הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא בבית ספרנו. 90% מתלמידי ישראל לא לומדים אבולוציה.

לא מבין בדיוק מה הרעש. בבית ספר לא לומדים 1001 דברים. לא לומדים על מלחה"ע ה-2 כלום, למרות שמדובר באירוע מכונן של ההיסטוריה האנושית. לא מלמדים על ההיסטוריה של התרבות המערבית ולא מלמדים על אד קואן, ולא מלמדים על עוד 1001 דברים.
אז זה שלא מלמדים את תורתו של דרווין..זה קצה הקרחון לפי דעתי.

לא מבין בדיוק מה הרעש. בבית ספר לא לומדים 1001 דברים. לא לומדים על מלחה"ע ה-2 כלום, למרות שמדובר באירוע מכונן של ההיסטוריה האנושית. לא מלמדים על ההיסטוריה של התרבות המערבית ולא מלמדים על אד קואן, ולא מלמדים על עוד 1001 דברים.
זה כל החומר של היסטוריה ב'
וזה שלא מלמדים על אד קואן זה באמת ביזיון

רק עשיתי בגרות שלמה על מלחמת העולם השניה והשואה
ברור שמתמקדים ביהודים אבל עדין יש קצת מידע על מה קרה בעולם

המורה שלי מגיעה לשואה בכל פאקינג נושא!

נגיד היא תדבר על עיר מוסלמית ופתאום יהיה שם תקנות נגד היהודים כמו התלאי צהב > בום שואה

זה עוד ניתן להבין אבל יש גם קטעים כאלה דפוקים

מחלקים קרמבו > העטיפה כחולה > כחול מסמל זובי > היו פרעות ביהודים > תמיד מאשימים את היהודים > בגרמניה היה קושי כלכלי > בום שואה

המורה שלי מגיעה לשואה בכל פאקינג נושא!

נגיד היא תדבר על עיר מוסלמית ופתאום יהיה שם תקנות נגד היהודים כמו התלאי צהב > בום שואה

זה עוד ניתן להבין אבל יש גם קטעים כאלה דפוקים

מחלקים קרמבו > העטיפה כחולה > כחול מסמל זובי > היו פרעות ביהודים > תמיד מאשימים את היהודים > בגרמניה היה קושי כלכלי > בום שואה
אתה לא בכיתה י ?
למה אתה לומד לבגרות של יא

רק עשיתי בגרות שלמה על מלחמת העולם השניה והשואה
ברור שמתמקדים ביהודים אבל עדין יש קצת מידע על מה קרה בעולם
כן?בוא ספר לי מעט על הקרב על הבליטה. אולי תוכל לחלוק איתי מהידע שלך על מידווי?איו ג'ימה?קורסק?המערכה בקווקז?
לא..אבל אני בטוח שתוכל להסביר לי בקלות איך הגרמנים פלשו לצרפת דרך בלגיה. \
גם אני עשיתי היסטוריה ב' השנה. ביזיון. באמת.

האבסורד הוא, שישראלים לא יודעים מהי היהדות, בכל המובנים שלה. ולאחר מכן משלים את עצמם, ביותר ממובן אחד. אולי מתישהו ירימו את הכפפה במשרד החינוך, וזה יקרה כשיפרידו דת ממדינה(ז"א אף פעם), ומורים להיסטוריה ילמדו מהי הדת והאמונה הזו, כי ככה נערים ונערות צעירים ישיכלו לדעת מה הם עושים כאן בכלל ומדוע הוריהם עלו לחלקת האדמה הזו. ;)

האבסורד הוא, שישראלים לא יודעים מהי היהדות, בכל המובנים שלה. ולאחר מכן משלים את עצמם, ביותר ממובן אחד. אולי מתישהו ירימו את הכפפה במשרד החינוך, וזה יקרה כשיפרידו דת ממדינה(ז"א אף פעם), ומורים להיסטוריה ילמדו מהי הדת והאמונה הזו, כי ככה נערים ונערות צעירים ישיכלו לדעת מה הם עושים כאן בכלל ומדוע הוריהם עלו לחלקת האדמה הזו. ;)
אתה מתכוון שלא מלמדים יהודים יהדות, לא ישראלים אני מניח. את האמת אני מניח שזה קצת דפוק שאפשר ללמוד ערבית ואיסלם אבל לא זוכר שהיה בחירה ליהדות. ובתיכון שאני לומד יש עוד שטויות וניסויים שהולכים כמו שהשנה התחילו ללמוד סינית ויהיה למי שולמד בגרות 5 יחידות על זה, לא יודע אם זה הלך אבל אני די בטוח שניסו משהו אם איטלקית ..

• פותח/ת השרשור
סינית זה לא כזה שטויות. אני אישית חושב שסין עוד תעבור את ארה"ב מבחינת הדומינאנטיות שלה בעולם.

סינית זה לא כזה שטויות. אני אישית חושב שסין עוד תעבור את ארה"ב מבחינת הדומינאנטיות שלה בעולם.
היא עברה... מזמן..
סין כיום המדינה החזקה בעולם. כסף = כוח. לא מטוסים, לא חיילים, כסף.
בוא נגיד ככה, הכלכלה הסינית מאד מאד חזקה, ומאד יציבה.

בואו נסכם שהאבולוציה היא עובדה מוחלטת, ולמרות שלרוב מוצמדת לה המילה תיאוריה שאליה בריאתנים אוהבים להיטפל, הכוונה היא לא לתיאוריה מההגה היומיומית כביכול היפותזה, תיאוריה מדעית היא אוסף של עובדות שאיגדו אותם לתורה, בדיוק כמו תיאורית הכבידה.. אני מקווה שאין פה אנשים שמטילים ספק בתיאוריה זו.
לעומת זאת, התנך שכביכול נכתב ע״י אדם בהדרכת האל, שכדי שהפוסט הזה לא יהיה ארוך פשוט אגיד שזה אוסף של שטויות, שאפילו לייבוביץ אמר שאסור להתייחס אליו כאל ספר היסטוריה..
בקיצור חברה תתעוררו וצאו מהמערה !

בואו נסכם שהאבולוציה היא עובדה מוחלטת, ולמרות שלרוב מוצמדת לה המילה תיאוריה שאליה בריאתנים אוהבים להיטפל, הכוונה היא לא לתיאוריה מההגה היומיומית כביכול היפותזה, תיאוריה מדעית היא אוסף של עובדות שאיגדו אותם לתורה, בדיוק כמו תיאורית הכבידה.. אני מקווה שאין פה אנשים שמטילים ספק בתיאוריה זו.
לעומת זאת, התנך שכביכול נכתב ע״י אדם בהדרכת האל, שכדי שהפוסט הזה לא יהיה ארוך פשוט אגיד שזה אוסף של שטויות, שאפילו לייבוביץ אמר שאסור להתייחס אליו כאל ספר היסטוריה..
בקיצור חברה תתעוררו וצאו מהמערה !
האבולוציה היא ממש לא עובדה, אני אומנם לא מגדיר את עצמי כבנאדם דתי, אבל האבולוציה לא קרובה להיקרא עובדה.
המדע מאד הפכפך, ושולל את עצמו כל פעם מחדש. עד לפני 100 שנה חשבו שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ..
בכ"מ, בלי קשר למדע האבולוציה ממש לא עובדה, ויש המון מדענים בעולם, לרוב עם שמות גדולים, שנוטים לצחוק עלייה.
דרווין שלל אותה בעצמו לפני מותו. תיאוריה מטומטמת, שקיימים בה המון רמזים גזעניים וטיפשיים.

האבולוציה היא ממש לא עובדה, אני אומנם לא מגדיר את עצמי כבנאדם דתי, אבל האבולוציה לא קרובה להיקרא עובדה.
המדע מאד הפכפך, ושולל את עצמו כל פעם מחדש. עד לפני 100 שנה חשבו שהשמש מסתובבת סביב כדור הארץ..
בכ"מ, בלי קשר למדע האבולוציה ממש לא עובדה, ויש המון מדענים בעולם, לרוב עם שמות גדולים, שנוטים לצחוק עלייה.
דרווין שלל אותה בעצמו לפני מותו. תיאוריה מטומטמת, שקיימים בה המון רמזים גזעניים וטיפשיים.
הכנסייה חשבה שהשמש סובבת את כדור הארץ

המדע חשב שכדוה״א סובב את השמש והכנסייה הרגה כי זה לא תואם לברית החדשה

אני בהחלט מגדיר אותך כאדם דתי, והייתי שמח לשמוע על כל אותם מדענים ששוללים את האבולוציה, ממש בדיחה מה שאמרת עכשיו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית