עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלא ישלו אותם במה?טוב מאוד שלא ישלו אותם
😵באבולוציה הטיפשית הזאת כן אחי העולם נוצר מפיצוץ אחי והכל מסודר כמו שצריך במקרה בגלל הפיצוץ השמש הירח הכל בגלל הפיצוץ אחי כל גוף האדם זה בגלל פיצוץ אחי העיניים האף האוזניים הכל מסודר כמו שצריך מפיצוץ אחי
אחי,אתה גדול! ואם כבר ללמד אבולוציה,אז לפי שיטת LBS..באבולוציה הטיפשית הזאת כן אחי העולם נוצר מפיצוץ אחי והכל מסודר כמו שצריך במקרה בגלל הפיצוץ השמש הירח הכל בגלל הפיצוץ אחי כל גוף האדם זה בגלל פיצוץ אחי העיניים האף האוזניים הכל מסודר כמו שצריך מפיצוץ אחי
באבולוציה הטיפשית הזאת כן אחי העולם נוצר מפיצוץ אחי והכל מסודר כמו שצריך במקרה בגלל הפיצוץ השמש הירח הכל בגלל הפיצוץ אחי כל גוף האדם זה בגלל פיצוץ אחי העיניים האף האוזניים הכל מסודר כמו שצריך מפיצוץ אחי
כן והבנאדם בא מהקוף חחח אז למה יש קופים מה הם נתקעו באבולוציה ?? שיעלו את הפחממות
אוי ואבוי 🤦♂️כן והבנאדם בא מהקוף חחח אז למה יש קופים מה הם נתקעו באבולוציה ?? שיעלו את הפחממות
האמת שלא למדתי את זה בבית ספר...
כמה זה משפיע על החיים שלי? כלום...
נוצרנו מפיצוץ? מאלוהים? מה זה משנה העיקר שאנחנו פה...
טוב מאוד שלא ישלו אותם
באבולוציה הטיפשית הזאת כן אחי העולם נוצר מפיצוץ אחי והכל מסודר כמו שצריך במקרה בגלל הפיצוץ השמש הירח הכל בגלל הפיצוץ אחי כל גוף האדם זה בגלל פיצוץ אחי העיניים האף האוזניים הכל מסודר כמו שצריך מפיצוץ אחי
כן והבנאדם בא מהקוף חחח אז למה יש קופים מה הם נתקעו באבולוציה ?? שיעלו את הפחממות
עיין ערך: "משפט הקופים".בארה״ב המצב דיי דומה. אם אני זוכר נכון זה היה 70-80% שלא לומדים. עד 2005 אסור היה ללמד את זה במקומות מסויימים עד שהגיע החלטה מבית המשפט העליון להסיר את הקרקס (אם אני זוכר נכון התיק ב 2005 היה תקדים משפטי).
התיקים בנושא התקיימו עוד מלפני עשרות שנים ועדיין יתקיימו כנראה:
http://ncse.com/taking-action/ten-major-court-cases-evolution-creationism
בדיוק ראיתי את זה... פשוט עצוב
אני כבר מזמן אמרתי שגם תנך וגם תורת המין האנושי צריכים להיות מקצועות בחירה... אבל.... מדינה יהודית וכל החרטא