ייעוץ תוספי תזונה

Pink Steel

משתמש פעיל
640
331
נק' מוניטין:
982
640
331
VIM
היי חברים.
אני מנסה לשמור על תזונה נקיה /בריאה. אני מתאמנת 4 פעמים בשבוע ולפי כול החישובים אמורה לצרוך 1900 קלוריות ליום.
לצערי אני לא מצליחה להגיע אלהם כי הקיבה שלי קטנה...

אשמח להצעות לגבי תוספים למנהם.
תודה

מה חסר לך? מה הכי קשה לאכול?

שומנים זה די קל לדעתי, סנדוויץ עם חמאת בוטנים כל אחד יכול לאכול 😃

אם יש לך בעיה עם החלבון (חזה עוף \ קוטג' \ טונה) אז אבקת חלבון תיהיה פתרון טוב

אם יש לך בעיה עם החלבון והפחמימה אז גיינר זה המוצר בשבילך

• פותח/ת השרשור
בעיקר השומן. על החלבון אני דווקא מקפידה (חזה עוף או טונה)
חמאת בוטנים מקסימום 3 כפיות....
הבעיה שאני לא אוכלת, אני "מנשנשת".... פיזית לא מסוגלת לאכול כמויות. אחרת אני נראת כאיו אני בחודש 6 להריון והבטן פשוט כואבת....
אם יש לך בעיה עם החלבון והפחמימה אז גיינר זה המוצר בשבילך
הסבר, פרט ונמק....😳

דווקא שומן הכי פחות אמור להוות בעיה מבחינתי, בסה"כ צריך לצרוך גרם פר קילו משקל גו,.
קצת שמן זית בסלט קצת חמאת בוטנים וקצת אגוזים/שקדים מגיעים לזה

בעיקר השומן. על החלבון אני דווקא מקפידה (חזה עוף או טונה)
מה עם שמן זית בסלט? או לטגן עם חמאה\שמן קוקוס?

סבר, פרט ונמק....
גיינר מכיל כמות פחמימה גבוהה, וגם חלבון..למעשה זה תחליף ארוחה למי שקשה לו לאכול, בפועל אני הייתי מעדיף לקחת אבקת חלבון ולשים בבלנדר עם שיבולת שועל

• פותח/ת השרשור
גיינר מכיל כמות פחמימה גבוהה,

נראה לי שזה משאני יעשה. כי אני מוצאת את עצמי יושבת ומכריחה את עצמי לסיים את הצלחת....😭
בידיוק כמו בילדות:s58:
תפרסי את התפריט למשך כל היום עם 6-7 ארוחות קטנות

אני גם כך רוב היום מנשנשת. קניתי במיוחד בשביל זה מלא אגוזים ופרות יבשים. אבל יש לי ימים שאני בסטרס ואז אני מסוגלת לעבור את היום על 500 קלוריות בקושי.... לצערי יש לי הרבה ימים כאלה בזמן האחרון.
אני מעדיפה שיהיה לי משהו לימים כאלה כהשלמה.

נראה לי שזה משאני יעשה. כי אני מוצאת את עצמי יושבת ומכריחה את עצמי לסיים את הצלחת....😭
בידיוק כמו בילדות:s58:

אני גם כך רוב היום מנשנשת. קניתי במיוחד בשביל זה מלא אגוזים ופרות יבשים. אבל יש לי ימים שאני בסטרס ואז אני מסוגלת לעבור את היום על 500 קלוריות בקושי.... לצערי יש לי הרבה ימים כאלה בזמן האחרון.
אני מעדיפה שיהיה לי משהו לימים כאלה כהשלמה.
אז בהחלט גיינר יכול להוות לך תחליף מעולה. רק תנסי לקחת אותו בימי הסטרס אם ממש קשה לך לאכול.

יש דבר כזה גיינר מרכיבים טביעים בלבד?

לא..הפחמימה בו נחשבת ללא "איכותית".

עם הפחמימות יש לי בעיה. לא באה לי לחזור לזלול בורקסים ושאר הג'נק.
לא הייתי מחשיב את זה אפילו כפחמימה אלא כצ'יט מטורף (כמויות שומן גבוהות, ובעיקר שומן טראנס שזה....לא ראוי למאכל אדם)

ועם הבעיות שתיארת גיינר יכול להוות פיתרון, אני אישית לא אוהב אבל אם אין ברירה אז אין ברירה..רק להבין, למשל ספגטי בולונז לא מפתה אותך? או טוסט מלחמניה\פיתה ? קורנפלקס?
חחח אני יכול להמשיך עוד הרבה אני רעב 😭

לאכול בבוקר 3 כוסות קורנפלקס, בהמשך היום צלחת ספגטי ובערב טוסט..נשמע לי לא רע ולדעתי אפילו יעלה בהרבה את כמות הפחמימות שאת צריכה

• פותח/ת השרשור
חחח אני יכול להמשיך עוד הרבה אני רעב
גם אני נשמה, תאמין לי שגם אני!

אבל לצערי יש לי נפש של שמן בגוף של רזה. שזה אומר שאי פשוט לא מסוגלת לאכול כמויות גדולות של אוכל. לוקח לי שעה לסיים את חצי ולפעמים רבע ממש אנשים אוכלים בדרך כלל. בדרך כלל אני נשארת רעבה עם בטן נפוחה 😣

ומצד אחד לא באה לי לוותר על מזון אמיתי ועל כול הויטמינים ומינרלים, מצד שני, אני צריכה קלוריות לבניית שריר....
בקיצור, מתסכל:🤦‍♂️:

גם אני נשמה, תאמין לי שגם אני!
אבל לצערי יש לי נפש של שמן בגוף של רזה. שזה אומר שאי פשוט לא מסוגלת לאכול כמויות גדולות של אוכל. לוקח לי שעה לסיים את חצי ולפעמים רבע ממש אנשים אוכלים בדרך כלל. בדרך כלל אני נשארת רעבה עם בטן נפוחה
ומצד אחד לא באה לי לוותר על מזון אמיתי ועל כול הויטמינים ומינרלים, מצד שני, אני צריכה קלוריות לבניית שריר....
בקיצור, מתסכל

אז גיינר..אין ברירה לפי מה שאת מתארת..הלוואי והייתי כמוך.

מבחינת ויטמינים ומינרלים תקפידי על 5-6 ירקות מצבעים שונים ביום ואת אמורה להיות מסודרת. חוץ מזה שהגיינר לא פותר הכול ואין להסתמך עליו ב100% אבל זה סוגר הרבה מהערכים

לא..הפחמימה בו נחשבת ללא "איכותית".

לא הייתי מחשיב את זה אפילו כפחמימה אלא כצ'יט מטורף (כמויות שומן גבוהות, ובעיקר שומן טראנס שזה....לא ראוי למאכל אדם)

ועם הבעיות שתיארת גיינר יכול להוות פיתרון, אני אישית לא אוהב אבל אם אין ברירה אז אין ברירה..רק להבין, למשל ספגטי בולונז לא מפתה אותך? או טוסט מלחמניה\פיתה ? קורנפלקס?
חחח אני יכול להמשיך עוד הרבה אני רעב 😭

לאכול בבוקר 3 כוסות קורנפלקס, בהמשך היום צלחת ספגטי ובערב טוסט..נשמע לי לא רע ולדעתי אפילו יעלה בהרבה את כמות הפחמימות שאת צריכה

עשית גם אותי רעב, גם אני חולם כל שבוע על הזמן שאני אגיע ליום שישי ואני אוכל לטרוף כל מה שאני יכול מקורנפלקס עד לחם ואורז ותפוחי אדמה ומה לא.

עשית גם אותי רעב, גם אני חולם כל שבוע על הזמן שאני אגיע ליום שישי ואני אוכל לטרוף כל מה שאני יכול מקורנפלקס עד לחם ואורז ותפוחי אדמה ומה לא.
אני חושב שצריך לשנות את חוקי הפורום, ומציע:

"אסור לדבר על הזמנות מחו"ל ועל ארוחות עתירות קלוריות." רבאק, יש כאן אנשים בדיאטה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית