הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא בבית ספרנו. 90% מתלמידי ישראל לא לומדים אבולוציה.

בדיוק ראיתי את זה... פשוט עצוב
אני כבר מזמן אמרתי שגם תנך וגם תורת המין האנושי צריכים להיות מקצועות בחירה... אבל.... מדינה יהודית וכל החרטא

באבולוציה הטיפשית הזאת כן אחי העולם נוצר מפיצוץ אחי והכל מסודר כמו שצריך במקרה בגלל הפיצוץ השמש הירח הכל בגלל הפיצוץ אחי כל גוף האדם זה בגלל פיצוץ אחי העיניים האף האוזניים הכל מסודר כמו שצריך מפיצוץ אחי

באבולוציה הטיפשית הזאת כן אחי העולם נוצר מפיצוץ אחי והכל מסודר כמו שצריך במקרה בגלל הפיצוץ השמש הירח הכל בגלל הפיצוץ אחי כל גוף האדם זה בגלל פיצוץ אחי העיניים האף האוזניים הכל מסודר כמו שצריך מפיצוץ אחי
😵

אחי,אתה גדול! ואם כבר ללמד אבולוציה,אז לפי שיטת LBS..
3755848-1338.png

צודק במאה אחוז.בוא ניתן לגאונים שמאמינים בתאוריה הזו דינמיט ונראה אותם יוצרים כיסא.
אם ליצור כיסא אי אפשר מפיצוץ איך בדיוק עולם שלם אפשר?
כל התאוריה הזו סוטרת את עצמה כי העולם קיים 2014 שנים אז איך בדיוק יש מיליוני שנים של "אבולוציה"?

האמת שלא למדתי את זה בבית ספר...
כמה זה משפיע על החיים שלי? כלום...

נוצרנו מפיצוץ? מאלוהים? מה זה משנה העיקר שאנחנו פה...

האמת שלא למדתי את זה בבית ספר...
כמה זה משפיע על החיים שלי? כלום...

נוצרנו מפיצוץ? מאלוהים? מה זה משנה העיקר שאנחנו פה...

העבר חשוב,כמו שיגאל אלון אמר:"לוק,אני אבא שלך"

טוב מאוד שלא ישלו אותם

כן והבנאדם בא מהקוף חחח אז למה יש קופים מה הם נתקעו באבולוציה ?? שיעלו את הפחממות

אתה צוחק נכון? עליתי עליך בציטוט האחרון.

בארה״ב המצב דיי דומה. אם אני זוכר נכון זה היה 70-80% שלא לומדים. עד 2005 אסור היה ללמד את זה במקומות מסויימים עד שהגיע החלטה מבית המשפט העליון להסיר את הקרקס (אם אני זוכר נכון התיק ב 2005 היה תקדים משפטי).

התיקים בנושא התקיימו עוד מלפני עשרות שנים ועדיין יתקיימו כנראה:
http://ncse.com/taking-action/ten-major-court-cases-evolution-creationism

בארה״ב המצב דיי דומה. אם אני זוכר נכון זה היה 70-80% שלא לומדים. עד 2005 אסור היה ללמד את זה במקומות מסויימים עד שהגיע החלטה מבית המשפט העליון להסיר את הקרקס (אם אני זוכר נכון התיק ב 2005 היה תקדים משפטי).

התיקים בנושא התקיימו עוד מלפני עשרות שנים ועדיין יתקיימו כנראה:
http://ncse.com/taking-action/ten-major-court-cases-evolution-creationism
עיין ערך: "משפט הקופים".

בדיוק ראיתי את זה... פשוט עצוב
אני כבר מזמן אמרתי שגם תנך וגם תורת המין האנושי צריכים להיות מקצועות בחירה... אבל.... מדינה יהודית וכל החרטא

אני ממש לא מסכים איתך
לתנ"ך יש ערך מוסף,יש המון סיפורים שהם סוג של "משל" לחיים.
התנ"ך בנוסף פותח המון דיונים על פילוסופיה,מוסר ואפילו באקטואליה יומיומית.
בשבילי שיעור תנ"ך היה קצת יותר משכיל משיעורי חינוך שבתכלס מדברים על טיול שנתי ומסיבת סיום וגם סיכוי קלוש שהינו מגיעים לסוגיות אלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית