הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה - חלבונים

Sagi Winterman

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
שלום לכולם....
ברצוני לקבל יעוץ בפורום זה לגביי
שימוש במי גבינה וגיינר ולדעת למה שניהם משמשים והאם ככול שיהיו מורכבים יותר כך הם אפקטיביים יותר
כמו כן האם אפשר להתייחס למי הגבינה כתוסף תזונה ולצרוך אותו על בסיס יומי ללא אימון כוח מיוחד?
תודה לכל מי שמגיב פה....

הכול שאלה של אם אתה מצליח או לא מצליח לאכול, עד כמה שהבנתי התערובות חלבונים בגיינרים פחות "איכותיים" מה גם שהפחמימה פחות "איכותית" (מבחינת ויטמינים מינרלים וכו') אם אתה מאלה שלא מסוגלים לאכול את מה שהם צריכים אז גיינר זה טוב כי יותר קל לשתות 1000 קלוריות או למשל אם יש לך יום עבודה\לימודים לחוץ מאוד ואין לך זמן לאכול או להכין אוכל אז זה גם בסדר..סתם ככה אני לא רואה סיבה לא לאכול אוכל. ממש רוצה לשתות את זה שים בבלנדר אבקת חלבון עם ש"ש יצא לך אחלה של דבר גם טעים וגם הרבה יותר טוב..אם בא לך וזה נכנס בערכים דחוף גם חמאת בוטנים בכלל יצא לך ליגה של שייק

מי גבינה זה חלבון אפשר להשתמש בו בלי קשר לאימון על מנת לצרוך כמות חלבון תקינה לאדם שלא מתאמן.

גיינר למעשה מכיל גם מי גבינה (חלבון) עם תוספת של קלוריות רבות על מנת שהאדם שמתמש בהם יוכל לעלות במשקל.

• פותח/ת השרשור
על איזה מי גבינה איכותיים אתם ממליצים
חשוב לי לשמוע תאכלס ...
כי בכל חנות המוכר יגיד לי ששלו הכי טוב
וזה דיי מבאס

יש לך אשכול ענק של ביקורות וחוות דעת של משתמשים כנס ותתרשם.

יש מספיק חברות טובות, סיינטרקס, אופטימום, דיימטייז, צ'מפיון וכו'.

המומלצות הם : iso 100 / gold standrat / battle powder / phase 8 (חלבון).
גיינרים : serious mass / pro complex
באופן אישי לא הייתי נוגע בשום דבר אחר , מה שכן הם לא זולים..

מי גבינה זה הכל אותו דבר תביא לפי הטעם והמחיר

גיינר זה מי גבינה + מלטודקסטרין (הפחמימה שמשמשת ליצירת בירה) עם כמה ציורים מנופצים של שרירים והבטחות ריקות שמקפיצים את המחיר באיזה 10 שקל למנה....

המומלצות הם : iso 100 / gold standrat / battle powder / phase 8 (חלבון).
גיינרים : serious mass / pro complex
באופן אישי לא הייתי נוגע בשום דבר אחר , מה שכן הם לא זולים..
אני אתייחס לכל אחד בנפרד,
phase 8-לא שווה כלכלית,יחס חלבון-מנה,
battle powder-לא שמעתי על זה,גם חיפוש בגוגל לא העלה הרבה,
iso 100-לא רואה סיבה לקנות את זה אם אתה לא רגיש ללקטוז
נשארו עם הGOLD STANDARD,שהכי משתלם (ואיכותי לפי דעתי),מכל מה שהצעת.
ובגיינרים אני לא מבין.

נערך לאחרונה:
אתה יכול להכין יופי של גיינר עם אבקת חלבון. פשוט תוסיף לשייק חלב, בננה/ות, חמאת בוטנים/שקדים. לקנות גיינר לא משתלם כלכלית לפי דעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית