.
אחי, קצת איפוק לא יזיק לך. יש דרך להביע עמדה גם מבלי להיות עוקצני וציני כלפי אנשי מקצוע שאתה לא מכיר.

ממש לא מסכימה.
כשאתה על חיטוב כל כך הרבה זמן אין מנוס מלהרגיש חלש והעמסה לא באמת נותנת מענה מלא לגרעון הקלורי, במיוחד כשאתה בסוף תהליך חיטוב!
לגבי ההערות, שוב כשמבנה הגוף שלך הוא רזה אבל נותרת בטן, תהליך החיטוב גורר מצב שבו אתה הופך רזה מידי בכל הגוף ועדיין לא מצליח להגיע ליעד שהצבת.
השאלה היא לגיטימית, האם במצב כזה עדיף לצאת להעמסה?
האם תהליך של העמסה-חיטוב-העמסה-חיטוב יכול להביא בסופו למצב שבו ניתן להגיע לאחוז שומן נמוך יותר מבלי לאבד יותר מידי (ואולי אפילו להגדיל) באיזורים אחרים?

אתה לא יודע מי התזונאי שלי, אתה מניח שהוא חאפר שמשתמש בצעצועים ומחרטט את הלקוחות שלו.
אחי, קצת איפוק לא יזיק לך. יש דרך להביע עמדה גם מבלי להיות עוקצני וציני כלפי אנשי מקצוע שאתה לא מכיר.
מתנצל ידידי לא התכוונתי לפגוע או להעליב, אבל יש לי גם נסיון מר עם כל החרא הזה. לא התכוונתי לתזונאי שלך. אני בעצמי נעזר בייעוץ אישי פה באתר. התכוונתי ספציפית למה שרשמת על הא"ש. עדיף לך לא להסתמך רק על המכשיר (אני גם בודק בו מדי פעם לראות כמה זה רחוק ממה שאומרים לי) עדיף לך להעלות תמונות ולקבל תגובות מאנשים. הערכת א"ש כל עוד זה לא ב"תנאי מעבדה" אי אפשר לדעת מדוייק. אז עדיף לך לאסוף מידע מכמה מקורות שונים. בהצלחה!

אם יש לך תזונאי למה יש לך תזונאי למה אתה שואל פה שאלות בכלל?

• פותח/ת השרשור
אם יש לך תזונאי למה יש לך תזונאי למה אתה שואל פה שאלות בכלל?

כי אני מסוג האנשים שאוהב להגיע מוכן לפגישות עם אנשי מקצוע ולשאול את השאלות הנכונות.
ככל שאני נכנס יותר לעומק של זה, כך זה גורם לי להיות מחויב יותר לתהליך.

חוץ מזה, השאלה ששאלתי כאן היא שאלה שאין עליה תשובה חד משמעית - זה אמביוולנטי.. רציתי לדעת לאן נושבת הרוח אצל שאר האנשים.

Back
למעלה תחתית