אגיב לכל דבר פה. היהירות שלך ממש עצבנה אותי.
למה דווקא (אגב זה למה צריך ללמוד עברית) תנ"ך? כי אני מוצא את כל שאר נושאי השיעורים חשובים. הבעיה שלי עם הבית ספר היא לא בחשיבות של הלמידה, אלא באיך שמלמדים. בבית ספר מתייחסים ב"איך", ולא ב"מה".
א) לפרוש מהלימודים זה לא חוקי. אי אפשר לנשור מכיתה י' יותר.
ב) בעצם אמרת "תפרוש מהלימודים, אבל אל תפרוש מהלימודים"
התנ"ך הוא לא חלק מההיסטוריה של העם היהודי. ולא מעניין אותי מה יהפוך אותי או לא יהפוך אותי לחרדי. בזבוז זמן=בזבוז זמן. גם אם הוא "לא מזיק" כביכול.
אני שונא להתווכח עם אנשים מאמינים, כי אי אפשר. אם אתה לא יכול להוציא מהראש שלך, לטובת הדיון, שאני לא חושב כמוך לגבי הרלוונטיות של התנ"ך, אז תצא גבר ותגיד "אנחנו פשוט לא יכולים להתווכח, כי זה לא יוביל לשום מקום".
דוגמא לכך היא העובדה שיש לי חבר דתי, בחור מאוד חכם, עד שזה מגיע לדת. כל שישי הוא רוצה שאני אבוא איתו לקידוש, אני כל שיש מסביר לו שאני מכבד את ההזמנה שלו אבל מוותר, וכל פעם הוא אומר לי "לא חבל? "ה'" רואה הכל". אתה מבין כמה הטיעון הזה מטומטם?
אגב,בכוונה שמתי גרשיים ליד המילה שמציינת את אלוהים לפי הדת היהודית.
"אתזה="את זה"?
ומה אתה בדיוק יודע מה אני הולך לעשות או לא הולך לעשות? מאיפה היהירות לחשוב שאתה יודע משהו עליי?
סיימתי. COME AT ME BRO
@rud
יש הרבה מקצועות שלא צריך ללמוד בבית ספר אז למה דווקה התנ"ך זה מה שמפריע לך?
למה דווקא (אגב זה למה צריך ללמוד עברית) תנ"ך? כי אני מוצא את כל שאר נושאי השיעורים חשובים. הבעיה שלי עם הבית ספר היא לא בחשיבות של הלמידה, אלא באיך שמלמדים. בבית ספר מתייחסים ב"איך", ולא ב"מה".
יש פה כשל לוגי. הכשל מבחינתי כרגע הוא לא הדעה שלך (למרות שמבחינתי היא גם כשל), אלא שבעצם טענת שאזרח במדינתו לא צריך לדעת את החוקים במדינתו דרך למידה, אלא דרך ניסוי ותהייה.אזרחות? שיעור שהשמאל בא לשרוף לי את המוח ולא זה לא בגלל הכתבה האחרונה בנושא, זה תמיד היה ככה גם בזמנים שלי.
אף אחד לא מכריח אותך כלום אתה יכול לפרוש מהלימודים ולעשות מה שבא לך, תשלים 12 ש"ל + פסיכו ויאללה משפטים רפואה וכו.
א) לפרוש מהלימודים זה לא חוקי. אי אפשר לנשור מכיתה י' יותר.
ב) בעצם אמרת "תפרוש מהלימודים, אבל אל תפרוש מהלימודים"
באת למדינה יהודית כביכול תלמד תנ"ך יחידה אחת לא תהפוך אותך לחנייבץ חרדי, כל מדינה לומדת את ההיסטוריה שלה
התנ"ך הוא לא חלק מההיסטוריה של העם היהודי. ולא מעניין אותי מה יהפוך אותי או לא יהפוך אותי לחרדי. בזבוז זמן=בזבוז זמן. גם אם הוא "לא מזיק" כביכול.
אני שונא להתווכח עם אנשים מאמינים, כי אי אפשר. אם אתה לא יכול להוציא מהראש שלך, לטובת הדיון, שאני לא חושב כמוך לגבי הרלוונטיות של התנ"ך, אז תצא גבר ותגיד "אנחנו פשוט לא יכולים להתווכח, כי זה לא יוביל לשום מקום".
דוגמא לכך היא העובדה שיש לי חבר דתי, בחור מאוד חכם, עד שזה מגיע לדת. כל שישי הוא רוצה שאני אבוא איתו לקידוש, אני כל שיש מסביר לו שאני מכבד את ההזמנה שלו אבל מוותר, וכל פעם הוא אומר לי "לא חבל? "ה'" רואה הכל". אתה מבין כמה הטיעון הזה מטומטם?
אגב,בכוונה שמתי גרשיים ליד המילה שמציינת את אלוהים לפי הדת היהודית.
אבל אתה לא תעשה אתזה, אז תישב ותלמד על משה רבינו בהר סיני.
"אתזה="את זה"?
ומה אתה בדיוק יודע מה אני הולך לעשות או לא הולך לעשות? מאיפה היהירות לחשוב שאתה יודע משהו עליי?
סיימתי. COME AT ME BRO
@rud
נערך לאחרונה: